Търся електронна книга - тема 4

• 128 635
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Само да кажа, че на Флибустата в момента не й работи автоматичният конвертор. Временно е, но ако книгата ви трябва и не е оригинално качена в pdf или epub формати, може да се тегли само в fb2 и после  да минава през конвертор.
Глупаво е, разбира се, това, което правят от АБК, вместо да се вгледат в собствените си слабости и възможности за адекватно действие. Но силно се надявам да им докажем /голяма част от читателите/, че в днешно време е безпредметно да се опитваш да компенсираш собствена немощ или инертност със силови мерки точно против четенето.

ПП. ПанЖоро, благодаря за всички улеснения.   bouquet

# 376
Търся книгата "Истанбул" на Орхан Памук в електронен вариант, разбира се Simple Smile)) Много ще съм благодарна, ако някой ми я изпрати на пощата tiramisu@abv.bg   Много ви благодаря предварително - страхотна тема. Ще помагам и аз с каквото мога Simple Smile

# 377
Аз си търся книгите от поредицата Паднали ангели от Лорън Кейт. Много ще съм благодарна ако някои ми ги прати на krasssi_forum@abv.bg
Благодаря предварително   bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet

# 378
Здравейте търса книга 3 Град от стъкло и книга 4 от поредицата Реликвите на смъртните.Ако някой ги има моля да ми ги прати на имейл:hrisipalahanova@abv.bg
Благодаря предварително smile3529 smile3529  bouquet  bouquet  bouquet

# 379
Здравейте, търся две книжки: "Вакантен пост" на Дж. К. Роулинг и "Сапфиреносиньо" на Керстин Гир. Ако някой ги има e-mail-ът ми е: yordanovadessi@gmail.com

Благодаря предварително! Simple Smile

# 380
Здравейте, търся две книжки: "Вакантен пост" на Дж. К. Роулинг и "Сапфиреносиньо" на Керстин Гир. Ако някой ги има e-mail-ът ми е: yordanovadessi@gmail.com

Благодаря предварително! Simple Smile

И аз се присъединявам към молбата,ако някой ги има, моля нека ги прати и на мен. Simple Smile  jinchen@abv.bg

# 381
  • Варна
Сапфирено-синьо излезе преди няма и седмица. После ревем, че искат да закрият читанка-та.
Като толкова ви се чете си я купете. Или чакайте... като мен.

# 382
  • София
Сапфирено-синьо излезе преди няма и седмица. После ревем, че искат да закрият читанка-та.
...

Каква е връзката между двете?

# 383
  • Там, където ме обичат
...

ooooh!

# 384
...

Ами връзката е, че като се прекали издателите погват всички. То бива, бива ама бивол за мезе не бива. Като не си купуваш книгата по някаква причина, поне спази някакъв що годе приличен срок преди да я издирваш.

# 385
Здравейте! Може ли някой да ми прати "Опиянена от теб" на Силвия Дей и "Любов" на Елиф Шафак в pdf формат на e-mail: grett@abv.bg Praynig

# 386
greti921, форматът PDF е най-неудобния за четене, дори на настолен компютър. Нямам обяснение защо толкова държиш на него...

Ако кликнеш върху подписа ми, още на третия ред ще откриеш "Опиянена от теб" и можеш да си я изтеглиш от Флибуста в какъвто искаш формат. Все пак, горещо ти препоръчвам да ползваш формата FB2 - почти всички четци го поддържат, а за настолни системи от линка в подписа ми можеш да си изтеглиш CoolReader или HaaliReader, който току-що качих.

Ако искаш да помогнеш на останалите по-бързо да стигат до търсените книги, включи в подписа си следния код:

Код:
[ftp=ftp://anonymous@retcom.net/FlibustaBooks.doc][b][color=red]Преди да попиташ за книга, провери дали не е ТУК[/color][/b][/ftp]

Благодарности!!! Не знам на кого трябва да благодаря, но като влязох в страницата на Силвия Дей на Флибуста, видях трилогията подредена така, както си представях, че трябва да е (на мен май не ми стигна време или търпение да го направя). "Виновникът" за тази чудесна акция да ми се обади на ЛС за специални благодарности!!!   bouquet

# 387
  • Там, където ме обичат
PanJoro, като кликна на подписа ти, нищо не се отваря.

# 388
PanJoro, като кликна на подписа ти, нищо не се отваря.

При мен също.  newsm78

# 389
  • София
"Опиянена от теб" на Силвия Дей

Имаш поща Simple Smile   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт