Точкова диета 10

• 42 036
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
NovoMamche и аз съм мн зле с 00.без лаксена или май4ин лист не става работата при мен!майка ми всяка сутрин пие на гладно и преди кафето топла вода с една лъжица зехтин и след 30 мин резултата е на лице!друго което съм 4ела е киви на гладно...

# 76
Привет Simple Smile
 Тити93 и aleksss14 - благодаря Ви за предложенията Simple Smile   bouquet Вчера ходих (малко) и ми поолекна... Студено прясно мляко няколко глътки ми подействаха... По принцип моята братовчедка от малка има този проблем и при нея винаги помага да изяде 100 грама пържен фастък, царевица или да изяде един сладолед... Целта е да се изстуди и подразни стомаха... Но при мен не помагат тези неща... Всички се подрискват от сини сливи, джанки, круши... Аз не Simple Smile
Днес цял ден съм го писала мръсен, че от снощи не ми е конфортно с ограниченията и днес съм +... НО имам два повода за КЕФФФФФ- една съседка ми каза, че вече заприличвам на "майче", а не на "мамище" Simple Smile И като се премерихме "семейно" сутринта - аз и малкия тежим колкото тати, а преди малкия 3 пъти и баща му тежаха колкото мен  Joy Joy Joy
Хубав неделен ден, мацки Simple Smile

# 77
Момичета, аз пия чай САНИЕ вечер преди лягане като се съберат няколко дни с проблеми в 00, и на сутринта всичко е точно, може да пробвате  Hug
Моят къмпинг с "избранника" беше снощи, и не само, че не забеляза никаква промяна, ми даже ме настъпи няколко пъти на тема килограми, и по едно нагорнище ме накара да сляза от колата, че много му тежала и щяла да се счупи  Joy
С други думи, явно нищо не съм успяла да направя.
Вчера целия ден бях само на водичка, днес пак мисля така. Просто не ми се яде нищо  Simple Smile

# 78
 Ally McBeal ,този младеж или е бил сляп,или просто не е имало какво друго да направи,освен да говори глупости!ти,дрехите,сантиметъра,околните,кантара забелязват пълната промяна,не се ядосвай и гладувай заради него! Naughtyаз днес се събудих афдски подута и тежка и дебела и прелива6та!нз,май е време за МЦ! Thinkingднес съм на риба цял ден.за обед малко пу6ена сиомга,за ве4еря пе4ена пъстурва и пържена ципура!

# 79

Моят къмпинг с "избранника" беше снощи, и не само, че не забеляза никаква промяна, ми даже ме настъпи няколко пъти на тема килограми, и по едно нагорнище ме накара да сляза от колата, че много му тежала и щяла да се счупи  Joy
С други думи, явно нищо не съм успяла да направя.
Вчера целия ден бях само на водичка, днес пак мисля така. Просто не ми се яде нищо  Simple Smile
[/quote]
Ally,не се наказвай само на вода..ще блокираш свалянето..Нали кантарът и сантиметрите говорят най-добре.Аз не съм добър пример де..от няколко дни съм извън режима,във вторник рожден ден..живот  и здраве след това продължавам.Сега ме е страх да се претегля даже..,а как ще се препичам на плажа с тези сланинки..незнам.Както се казва :каквото си направиш сам,никой не може да ти го направи Cry

# 80
Ally McBeal , извинявам се за изказа , ама КАКЪВ ПРОСТАК е тоя?!  Crossing Arms Първо както казаха и другите момичета - определено си се стопила, и второ - даже и да не беше, поведението му си остава адски идиотско!  newsm78

Аз вчера се прибрах вкъщи ии го броя мръсен ден..че до вечерта всичко ОК, но след 17ч една палачинка със сладко и половин шоколад ми развалиха схемите   Rolling Eyes 
От днес начисто  Praynig Hug

# 81
А..а.а..  и колата не му е достатъчно мощна!Да я сменява!!

# 82
А..а.а..  и колата не му е достатъчно мощна!Да я сменява!!/
.............................................................. Laughing Laughing Laughingдада,проблема е само и единствено в колата му hahaha..

# 83
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Ally McBealти определено постигна много с тази диета - трябва да си сляп за да не видиш разликата . И това че те е  карал да ходиш пеша по стръмното ..... нямам думи , може би не е твоя човек . За всички нас ти си пример и ни даваш кураж , макар да не те познаваме лично ние виждаме в теб огромно промяна и разлика .Така че давай смело напред и недей да страдаш заради това момче -явно не те заслужава.
Момиче аз макар и да си похапвам сладко -тази сутрин кантара показа -500гр. ,това е моята диета най -добрата . Успешна седмица мили точици и нека ви донесе многооо минусчета

# 84
как сте мацки?отслабвате ли?СВЕТЛЕ,евала ти!абсолутен стумул си ми!при условие 4е си на из4езване и си и хапва6 и пак да сваля6.......МОЯ МЕ4ТА.... Embarassed HugАз днес сутринта сгафих с 1 пакет и половина солети,но си продължавам режимен ден и 6те ве4ерям теле6ко с доматен сос и 1 4аша вино и мезета!надявам се да не ми се отразят мн мн солетите...аз съм по4ти от4аяна,тъкмо бях свалила и сега пак се 4уствам ,а и съм ,много мазна и дебела...аман ве4е!но си продължавам на то4ките,4е това е диетата!!

# 85
ехооо,то4иции,каде се покрихте бе???май сама си то4кувам...хайде стегнете се и пи6ете 4е темата съвсем западна!днес съм на 3 кебап4ета за обед,теле6ко с домати и пе4ени крилца за ве4еря!въпреки в4ера6тните ми прегре6ения,днес се 4уствам по спихнала и панталоните ми падат!мноого ми е гот!хем ям много 4е немога да гладувам а и съм пред МЦ и озверявам от глад,хем и мазнините из4езват.....пууу и това ако не е уникален режим,нз кой е newsm20хайде споделяйте резултати!след малко 6те си измеря мерките и 6те ги запи6а за да следя поне тях.кантари не оби4ам
...така.....ТАЛИА-66см,ХАНШ-93см,КРАК-53см....целта ми е по около 3-4 см да махна,това е идеалното за мен!6те се меря всеки понеделник и 6те споделям резултатите с вас!

Последна редакция: вт, 16 юли 2013, 15:27 от aleksss14

# 86
aleksss14 , тук сме  Heart Eyes Точкувам си и аз, но по цял ден съм навън та вчера менюто ми беше 100 гр фъстъци - 20т, 100на гр слънчоглед - 10т и на вечеря 100на гр сирене - 2т и малко кашкавал - 5т ... Grinning Твоите мерки са същите като моите хах, я сподели ръст и тегло ако не е тайна, че ми стана доста интересно  Hug

# 87
Тити93,висока съм 170см.на кантар не съм се ка4вала от както родих и нямам идея колко съм.по моя преценка и съдейки от дрехите ми преди бременноста съм около 53-54,което мен не ме устроива.не се 4ууствам в кожата си.абе нз кг,ама искам по 3-4 см да махна от всякаде!изпила съм днес сигурно кам3,5л вода и направо 6те се прасна.корем,крака,бузи,газ,изведнаж вс ми се поду и ми тупти...пууу  #Cussing out

# 88
Здравейте момичета  Hug
Благодаря на всички за емоционалната подкрепа  Hug
Аз гледам да не го мисля, все едно не се е състояло.
Шубе ме е утре да се премеря, защото в нощта на къмпинга не ядох, но изпих доста коктейли Космополитън, защото бях нещастна, та ми с събра сигурно цял литър натурален сок от Касис, и чак ме е шубе да му погледна точките.
А после имах и един ден на "страдание" в който се отдадох на чисто емоционално хранене. С две думи тази седмица имах две нарушения, и направо ме е срам и от мене си и от вас, а утре и от кантара ще ме е срам  Cry

# 89
 Ally McBeal ,обзалагам е 4е ако се изтегли6 6те и свалила о6те ,въпреки натуралния сок и мръсния ден Peaceспоко newsm51.Аз и днес я омазах,на обед бейк ролс,за ве4еря домати и сирене!утре запо4вам съвсем стриктно,то така не може с такова ядене....после се оплаквам.... Banghead
 #2gunfire Sad.Айде моми4ета да сме по активни!!споделяйте резултати,пи6ете менута...подкрепяйки се една друга е много по лесно свалянето,а и мотивацията...едно не разбирам-няма някой ,който да не е по4нал на6та диета и да не се е стопил,а само на6та тема изостава и никой не пи6е... Thinkingвсякви други знайни и незнайни и измислени режим4ета се изписват за 1 ден...ЯД ме е направо....  Rage

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 20:59 от aleksss14

Общи условия

Активация на акаунт