Травъл комплекти, козметични сетове, промо комплекти

• 62 981
  • 313
  •   1
Отговори
# 255
  • На земята, която е всъщност звезда.
... получаваш подарък - комплект от 7 минипродукта.

Комплектът включва 5 минипродукта /термална вода спрей, мицеларна вода, крем за лице, гел и мляко за тяло/ и 2 тестера, като тези от брошурата /ББ крем и фон дьо тен/.  

# 256
Някой има ли възможност да снима брошурата, както я бяхте снимали на предната кампания  Mr. Green

# 257
Големи хиени са в тези аптеки. Вчера си купих измивен гел на Ла Рош и нищо не ми казаха. Това в аптека Субра, която по принцип работи с техните промоции. Възмутена съм!
Ако кампанията е съвсем от скоро, може в аптеката още да не са получили брошурите и затова...
Дори във ФБ страницата на Ла Рош още няма нищо.

Всъщност моя приятелка работи в аптека и наистина понякога въобще не се съобщава за действащи промоции, а екипа се възползва от тях.

# 258
  • София
Ще бъда и аз много благодарна ,ако някой я снима  Praynig !

# 259
Брошурата:

Скрит текст:

Подаръчен сет в мини размер + тестери от брошурата:

Скрит текст:

# 260
Вселена, благодаря   bouquet
Общо взето мини кутията е със същото съдържание като предната  Laughing

# 261
Вселена, благодаря   bouquet
Общо взето мини кутията е със същото съдържание като предната  Laughing

Напълно възможно, но не мога да кажа дали е така: за пръв път вземам промоция от тази фирма.  Peace

# 262
  • София
И аз благодаря!

# 263
Интересно сетче, но не е подходящо за моята кожа  Peace

# 264
  • София
Брошурата:

[
Скрит текст:
spoiler]

Подаръчен сет в мини размер + тестери от брошурата:

Скрит текст:
[/spoiler]
Мерси  bouquet

# 265
Момичета, които сте се сдобили вече с брошурата на La Rouche, бихте ли казали от кои аптеки в София сте взели каталога с тестерите?  Hug

Аз попитах в събота в една от аптеките, включени в кампанията  (кампанията вече течеше, разбрах за нея именно от фейсбук страницата им) и, разбира се, нямаха .. Чудех се дали в Ремедиум, примерно,  няма да са по-осведомени и по-склонни да се разделят с няколко тестера  Crazy

Сетих се да допълня, че дори за там имам резерви, защото в четвъртък купих голяма опаковка мляко за тяло на Ла Рош и нищо не ми споменаха .. единственото извинение би било кампанията да е стартирала от петък Mr. Green

# 266
Някой може ли да сподели, ако случайно намери посоченото по-горе травъл сетче на Галеник (или ако има и друго тяхно)  Praynig. С приятелка ги търсим отдавна, но без успех

# 267
  • Щастлива мама на 3 слънца
Интересно сетче, но не е подходящо за моята кожа  Peace

Имам го същото . Ще ходи в размени.ако го интересува някой да пише.само е пробвано

# 268
Момичета, които сте се сдобили вече с брошурата на La Rouche, бихте ли казали от кои аптеки в София сте взели каталога с тестерите?  Hug

Аз писах вече: от аптеката на пл. Журналист /за София/.

# 269
Аз попитах в Субра Бургас и нямаха идея за какво става въпрос. Кампанията уж вече е започнала преди повече от седмица (ако не се лъжа 15 март), а в аптеките нямат каталози... много тъпо.

Общи условия

Активация на акаунт