Violetta~Виолета- една мечта, една песен. {Тема 2}

• 153 283
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
Нова снимка на Тини и Лодо от списание за Виолета.

Тини преди срещата й с фенове в Париж.

Мартина и Лодовика в италианско студио. Те ще озвучават герои в анимацията "Monster University"

# 16
Mъри, много хубави снимки.  Heart Eyes

Зад кулисите на "Виолета 2". Виждат се Виолета и Диего, които са на някаква сватба- най-вероятно тази на Анджи и Херман.

Появиха се, че това може и да е Леон, но според мен ясно се вижда, че е Диего. Peace

Тини със стилиста си преди заснемането на видеото към песента  "Hoy somos mas".

Сладки, които Тини е получила от феновете си. Не е като да не й е добре. Laughing

# 17
Момента , в който Людмила каже ``Людмила си тръгва `` и си тръгне е страхотен!
Още по-забавен е момента когато Леон я имитира ..
Ооо...и това с нервите ....  Joy

# 18
Лелее....вижте какво открих:
Тук Леон е на около  ... 15?  Grinning

А тук е на сегашната си възраст ;ddd

Разлики...разлики...разлики ;dd
Доста се е променил  Heart Eyes

# 19
Още едно нещо, което едва ли някога ще имаме в България:

# 20
Наистина.....Дано поне пуснат CD-та или плакати , може поне на това да се молим ;dd  Peace

# 21
Хора, аз да питам,
Как си слагате снимки в подписа, че нещо не мога да разбера?

# 22
Ам...пиши на Рая тя ще ти обясни Simple Smile
А ти как сложи тази снимка за профилна?Тя не е ли голяма? newsm78 Simple Smile

# 23
Отне ми вечност, но намерих дребен вариянт.

# 24
Здравейте Hug!Аз съм голяма почитателка на ВИОЛЕТА.Анджи наистина ли се жени за Херман? newsm78

# 25
Здравей и добре дошла в темата! Hug
Как се казваш?
Аз съм Дъгичка. Дано си прекараш добре в темата и да се забавляваш много с нас  Simple Smile

# 26
Здравей Leonetta! Добре дошла! Hug Как се казваш? Аз съм Розичка. Mr. Green Както виждам по името и ти си почитателка на Леон и Виолета.               

Последна редакция: сб, 06 юли 2013, 17:14 от malkatarozichka

# 27
Здравей Leonetta! Добре дошла! Hug Как се казваш? Аз съм Розичка. Mr. Green Както виждам по името и ти си почитателка на Леон и Виолета.               
Martina Stoessel, е последният писък на модата в света, благодарение на нейния характер "Виолета" е поредица, която завладява всички юноши. Преди няколко дни на освобождаване на играта за зимните празници в Буенос Айрес, и с нищо повече и нищо по-малко от 60 Gran Rex ... морен, актрисата говори за всичко в Revista Pronto.

"Невероятно е въздействието, което тя имаше и има програма, и аз искам да благодаря на феновете, които са през цялото време там, ни гледат", каза Мартина зарадва

Впрочем това интервю съм го постнала в предишната тема.

# 28
Новият албум "Hoy Somos Más" е най-продаваният в Парагвай

Най-новият албум от поредицата,  "Hoy Somos Más" е лидер в продажбите в няколко страни, но най-вече в Парагвай. A подробно не на последно място, е, че тримата артитсти, които водят продажби в Парагвай, ще направят презентации в страната скоро. . Какво кара феновете да искат да знаят техните нови песни -  можете да видите в списъка на най-продаваните албуми в Парагвай от последния месец, продажбите, записани на различни места,като Don Quixote и Music Hall:

1 "Hoy Somos Más", Violetta (2013)

Аржентина - това е третият диск от поредицата, записан от Walt Disney Records. Сериала набира популярност с участието на Мартина Стоесел,която е ключът към успеха на албума, публикуван през април тази година, който днес е най-продаваният.

2 "Take Me Home", One Direction (2013)

Това е втори албум на момчешката британска-английска банда. Техният материал/стил включва жанрове като поп, поп-рок и тийн поп, съчетаващ елементи на поп фолк.

3 "Believe Acoustic", Justin Bieber (2013)

Производството на канадският певец включва акустични версии на предишния си албум "Belieber".

4 "To Be Loved", Michael Bublé (2013)

Този албум - осмия студиен в кариерата си - има четири оригинални песни и
десет версии.

5 "Unorthodox Jukebox", de Bruno Mars (2012)

Най-новото производство на американският певец бе посрещната от приемане на публиката и критика.

# 29
Казвайте ми ягодка  CrazyНямам търпение да пуснат 2 сезон. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт