СЕДМИ КЛАС - 29 тема - Три за щастие!!!!!

• 35 925
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Дами, според вас момиче с бал 34,172 има ли шанс за 91 НЕГ?

Да напиша все пак,че има и друго девойче с по-висок,което мисля че  ще рискува.Уточнявам,че се мисли.

# 601
  • София
Той с този бал е можел да влезе още на 2-ро класиране и в 2АЕГ, и в Испанската, и във Френската, пък дори и в 133-то.
При трето класиране сметки не могат да се правят.
Пишете от най-желаното свободно надолу.
В 3-то класиране си е чист КЪСМЕТ!(Зависиш  и от оптимистите и песимистите от 2-ро класиране) Simple Smile

# 602
  • София, Младост 2
Ние утре изтегляме документите на младежа и ще подаваме за трето класиране, окончателно е решено. Подредили сме малко над 30 желания - с бал 32.112 се надявам да са достатъчно да бъде приет някъде в прилично училище.

Видимо съм побеляла в последните 2 седмици и след всичкото това ще имам нужда от антидепресанти - не се шегувам въобще. Не знам другите как успяват да издържат, но аз абсолютно си разбих нервната система и здравето. Тези последни 5 дни ги чакам да минат като затворник, излежаващ 30-годишна присъда... едновременно с желание да се свърши и с ужас какво ни чака след това.

Късмет на всички чакащи Hug

# 603
  • София и там където не се пуши
Хедра, успех ти желая, но след години ще видиш, че няма за какво да си се ядосвала толкова.

# 604
Хедра, успех ти желая, но след години ще видиш, че няма за какво да си се ядосвала толкова.
Peace

Повечето сами ще се убедят в това след време.

# 605
Пишете много повече желания, напишете и професионални училища, ако ви приемат- винаги може да се откажете, но ако не ви приемат.....по-притеснително ще е.
Пазете си нервната система - каквото станало- станало, светът не свършва, пред децата ще  се отварят тепърва възможности.

Успех!

ПП. В НТБГ и НФСГ има хубави специалности, както и свободни места.
В строителния също.
Помислете добре, преди да се откажете да ги пишете, вижте какви са ви възможностите в най-лошия случай, ако все пак не ви приемат там, където най-много искате.

И още нещо, малко песимистично, за тези, които са класирани, но ще си изтеглят документите - сред некласираните може да има деца с по-висок бал от приетите на второ класиране в конкретни гимназии - онези деца, писали малко желания в първото заявление и невключили там въпросните училища.

Последна редакция: ср, 10 юли 2013, 16:31 от нова

# 606
  • Варна
Хедра,успех от сърце! Peace Hug

# 607
Hedra - едно голямо пожелание за добър шанс имате и от мен. Много ми е мъчно за вас , искрено се надявам на това класиране младежът да си намери точното местенце в което да се чувства себе си.

# 608
Hedra,

Стискам Ви палци! Успех!

# 609
  • София, Младост 2
Благодаря на всички за подкрепата, наистина ми е важно и го оценявам - продължавайте да пращате положителна енергия към чакащите, ще ни трябва Hug

# 610
  • София

Видимо съм побеляла в последните 2 седмици и след всичкото това ще имам нужда от антидепресанти - не се шегувам въобще. Не знам другите как успяват да издържат, но аз абсолютно си разбих нервната система и здравето. Тези последни 5 дни ги чакам да минат като затворник, излежаващ 30-годишна присъда... едновременно с желание да се свърши и с ужас какво ни чака след това.

Късмет на всички чакащи Hug

hedra, Hug не си го причинявай! Щастието на детето ти е важно, но то не зависи от това в какво училище учи, а от начина, по който преживява събитията. Взели сте решение, подредили сте желанията - това е всичко, което в момента можете да направите. Имай повече вяра, че синът ти ще попадне на най- подходящото за него място и ще получи най-важните за него уроци Peace
Седмокласната кампания беше дълга и напрегната за вас, но краят й се вижда! Съвсем скоро ще загърбите тревогите, съмненията и страховете. Ще се усмихнете с облекчение ще се отдадетет на заслужена почивка. Имаш смело момче, учи се от него!

# 611
Хедра, имаш силно стиснати палци и от мен  Hug Не влагай толкова много емоции; не си струва да си съсипваш нервите. И това ще мине и замине, и искрено вярвам, че ще се намери желано място за детето   bouquet

Честит рожден ден на Митко на елин - да е жив и здрав, и късмет на трето класиране   bouquet

Успех и на всички останали, очакващи трето класиране. Стискам палци на всички ви!

# 612
  • Варна
Hedra, успех!
Стискам палци!

# 613
  • София
Хедра, успех и от мен!
Заслужавате с момчето ти  наистина да ви се случат нещата!
Късмет голям за всички смелчаци рискували и отишли на трето класиране!

# 614
  • София
За Хедра и всички , едно мое любимо стихотворение... Моят мъж има една любима мисъл:
"Човекът е човек, когато е на път"...

Щастлива съм, когато съм на път!
Когато се променям във движение,
когато всичките ми сетива шептят:
„Животът е безкрайно приключение”...
Щастлива съм. И много благодарна
за сбъднатата цветна красота,
която във душата ми навярно
ще свие дом. И с мен ще отнеса
зелените въздишки на дърветата,
щурците и среднощните им песни,
и сини водни кончета по бреговете