Violetta~Виолета- една мечта, една песен. {Тема 2}

• 153 286
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Не мога да я направя на по-голям размер, но който не разбира какво пише на картинката, която аз направих ето: ГЕРБ, Бюлетина 15, и отдолу, с по-малък шрифт пише: Диего също така не харесва мухите! Joy

Стили, уникалното е човек! ;ддддддддддддддд Ааа не ще падна от стола! ;дддддддддд

# 706
Стили, преводът на песента кърти мивки.  Joy
Стефи, май не трябва да вярваме на всички слухове, които чуваме.. Но съм 99% сигурна, че Виолета и Леон ще са заедно на финала. Така и трябва да бъде, феновете искат това.  Peace

Не мога да я направя на по-голям размер, но който не разбира какво пише на картинката, която аз направих ето: ГЕРБ, Бюлетина 15, и отдолу, с по-малък шрифт пише: Диего също така не харесва мухите! Joy
Е това вече е много добро!  Joy Само се чудя за какво се кандидатира? Кандидат-претендент за сърцето на Виолета?  Thinking Едва ли някой ще го избере. Mr. Green

# 707
Стили супер картинка, умрях от смях. Наистина гугъл преводача нищо не може да преведе.  Rolling Eyes
Сега се сетих че би било чудесно ако след 1, 2 години има продължение на Виолета в което да се говори за дъщерята на Виолета и Виолета вече да е омъжена за Леон във сериала.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 708
Розичке,  Hug би било интересно, но това все пак е сериал, предназначен за по-детската и тийн аудитория, а пък и не бих могла да си представя Виолета като майка. Иначе би било хубаво, да. Flutter Дъщеря им да следва стъпките на майка си и на баща си.

Малък Хорхе. Сладур. Heart Eyes

# 709
Рая хрумна ми изненадващо но едва ли ще се случи.  Hug
Скрит текст:
Някой може ли да ми каже как да си сложа аватар и подпис? Знам че е от профила но не ми се получа Confused Копирам изображението но... не ставава.

# 710
МОЛЯ ВИ ДА НЕ ПРЕМИНАВАМЕ КЪМ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ТЕМИ! ;D
Иначе снимката много ми харесва....Ехехехех...ако можеше да ``изгоним`` Диего с смс-и ;d както в повечето шоута ;dd
Кати.....уникални фрази! ;d

# 711
Мерси Grinning  Момичета как да си сложа картинка за подпис

# 712
  много добре направено

# 713
Кати, аз лично не мога да ти обясня-  много е сложно Simple Smile ;d
Пиши на Рая- тя може  Peace

# 714
здравейте аз съм нова в темата и съм голяма фенка на виолета  нямам търпение да започнат новите епизоди

# 715
Здравей
barbi1586 как да ти викаме. И аз като теб с нетърпение чакам новите епизоди Grinning

# 716
Здрасти, barbi1586! Добре дошла!  welcome Аз съм Рали! Кати, забравих да ти се представя! Аз съм Рали! Още вчера писах, но тъкмо да го публикувам и една голяма гръмотевица ми изключи компютъра! Просто адски се изплаших и реших сега да ви пиша! И аз намерих този полски сайт, вече бях превела и готова да пратя публикацията и се изключи! То почти нищо не се разбираше ама...! Мале, момичета мнооогоооо, ама мнооогоооо ме разсмивате! Диего от Герб! Ооо божичко!  Grinning  А това за обирането на банка... просто ще умра! И за биенето на Диего и Лара!  Laughing Всичко, което е против закона- БРОЙТЕ МЕ И МЕН!  Laughing И аз съм от тийм Леонета! Ей, да не забравите да ме включите! А ето и класацията ми за Топ 5 най-омразни хора от "Виолета" и живота  Grinning - 1. Диего  2. Стефи (тази на Хорхе)  3. Лара  4. Тази София дето казахте, че идва и се влюбва в Леон (Абе само в Леон бе!  ooooh!)  5. Людмила!!! 

Entre Dos Mundos- Леон, Андрес и Бродуей! Ох, боже тоя Диего пак около Вили!  Naughty И даже тоз Диего показва на Леон вдигнат палец!!!  Thinking

Виолета и Леон= Леонета VS Виолета и Диего= Диолета? (Не знам как точно е с Вили и Диего!)
Знам отговорите на всички- Леонета, но вижте края- и тоя Диего иска да целуне Вили!!! А, Диего няма да се разбираме така! Имаш си работа с рязярени фенки!!!  fight

И една от любимите ми песни от "Виолета" ! Are You Ready For The Ride ♥ от Леон, Андрес, Макси, Напо и Бродуей  txtloves

# 717
Google преводача нищо не струва-аз мога да дам по добър превод- гледам един клип със заглавие-Violetta - Cami y los chicos cantan ¨Ser Mejor¨en inglés , а ми го привежда- Виолета - Гащеризони и момчетата пеят ¨ ¨ бъде по-добре English

# 718
Наистина, Кати този превода не върши работа! Аз сериозно мисля да започна да уча испански! И аз така съм превеждала и има кошмарни резултати! Ама понякога ако нещо не разбирам от домашното по английски Гугъл преводачът ми върши работа! По английски поне малко има смисъл от превеждането!

# 719
аз вчера се хванах да превeждам Ven y canta на английски и не знаех как е заздрави раните си-питах чичо Гугъл и той ми каза, но изках и да чуя как звучи, натиснах копчето за слушане и чичо Гугъл почна да говори на китайски- буквално Mr. Green пълен боклук

Общи условия

Активация на акаунт