Търся електронна книга - тема 4

• 126 608
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте,ако някой има  книгата Чисти на Джулиана Багът в е-вариант би ли ми я пратил на имейл:hrisipalahanova@abv.bg
Благодаря предварително smile3529

# 496
Здравейте,
и аз търся конкретна книга - "Съзнателно сънуване", с автор Дейвид Гордън.
Моля, ако някой я има да пише или пък откъде мога да си я набавя.

Благодаря!  bouquet

# 497

Списъкът е актуализиран с още няколко заглавия.

# 498
Zdraveite, i az tarsia Dan Brown - AD. Mozhe li da mi ia pusne niakoi na maila myname70@gmail.com? I edin tap vapros, registrirah se v Flibusta, no nesto ne otkrivam tam knigata AD - na nito edin ezik... mozhe li link kam neia v flibusta? Ima li knigi na bulgarski ezik tam? Balgodaria Simple Smile

Здравейте, търся новата книга на Дан Браун - АД. Ще съм ви благодарна, ако ми я пратите.
mmmanik@gmail.com

видях я качена на бълг език във Флибуста...ако имаш регистрация там можеш да си я свалиш Simple Smile

нямам, но ще се опитам да си направя. благодаря Simple Smile

# 499
Самоцитирам се, изтегли я от тук, ако не се справяш с Флибуста:

И пиши на кирилица, ако може.  Peace

# 500
Самоцитирам се, изтегли я от тук, ако не се справяш с Флибуста:

И пиши на кирилица, ако може.  Peace
newsm10 Blagodarq!! (nqmam kirilitza)

# 501
  • В две мънички очи...
myname70 като пишеш нов пост погледни в горния ъгъл където ти е ника има EN избери от там езика  на който ти е удобно да пишеш - може да избереш BDC или фонетика.
За flibusta - като се логнеш в сайта на Поиск книг пишеш името на автора на български и ти автора и колко книги има негови качени в случая Дан Браун - 37. Кликаш на него излиза ти автобиографични данни за автора и книгите които са качени. Избираш си език BG - чакаш да опресни и
http://flibusta.net/b/327410 Приятно четене Simple Smile
има я и в *.mobi

# 502
Здравейте! Нещо не мога да отворя Флибуста! Може ли някой да ми изпрати на е-маил Опиянена от теб? Много ще съм благодарна!!!

# 503
E-mail - а ми е potr123456@abv.bg! Предварително Ви благодаря!

# 504
myname70 като пишеш нов пост погледни в горния ъгъл където ти е ника има EN избери от там езика  на който ти е удобно да пишеш - може да избереш BDC или фонетика.
За flibusta - като се логнеш в сайта на Поиск книг пишеш името на автора на български и ти автора и колко книги има негови качени в случая Дан Браун - 37. Кликаш на него излиза ти автобиографични данни за автора и книгите които са качени. Избираш си език BG - чакаш да опресни и
http://flibusta.net/b/327410 Приятно четене Simple Smile
има я и в *.mobi

Това не работи нещо, няма бг език.. п.с. Сега ще си оправя книгата "АД" на Дан Браун.

Последна редакция: нд, 28 юли 2013, 10:22 от archduke

# 505
  • София
Здравейте! Нещо не мога да отворя Флибуста! Може ли някой да ми изпрати на е-маил Опиянена от теб? Много ще съм благодарна!!!
Приятно четене Simple Smile

# 506
Здравейте!

Съвсем нова съм тук и с риск да ми се скарате, ще помоля да ми помогнете сваля от някъде "Принцът на приливите" на Пат Конрой. Видях, че е търсена тук книга, но просто не успях да я сваля от escape-bg, защото няма движение. В сайта флибуст я виждам само на руски. Не я намирим във вашия списък, който word-file. Явно не се ориентирам както трябва, за което се извинявам.

Предварително благодаря за помощта!

# 507
Здравейте!
Търся "Среднощен ловец" - Джанин Фрост - книга 5
Съмнявам се да я намеря на български, така че ще се радвам и на английски в PDF формат
tatiana.stoikova@abv.bg

# 508
Здравейте много ще съм благодарна ако някой има и ми изпрати книгата "Само веднъж не е достатъчно "
 galenkaaa@yahoo.com

# 509
Здравейте, при възможност, моля, да ми изпратите Прелестни създания и Прелестен мрак на brmchk@abv.bg . Ако на някой му се намира и третата част - Прелестен хаос, ще бъда благодарна, да изпрати и нея.

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт