СЕДМИ КЛАС - 29 тема - Три за щастие!!!!!

• 35 933
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • София-България, Израел - където си поискам
Взех, че покрай това "записан" и "класиран", погледнах на нашия какво му показва статусът в системата - пише "записан", след първо класиране. Та, има разлика, но сигурно за второ класиране още не са обработили всички данни.
и аз така мисля Peace сега проверих и при нас пише  "записан", явно не са успели да обработят всички данни за второто класиране.

# 526
  • Варна
Търсих на сайта на РИО Варна обявени свободни места за 4-то класиране за 2012, но не намерих. Там ли се обявяват или по сайт-овете на у-щата? Ако е в РИО, означава ли, че е нямало свободни за 4-то класиране?  newsm78

elin 12, ЧРД на момчето ти!  nbirthday
Да е здрав, щастлив и успех на 3-то класиране.

Последна редакция: ср, 10 юли 2013, 08:29 от ina_19761

# 527
По-скоро означава, че проверяваш твърде рано Grinning

# 528
  • Варна
По-скоро означава, че проверяваш твърде рано Grinning

Твърде рано за 2012?

# 529
Взех, че покрай това "записан" и "класиран", погледнах на нашия какво му показва статусът в системата - пише "записан", след първо класиране. Та, има разлика, но сигурно за второ класиране още не са обработили всички данни.
и аз така мисля Peace сега проверих и при нас пише  "записан", явно не са успели да обработят всички данни за второто класиране.
При положение, че им се дават на 9-ти - няма как да ги обработят. Предполагам, че паралелно с публикуването на свободните места и това ще стане. Мисля, че е формалност и не би трябвало да се притеснявате. В у-щето го отбелязаха на няколко списъка, записаха го в тефтера - имаме и служебна бележка - черно на бяло. Всичко ще е ОК. Simple Smile

# 530
Търсих на сайта на РИО Варна обявени свободни места за 4-то класиране за 2012, но не намерих. Там ли се обявяват или по сайт-овете на у-щата? Ако е в РИО, означава ли, че е нямало свободни за 4-то класиране?  newsm78

elin 12, ЧРД на момчето ти!  nbirthday
Да е здрав, щастлив и успех на 3-то класиране.
Благодаря много Simple Smile

# 531
Ина, извинявай, прочетох, че за трето класиране гледаш. И то за тази година Mr. Green Но то така е, като изгубих съня си тази нощ, а в промеждутъците на унасяне все балове, списъци и свободни места виждах. Съжалявам за нелепицата.

# 532
  • София
Елин честит рожден ден на Митко, да е жив и здрав и да му донесе късмет в трето класиране   bouquet
Всичко да се оправи и накрая да е доволен и щастлив

# 533
Елин честит рожден ден на Митко, да е жив и здрав и да му донесе късмет в трето класиране   bouquet
Всичко да се оправи и накрая да е доволен и щастлив
Благодаря и дано

# 534
  • I want it all and I want it now.
ЧРД. Много здраве и успешно класиране.   bouquet

# 535
И все пак не се ли забавиха с обявяване на свободните места за 3-то класиране?
Търся информация на сайта на РИО София, възможно ли е в гнездата вече  да има тази информация?

# 536
Честит рожден ден на Митко и от мен! Дано този ден му донесе всичко за което си мечтае!
Тази сутрин видях, е в Ст. Загора и и Кърджали са извадили свободните за 3 класиране места, но те са толкова малко, че направо се чудя ако и в другите области е така къде ще се наместят тези толкова много некласирани на 2-ро или пък класирани но нехарвесващи мястото си деца????

# 537
  • Пловдив
Местата за Пловдив излязоха на сайта на РИО  Peace

# 538
  • I want it all and I want it now.
Следобед ще я пуснат.
Все пак трябва да се обработят данните. Няма нужда да се бърза. Има два дни за подаване на документите.

# 539
И все пак не се ли забавиха с обявяване на свободните места за 3-то класиране?
Търся информация на сайта на РИО София, възможно ли е в гнездата вече  да има тази информация?

"Бързата работа- срам за майстора!"- основно мото на БГ администрацията! Laughing
В някои училища свободните бройки ги обявиха още вчера. Ама техните администрации са по- инакви.  Simple Smile Гледам, че има и прохождащи в работата и странящи от горното правило инспекторати дори. Еретици!

Успех на чакащите днес и по- натам!

Общи условия

Активация на акаунт