Къде е грешката?

• 20 061
  • 200
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Последни новини: изнесе се господинът. Казах му да си върви, но е много агресивен към мен. Заплаши ме, че "ще ям и ще пия от него". Горчиво съм щяла да съжалявам.

Внимавай  Praynig Обгради се с роднини, приятели, недей да оставаш сама с децата на първо време, гледай да има някой около вас. Не се знае като метне няколко литра бира накъде ще избие.

Лайното си е лайно. Знае да джафка само.
То това е и целта. Да я уплаши.

# 166
Вината естествено падна върху мен.. че аз съм виновна.

# 167
Аз пък залагам , че ще дойде да се моли да го приеме обратно ! Crazy

Мама на двe слънчица ,  бъди силна ,  Hug Hug Hug

# 168
Аз пък залагам , че ще дойде да се моли да го приеме обратно ! Crazy

Мама на двe слънчица ,  бъди силна ,  Hug Hug Hug

Абсолютно! Ще изтрае няколко седмици и ще дойде да се моли.Не отстъпвай на приказките му, Мама на двe слънчица, мисли на първо място за себе си и децата.

# 169
Да добавя, че според него цял ден лежа. За него не е нищо да шетам, да сготвя, да се грижа за дечицата ни,  да работя (аз работя от нас). Нищо не съм правила. За него щом не полагам физически труд да не се правя на много изморена.
Ходих да хвърля боклука днес следобед..и той вика, голяма работа свърши ли..сигурно за пръв път излизаш..и някакси подигравателно..

# 170
  • София
Да добавя, че според него цял ден лежа. За него не е нищо да шетам, да сготвя, да се грижа за дечицата ни,  да работя (аз работя от нас). Нищо не съм правила. За него щом не полагам физически труд да не се правя на много изморена.
Ходих да хвърля боклука днес следобед..и той вика, голяма работа свърши ли..сигурно за пръв път излизаш..и някакси подигравателно..

Бе стига си го коментирала. Той боклукът във вашето семейство отдавна е ясен кой е. Twisted Evil

# 171
  • София
Що, нека си го каже! Има нужда да си го изкаже, в момента й е много емоционално. А и си е страшно това със заплахите, макар да са напълно логични като поведение. Самолюбието му е много наранено и е логично да заплашва люто, това и жени го правят. Важното е сега тя да издържи и да се концентрира върху това да се справи през този труден период.

# 172
  • София
Винаги заплашват.
Мен лично с бой не са ме заплашвали, но щеше да ме съди, да ми взима детето и т.н.
Дори му се бях вързала.
Лошото при твоя е, че техните го настройват срещу теб.
Дано имаш близки и приятели до себе си.
Ние също сме тук за подкрепа.  Hug

# 173
  • София
Единствено мога да честитя на авторката за смелостта да го направи. Пожелавам сила и кураж да извърви пътя докрай. Той сега ще е афектиран, ще има още поводи да потопи мъката, така че може да се очакват и още неадекватности.  Confused Дано му остане поне малко акъл, да приеме решението и да се държи човешки.

# 174
  • София !
След цялото това отношение според мен нямаш работа при родителите му  Naughty . Гледай си децата и спокойствието , той ако те обича , ще остане при теб и децата .

# 175
Мама ..., нали знаеш сега какъв ще е сценария? Първо ще те изкара по-черна и от дявола, после ще те моли да се съберете пак.  Close Ще те манипулира и заплашва само и само да не го зарежеш.  Close
Не се поддавай на обещания как ще се промени /временно ще ти обещае каквото искаш да чуеш, после удобно ще "забрави"/, на сълзливи разкаяния как обича само вас.  Close

# 176
И от мен съвет да внимаваш, защото това е критичен момент за него и наистина не се знае накъде ще избие. Смени си малко дневните навици - кога излизаш, къде ходиш, кои магазини посещаваш. Предупреди приятели и семейство, че те е заплашвал. Кураж! Ти си смела жена.

# 177
Бягай, момиче, БЯГАЙ!!! Бягай бързо и надалеч!!!

# 178
Благодаря ви за подкрепата. Всяка една от вас е с мен и това ме радва  Hug

Макар и виртуална да е подкрепата, за мен е много.

# 179
С теб сме , мила ! Hug Hug Hug

Не се поддавай на провокации , нито на мили и лицемерни думи , с алкохола оправия няма ! Tired Tired

Общи условия

Активация на акаунт