Къде е грешката?

• 20 023
  • 200
  •   1
Отговори
# 195
Hear Again, не можеш да си представиш през какъв ад съм минала. Какво ми е причинил той, какви обиди съм чувала от семейството му. Чашата просто преля. Не мисля, че действам така само, защото съм силна. В такива моменти дори съм много мекушава. Просто в момента осъзнах, че ще се чувствам много по-добре, когато съм далеч от него, от тях. Трябва да се справя. Нямам избор. Имам две деца, които не са родени, за да страдат. Родени са, за да живеят нормално. Трябва да им осигуря нормално бъдеще. Дано ми се отблагодарят като станат достойни хора. Друго от тях не искам.

# 196
Късмет и успех в начинанието ти желая!
Не изнасилвай нещата с развод точно сега. Почини си, помисли си, стъпи си на краката и тогава действай. Сама ще усетиш кога е подходящото време затова.

# 197
  • София
И аз мисля, че й трябва още малко време и ще подадае молба за развод.

Мама на двe слънчица, нали сама усещаш, че вече си по-силната?! Продължавай така! Упсех! Hug  bouquet

# 198
Благодаря ви за подкрепата. Точно от това се нуждая в момента. Не ми е лесно никак, въпреки всичко.  Hug

# 199
  • София
Давай смело! С теб сме! Hug Grinning  bouquet

# 200
Hear Again, не можеш да си представиш през какъв ад съм минала. Какво ми е причинил той, какви обиди съм чувала от семейството му. Чашата просто преля. Не мисля, че действам така само, защото съм силна. В такива моменти дори съм много мекушава. Просто в момента осъзнах, че ще се чувствам много по-добре, когато съм далеч от него, от тях. Трябва да се справя. Нямам избор. Имам две деца, които не са родени, за да страдат. Родени са, за да живеят нормално. Трябва да им осигуря нормално бъдеще. Дано ми се отблагодарят като станат достойни хора. Друго от тях не искам.

Всеки си има граница. Пък и бракът и семейството са най-големите ни инвестиции; никой не се отказва лесно, дори и при наличие на насилие.

Децата ти ще станат достойни хора; майка им е достоен човек. Ще намериш и партньор, който те заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт