Отговори
# 720
# 721
ако почнете да изучавате йога ще го разберете текста  Simple Smile сега си пънем главите докато ни друснат нервите и хванат болестите и после пък хората минават на йога обучение да си оправят здравето и хармонията в душата.
не знам как е при вас но в българия йогата много се разпростира, а като гледам и в световен мащаб е така.

гейа май само в немско го има това профилиране. не е правилно да е след 4 клас ама...незнам защо е така. трябва да го има след 8 клас когато е почти ясно накъде вървиш, а и тогав не е съвсем ясно  Wink

# 722
Нямат лошо източните философии, и дзен и йога, всичко може-кой каквото му е на сърце.

Joy Joy Joy Joy Joy

# 723
Голям кеф е темата, ако я преглеждам под чадъра при басейна. Лято е, връзката с кораба-майка при някои хора се губи. Нормално при горещини, а?

За краснописа - и нашия голям умник пише грозно, наистина на никой не му пука за краснописа. Ама мен са ме мъчили с краснопис, пък пиша грозно, ама много. Някак ми е по-важно какво се пише, от колкото колко красиво се пише. Имах и една лична теория за обратната връзка краснопис/интелигентност, но в случая може би гроздето е кисело, признавам  Blush

# 724
Цитат:Голям кеф е темата, ако я преглеждам под чадъра при басейна. Лято е, връзката с кораба-майка при някои хора се губи. Нормално при горещини, а?

Това беше гадно,но ме разсмя.... Embarassed

# 725
Това е най-грозното писане на сина ми. Мирел ги реди още по-добре

# 726
  • Primum non nocere !
Вечке, от кой клас е тази тетрадка?

До кога пишат с тесни и широки редове?

# 727
Вечке, от кой клас е тази тетрадка?

До кога пишат с тесни и широки редове?
Toва е от 3 клас писане, тогава мисля, че махнаха тесните и широките редове. В 4 клас вече пишеха на широки редове само.

# 728
Веч, помолих те за контролно. Там се вижда кой колко и как пише. Иначе да, този лист изглежда горе долу добре. Даже за момче съвсем добре.

# 729
това писане ли е  Wink вярно че не разбирам немски, но все пак немската азбука я знам  Grinning дъщеря ми беше 1 клас и по английски пише много красиво и вярно, но с печатни букви. по български също пишеше много красиво  и не толкова вярно пак с печатни букви. откакто започна в 1 клас да учи българските ръкописни букви и свързването им, едва й прочитам нещо. грозно, разкривено, като надраскано. досущ като показания лист. извода какъв е  - само печатно. аз например пиша с повече печатни букви и съвсем малко ръкописни. и на бг и на анг.

# 730
Веч, помолих те за контролно. Там се вижда кой колко и как пише. Иначе да, този лист изглежда горе долу добре. Даже за момче съвсем добре.

Лени и Мирел. От миналата година са и двете

# 731
Ааа, това на Мирел май си е баш от 29-ти май тази година Simple Smile

# 732

Да, значи грешката е вярна. Ръкописното на контролното е както на всяко дете, което пише ръкописно тук, т.е. ненаучено да пише ръкописно(както написах по-горе, за момче е супер). А на Мирел е супер - само че това не е ръкописно писане.

# 733

Да, значи грешката е вярна. Ръкописното на контролното е както на всяко дете, което пише ръкописно тук, т.е. ненаучено да пише ръкописно(както написах по-горе, за момче е супер). А на Мирел е супер - само че това не е ръкописно писане.

Аз явно нещо не разбирам? Кое не му е научено да пише ръкописно?  И защо смяташ, че на Мирел не е ръкописно писане? Тя така пише вече 2 г. и я хвалят заради почерка и.

# 734
Веч, децата ти пишат прекрасно,не е в това въпроса.

На Мирел почеркът е страхотен, но това не е ръкописно, нали виждаш че нито една от ръкописните букви не използва.
А на младежът, той пише по начин по който пишат всички, на тази възраст омазано и не равномерно. Той използва ръкописните букви. Даже се е научил добре, ако сравняваме с останалите деца, и вероятността му почеркът да е добър е много голяма.

Просто в Де не се учи краснопис, това е. Твоите си пишат чудесно, може и да е имало някоя по-отракана учителка, която да е обръщала внимание при вас. Но то е по-скоро изключение, отколкото практика.

Общи условия

Активация на акаунт