Точкова диета 10

• 42 040
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,момичета!
Аз продължавам със супер разбърканото хранене...  ooooh! Вчера пак цял ден само едни фъстъчки и за вечеря 3 бр от на мама кюфтетата (имат малко хляб вътре, ама тя на 1кг кайма слага 2-3 филийки,та в 3 кюфтета,надявам се няма голямо количество)  Rolling Eyes
Днес хапнах 200гр сирене за обяд,на вечеря - 1 панирана кашкавалена хапка, малко доматки и краставици (не повече от 100гр общо) и 100на гр фъстъци, че бяхме на маса  Flutter
На кантара не съм се качвала повече от седмица вече, но ми е по-добре така като не дебна кг-те постоянно...Може утре да се претегля, но ще съм доста разочарована ако от 54,5кг не съм паднала ПОНЕ на 53(и малко)  Cry

bouquet  bouquet  bouquet

# 91
  • Бургас
Добро утро, момичета Simple Smile !!! Аз днеска започнах с няколко бадемчета, не ми се закусва нещо, на обяд ще видим. Много уморена се чувствам, май от жегите и нямам особен апетит през деня, проблемчето е вечер, тогава започва постоянни глад. Изобщо много обърках режима и май е от преумората, през деня нямам време, а вечер имам, знам че е грешно, трябва да видя какво ще измисля, вечер ми е най-трудно Sad . От това това нямане на време и вода не успявам да пия и сега усещам как задържам вода. Трябва почивка за да вляза в релси Wink

Лек и успешен ден точици !!!   Heart Eyes

# 92
Здравейте, дами!

Да не сте ме забравили!?  Hug

Отдавна не съм се включвала, но бях в отпуск и на почивка, където изобщо забравих за точките... Очевидно, обаче, многото движение (аз плувам много, карам водно колело и се гмуркам) си казаха думата и за щастие си запазих намалените килца от преди почивката. Сега се заемам отново с последното килограмче - килограмче и половина - най-много два. И като стигна 54 ще съм напълно щастлива!

Как сте вие?

# 93
Здравейте и от мен!
Аз много нямам с какво да се похваля,тъй като не бях достатъчно стриктна.Месец след старта съм едва с 1,200кг надолу.За пореден път ще се заканя да съм по-дисциплинирана...дано  да е с успех.
Залогът е доста голям-да се чувствам добре на плажа и да си нося хубавите ''слаби''дрешки.Днес съм с кафе с мляко за закуска и три маретки,а за обяд 2 кюфтета с шопска салатка и една вафличка за диабетици. Hug

# 94
  • Русе
  Опитвам се да вляза в рамките на точките.  Как е ракията в точките. Че напоследък ме гони един як стрес. Преди малко получих предложение да хуквам за Индия да подписвам едни договори. Докато се опомня от шока и последва втори стрес, половин час рових докато си открия задграничния паспорт. И как човек да не изяде два реда черен шоколад.  Twisted Evil Иначе от сутринта съм на стотина грама сирене и една лютива скумрия от консерва - стотина грама с 50 г сурова тиквичка и безкрайно количество кафе. Едното от един автомат, докато се събудя и със захар,без да искам.  ooooh!
  Не се тегля, защото всичките ми кантари счупени и ми омръзна да купувам. Не че съм толкоз чак тежка. Гоня оптималните за мен 56 кила, а имам десетина отгоре сигурно.

# 95
Здравейте и от мен!
Аз много нямам с какво да се похваля,тъй като не бях достатъчно стриктна.Месец след старта съм едва с 1,200кг надолу.За пореден път ще се заканя да съм по-дисциплинирана...дано  да е с успех.
Залогът е доста голям-да се чувствам добре на плажа и да си нося хубавите ''слаби''дрешки.Днес съм с кафе с мляко за закуска и три маретки,а за обяд 2 кюфтета с шопска салатка и една вафличка за диабетици. Hug
Добре звучи!
Аз пък си мислех, че става дума за друг вид точки. Simple Smile Peace

# 96
здравейте то4ици!радвам се 4е днес сме малко по активни,дано да е така всеки ден,а не да си пи6а и то4кувам сама :hug:A m b e r недей да пие6 ракия,има много то4ки,поради захарта с която се прави,да не говорим и то4ките от плодовете от които е!з съ6то си пиа всеки ден Embarassedводка,джин,уиски,ром са по 0т,виното е с по 1-2т!има6 голям избор!! Peaceднес ми е режимен ден,като изклу4им бялото фрапе без захар което изпих!казвам като изклу4им,за6тото исках да е само 4исто протеинов ден,а не 4е фрапето не е то4ково....да не ме разберете погре6но...така 4е едно фрапе,на обед теле6ко с домати.ве4ерта сме на гости,но освен салата,мезета и меса....какво друго може да има.... GrinningИ   затова диетата ни е страхотна-ходим по ресторанти,по гостита,по барове и дискотеки,а никой не разбира 4е сме на диета... Crazy Party

# 97
добро утро то4ици  food010днес се събудих страшно подута.дали от снощното вино или от предстоящия МЦ нз,оба4е ще се пръсна..   Tiredсега стягам 4антите и отиваме на плаж и изоб6то нз какво 6те се яде на обед,или само на фрапе 6те я карам или в най лошият слу4ай на пържена риба...дове4ера салата от домати,риба и заду6ени охлуви..

# 98
Момичета, и аз - една блудна точица Mr. Green - се връщам в темата. Бях на почивка и тотално забравих точките (срам!), така че въпреки движението съм си върнала 1 килограм, но здраве да е, почвам с нови сили.

За днес - салата домати със сирене, зехтин и оцет и за "десерт" 2 кутийки шоколад
следобеда - шунка 50 г.
вечерята още не съм я измислила Wink

# 99
Хей точици,къде сте?Някакви резултати?Аз съм подута до крайна степен,мисля,че имам поне 2l задържана вода,което тези дни ще се нормализира.Закусих кренвирш с много малко кашкавал,ще обядвам шопска салата от моята градина и за вечеря ще е нещо лекичко и по-рано.Вчера едни лозови сърмички ми избиха точките...та днес по-лекичко!В петък  правих упражнения и още не ме пуска мускулната треска,но щом премине-продъжавам.Хайде...давайте да събудим хубавата темичка Peace

# 100
Привет и от мен Simple Smile
Не съм писала, защото както очаквах, кантара ми беше сърдит заради прегрешенията. Показа ми минус от 100гр, но се надявам, че е защото тъкмо ми свършваше цикъла и още съм имала задържана вода. От тогава, след мръсния ден в четвъртък, съм много стриктна, едвам правя 30т, и водата я вдигнах на 4 литра дневно. Надявам се на хубав резултат, защото вече една седмица съм толкова депресирана, че ми иде да се хвърля през глава в добрия ми стар спасител от депресии - емоционалното плюскане  Cry
Браво на всички останали, убедена съм, че имате страхотни резултати  Hug

# 101
Здравейте и от мен! Аз имам да свалям 4-5 кг. и реших да пробвам тази диета след като изчетох всичко за нея. надявам се да постигна добри резултати с упоритост и разбира се вашата подкрепа! Grinning

# 102
kbojinova,добре до6ла!  :bouquet:6те ги свалиш без проблем,не са ти много кг,и може и по бавно да стане,затова не се отказвай и мери мерките си ,а не гледай кантара! Peaceпри мен,кво да ви кажа....2 режимни,1 омазва6т.... Sadи съм в МЦ,така 4е е изли6но да ви споделям как се 4уствам и как изглеждам.....в4ера бях на кренвир6и за обед,ве4ерта домати и салам!днес менюто за обед беше 2 кебап4ета и много малко свинска пържола и 1 домат,за дове4ера се 4удя между таратор,или пак домат с някакво мезе.

# 103
Хей и аз съм тук Simple Smile
Нещо тези дни съм зле с точките, че се притесних за МЦ...  newsm78 Миналия месец 5 дни по-рано, сега закъснява...  Sick Иначе си седя на 70 килограма... Искам да попитам по-одавнашните съфорумнички как да пусна тема? Интерасува ме някой дали е чувал-ползвал за тъй наречения "Клин с турмалинови перли"?  newsm78 Ако може на ЛС пояснения, за да не спамим   bouquet

# 104
Здравейте точици!
kbojinova радвам се,че си с нас,успех!Днес май подминах точките,но поне не съм се напала стабино,т.е лекичко ми е и ще мога да си направя тренировката /за втори път днес/Закуска-печена филийка със сирене и домат,обяд-малка боб чорбичка/в купа ала чашка/ и за вечеря-кренвирш, 100-150гр.цаца и шопска салата.Междинно похапване... Blush...50гр тиквени семки.
Много съм заинтригувана от този клин с турмалинови перли,но не знам как се пуска нова тема.Има една от зимата,но с немного коментари...иска ми се да го пробвам yes

Общи условия

Активация на акаунт