Точкова диета 10

• 42 276
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Ох днес ще се издъня,майка ми е приготвила страхотна боб чорба Cry ,как ще устискам незнаю... g: newsm78

# 376
 Здравейте момичета ако приемате нови попълнения се присъединявам и аз
Искам 5кг. да махна и все не мога да попадна на точния режим. Четох за точковата диета и мисля да опитам.Само че не разбрах колко точки на ден мога да приемам.Със сигурност го има ама аз явно не мога да се ориентирам.Предварително благодаря и успешен ден

# 377
пак съм аз много съм глупава току що открих първата тема където много ясно е написано как се следва диетата сега знам какво трябва да правя .Изглежда лесно ,но ще видим до кога ще ми издържи ангела.Хващам се сериозно...Ще ми е приятно да се подкрепяме тук

# 378
Здравейте има ли място за още една точкуваща мама ? От утре мисля  да започна да броя точките,но имам един въпрос - какво слагате сутрин в кафето за подсладител ? Аз много обичам мед в кафето ,но ще ми коства много точки и се чудя с какво да го сменя . Успешен ден и много минуси

# 379
  • в колонките
            kremena_88 Hug, точковата диета е на база диетата на Аткинс, в която въглехидратите са намалени до 20гр. на ден през първите две седмици. Никакви млечни през този период също не се препоръчват. Аз не мога без плод и не я правя, но в момента чета книгата на д-р Аткинс, та за това съм в "час",  Grinning. Повечето от момичетата тук се хранят с до 40 гр. въглехидрат дневно ( 40 точки) и имат резултати добри,  Peace . Ти си решавай сама коя диета ти харесва и дали искаш и можеш да отслабнеш. Аз ти желая успех,   bouquet

# 380
Кремена88 и аз слагам мед в кафето ,но ще трябва да се откажа като гледам от друга страна горциво не мога да го пийа особено сутрин.И аз от утре ще броя ,защото днес веце мн.прегреших.

# 381
Аз задържам в момента и има за какво да задържам, не е ,защото съм била съвсем стриктна де, но съм доволна... На 28 ми ще направя 1 месец и ще докладвам...за  сега са си - 3.600 до края на   3 тата седмица. Можеше и да е по-добре, но аз не бързам...Имам още 1 седмица, може и да  станат 4 кг свалени,което за мен е перфектно. От днес започвам последната седмица на месеца, и смятам да съм малко по стриктна..
Сивилка, дай повече инфо за първите 2 седмици на Аткинс ! Много ще е полезно... Hug

# 382
  • София
Пинки, резултатът ти е чудесен! Аз мъчих 3 кила два месеца, бахти! То бива да съм бавна, ама ... Благородно завиждам!

# 383
  • София
Жени, Кремена, здравейте  Grinning!
Ако трябва да подслаждам нещо - с подсладител. Знам, че не е полезно, даже е вредно, ама кво да правя?! Не може една лъжичка мед (уф, как го обичам!) да ми изяде порциона за деня...
Сивила, при Аткинс 20 грама ли са на ден? А за калориите какво казва? Пиши, моля Heart Eyes

# 384
  • в колонките
        Пинкито,  Hug, писах и в нашата тема - първите две седмици до 20гр. въглехидрат .От зеленолистни предимно. Никакви млека, сирена и ядки. След това може до 110гр. сирене всякакво, ядки и семкови 30-60гр. дневно, въглехидратите се увеличават до 35-50 гр/ дневно. Никакъв алкохол, никакви колбаси, суджуци,луканки,кренвирши и кебапчета - само мръФки, тлъсти. Салатите овкусени на вкус.
     Ако нещо не ти е ясно- питай.Добре,че приятелката ми е подчертала с жълто важните моменти в книгата,та тях чета, иначе не ми е много интересна,  Mr. Green. Особено за тлъстото,мръвката ще я преглътна някак си, но сланина и лой  йок, драйфа ми се-   Sick.
     Успех,     bouquet
   Дописвам : Първите 14 дни до 20 гр. въглехидрат дневно. Аткинс разрешава подсладител,но не аспартам, а захарин и още едно , но му забравих името,  Cry. Яжте до наяждане , а НЕ до преяждане,  Mr. Green.

# 385
Добро утро и едно голямо Благодаря за топлото посрещане ! Благодаря и за бързите отговори . За диетата на Аткинс чувам за първи път честно казано ,но не е моя режим  щом няма алкохол,колбаси мляко ,сирене та дори и през първите 14 дни.Ще смятам точките  , съставила съм си менюта за няколко дни за да има разнообразие и ще действам. Някои успял ли е да свали 8-10 килограма за един месец с този режим или искам прекалено много ?

# 386
Ако си  200 кг, може и да свалиш 10...  Кременче, ти сериозно ли питаш? Това е много вредно да свалиш 10 кг за 1 месец ! Тук момичетата искат не само и просто да свалят, но и да го направят здравословно. Точно и затова се хапват въглехидрати все пак, и то не до 20 грама на ден ! Всяка една си има и ден, в койото да поразпусне малко ... Аз съм свалила 3,600 за 3 седмици, и дори не се напъвам за повече за този месец...Режима не е строг, позволява на практика всичко, но все пак трябва да се внимава...
   Кременче, разсмя ме.. Hug Аз искам още 3,600 за другият месец и спирам с всякакви  напъни, само ще поддържам, което ама изобщо не си правя излюзии,че ще е лесно....

# 387
Ох знам ,че не е здравословно ,но много ми се иска по-скоро да се погледна в огледалото и да се харесвам ! За това трябваше да мисля преди да се тъпча като невидяла, но ... Явно ще трябва да бъда търпелива  Thinking .

# 388
  • в колонките
....Ще смятам точките  , съставила съм си менюта за няколко дни за да има разнообразие и ще действам.

Hug , Искаш ли да споделиш с нас менюто, което си съставила? Може би ще помогне с идеи на другите момичета.

# 389
С удоволствие Simple Smile ако мислите че някъде греша ще се радвам да ме поправите !
Сутрин- кафе с мляко за подсладител малко мед за момента, но ще сменя меда с друго или ще го мъча горчиво. Това според мойте изчисления е 10 т
Ако огладнея към 10-11 часа мисля да хапна 2 варени яйца с домат -11 т
За обяд пилешко бутче отново варено + прясно зеле - 10т
Вечеря 3-4 яйца на очи с кисело мляко -5т
За да не ми е много дълъг отговора ето тук http://www.lookshy.dk/forum.bg/index.php?PHPSESSID=cil0vbh04tcuk … &topic=832.15 намерих интересни идеи. Пробвах тиквичките на фурна и стана много вкусно .

Общи условия

Активация на акаунт