СЕДМИ КЛАС - 29 тема - Три за щастие!!!!!

• 35 939
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Нека първо да се наобядват, че гладна мечка хоро не играе.

.....а като се наяде й се доспива.......

Сега съм в голямо умуване-с бал 33 за къде стига?
Сметнат за МГ идва по-висок с  единица.

# 586
То вече няма толкова голямо значение какъв е Вашият бал, а какъв ще този на другите.
Така че, пишете всичко свободно от-до и чакате, за където стигне.
Доколкото зная, сега отново важат праилата на първото класиране, важен и определящ е балът, а не мястото на желанията при подредбата.

Да ме поправи някой, ако не е така...
Успех!

# 587
  • I want it all and I want it now.
Пишете всичко. От най желаното до най нежеланото.
Колкото повече толкова по добре. Няма ограничения на бр. желания.
Класирането пак е по бал. Нали го прави компютър .

# 588
  • Пловдив
Еми да де, ама и на първо класиране си поставяш на по-предно място по-желана паралелка...
При всяко класиране е важен не само твоят бал, а и този на останалите.

Но ако на първо класиране знаеш къде се намираш, то при трето си в пълно неведение по този въпрос.
Класирането се извършва на същия принцип, но само за обявените свободни места.

# 589
Сега съм в голямо умуване-с бал 33 за къде стига?
Сметнат за МГ идва по-висок с  единица.

Момче или момиче?
За момиче може да опитате за СМГ. Предполагам, че във ФЕГ ще влязат момичета с бал между 33.72 и 33.73. Ако не влезе ще попадне в 22,31,32,133, 35(френски), НТБГ, НФСГ. Вие къде сте класирани сега? Помислете добре, дали си струва да рискувате само за 1 много добро място в СМГ (дано да греша, но 1НЕГ и 9ФЕГ не ги виждам, като реална възможност). Все пак рискът е ваши евентуалната печалба или загуба също ще бъде ваша.

# 590
  • София и там където не се пуши
Не съм съгласна, че непременно трябва да се пише всичко, според мен там където със сигурност няма да отидеш, не би трябвало да се пише. Вижте все пак маршрут, път и т.н.

# 591
  • Пловдив
Не съм съгласна, че непременно трябва да се пише всичко, според мен там където със сигурност няма да отидеш, не би трябвало да се пише. Вижте все пак маршрут, път и т.н.

newsm10

Подкрепям. Особено за професионалните гимназии. То не е въпросът да се запишеш къде да е. И после 4 години /след 8 клас/ да учиш неща, които нито те вълнуват, нито ти харесват.
В края на краищата има и непрофилирани паралелки.

zoribori, как прецени с какъв бал ще се влезе, като не се знае какъв е балът на децата, останали на 3 класиране?  newsm78

Подреждайте паралелките според желанията, без да правите сметка за бал и т.н.
Да не се окаже после, че в някоя ненаписана паралелка са приели дете с по-нисък бал.

# 592
За момче е този бал.

# 593
  • I want it all and I want it now.

Висок ви е балът.
Не знам за какво се притеснявате Peace
Пишете си желанията и успех.

# 594
С момчетата е по-лесно. Подредете СМГ, 73СОУ, IАЕГ, IIАЕГ, 164ИЕГ, 35 СОУ (Немски) и други по реда на предпочитанията ви. Моето мнение е, че ще влезете в езикова, но въпреки това пишете максимално много желания. Освен гореизброените напишете още 10 училища и с мисълта, че това е само формалност.

# 595
  • София
Дами, според вас момиче с бал 34,172 има ли шанс за 91 НЕГ?

# 596
  • София

Eдва ли. Десетки момичета са с по-висок бал, все едно ще се намери да рискува.. Thinking

# 597
  • София
ако заради мерака по Немската се откаже от място в друга езикова, според мен изобщо не си заслужава.

# 598
http://dnes.dir.bg/news/uchenitzi-gimnazii-11560588

Това е статия за резултатите от трето класиране през 2012. Мисля, че може да е ориентир на мъжките майки с колко е паднал бала и че навсякъде е паднал. Това не изключва възможността тази година бала на трето класиране да се покачи. Ако стане вероятно ще касае една-две паралелки, а в другите ще си падне.  Упоменати са минималните балове за гимназиите, които са и мин за момчетата.

# 599

Eдва ли. Десетки момичета са с по-висок бал, все едно ще се намери да рискува.. Thinking
Предполагам, че това място ще се заеме, както в било заето момчешкото място в 73СОУ миналата година. Не си усложнявайте живота. Има и други начини за учене на език.

Общи условия

Активация на акаунт