Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява програмата за слухова обработка (слуховата програма) и как се използва?
Какви са интеграционните добавки, които се отпускат чрез ТЕЛК?
Какво мислите за лекарството Abilify за дете с Уилямс-Боирен синдром и аутизъм?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява програмата за слухова обработка (слуховата програма) и как се използва?
Програмата за слухова обработка (слуховата програма) е метод, който има за цел да подобри чувствителността на слуха и възприятието. Той включва слушане на специално подбрани музикални композиции, предоставени във формат на аудиозапис. Програмата се използва в домашни условия и се препоръчва да се използва редовно за оптимални резултати.
-
Какви са интеграционните добавки, които се отпускат чрез ТЕЛК?
Интеграционните добавки, отпускани чрез ТЕЛК, включват добавка за социална интеграция за транспортни услуги, добавка за ползване на информационни и телекомуникационни услуги и добавка за достъпна информация. Тези добавки имат за цел да подпомогнат хората с увреждания в тяхното участие в обществения живот и да подобрят условията им на живот.
-
Какво мислите за лекарството Abilify за дете с Уилямс-Боирен синдром и аутизъм?
-
Каква е диетата GFCF и ефективна ли е при деца с аутизъм?
-
Какви са основните разлики между ОКР и аутизма?

. Категорично отказва да седне обаче на тоалетната чиния. Според една психоложка от Центъра на Стамболийски, аз съм виновна, защото съм го позволила това да продължи толкова дълго. как да постъпя да му се не види, като ми се осмърдя живота. Сънувах на няколко пъти вече кошмари с изпражнения....Нали не искахте оптимизъм ето
Така и отишъл при тъщата 

Не знам вече...