Нови придобивки в гардероба - 34

• 82 383
  • 716
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Desuri, сподели моля те, откъде са пончото и полата? Praynig

Пончото е от Амазон UK       http://www.amazon.co.uk/G-Star-Le-Womens-Cardigan-Chateaux/dp/B0 … p;keywords=G+star           извено време беше доста сносно намалено от сегашната цена,но сутринта докато преглеждах мейлите го видях в единият от виповете на още по сносна цена  дори мъничко ме хвана яд вероятно пак ще го пуснат освен да дебнеш.
http://es.buyvip.com/ref=pe_385641_39235751_qdlogo?src=email#pag … qd_g_b_img_d_62_1

Полата е Fat Face  от eBay

# 466
  • София
Зара дънки
Скрит текст:
Аууу, това кефи!
От магазин ли е или онлайн?
Тънички ли са или стават и за есен?
Стават, стават!
От Дъ Мол. Новата колекция.
Голямо чудене падна за тези дънки! ooooh! Aко ги бях видяла на снимка преди това, нямаше никога да ги купя Naughty. На живо са покъртително сладки! Mr. Green
С тънката разлика обаче, че при мен не стоят "празно". Joy hahaha

Последна редакция: ср, 28 авг 2013, 14:58 от kopche

# 467
Изневерявам си на принципа да не купувам без да съм видяла наживо, но ...

Скрит текст:

Дано съм нацелила точния размер, че как не ми се занимава с връщане и замяна ...

# 468
# 469
  • Варна

Страхотни попадения всичките ми харсеват но риза 1 и 4 не ми излизат от главата ще споделиш ли? Praynig

goddess Честити и на теб станах разногледа.

Всичко ми харесва и на двете ви и  иксам ,искам  Mr. Green ама до кога ли ще ме търпят newsm78

Последна редакция: ср, 28 авг 2013, 22:10 от desuri

# 470
кога Манго ще отворят отново врати в Бълкгария, ако изобщо това се случни,
Shocked Да не би Манго да нямат магазини вече в България?!  Shocked

Като видях това яке и се сетих да ви питам, дано знаете  Praynig- От къде мога да си купя черно яке от естествена кожа, вталено и с шипчета?Може от магазин или онлайн. До утре съм в България, (Варна) така, че ако някой се сети нещо, ще мога да проверя. Търся от известно време, но никъде не откривам. Ще потърся снимка за да ви ориентирам и ако намеря ще постна  Hug

П.С. Тиа_е, честити покупки  Sunglasses

# 471
 Сетих се, че в този клип- http://www.youtube.com/watch?v=ElBYXurE9cI съм виждала такова яке, каквото търся, но не мога да намеря снимки  Tired
След 2.30 минута
Ох, дано някой да има инфо, че съм луднала  Blush

# 472
Благодаря, Desuri!  bouquet
Честити придобивки на всички! Отивам да ги разгледам подробно. Flutter

От мен малко придобивки, малко бледи са ми излезли цветовете, но нямам нерви да снимам пак:
1.Копринена риза Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
2.топ 1, с паетки, отзад
3.туника-рокля  Heart Eyes  отзад
4.топ с мъниста
5.блузаотзад Wink
6.топ с паетки 2, детайл
7.блуза 2
8.блуза 3
9.памучен шал
10.сако, детайл, детайл 2
11.риза, детайл, детайл отзад
12.риза-туника
13.чанта Heart Eyes

# 473
Бубе, в ZARA съм виждала подобно яке- естествена кожа с шипове/капси, но беше пролетта Sad

Годесче, честити придобивки Heart Eyes

# 474
Буба,в "Метъл хевън"/имат магазин във Варна/,обаче е изкуствена кожа-http://metalheaven.bg/content/strakhotno-damsko-rokersko-yake-v-shipcheta....но,принципно имат избор от такива якета...

# 475
Буба,в "Метъл хевън"/имат магазин във Варна/,обаче е изкуствена кожа-http://metalheaven.bg/content/strakhotno-damsko-rokersko-yake-v-shipcheta....но,принципно имат избор от такива якета...

Ох, благодаря, но това ми идва малко в повечко. Някак по-елегантно си го представям, сякаш.  Thinking
Абе, като на клипа, който съм постнала по-горе (песента е някаква чалгаджийска, ама моля, който не слуша да си спре звука и да пусне от 2.30 минута до края)

Бубе, в ZARA съм виждала подобно яке- естествена кожа с шипове/капси, но беше пролетта Sad

Годесче, честити придобивки Heart Eyes

И в момента имат, (и хич не е лошо между другото) но е една идея по-късо отколкото ми се иска и е с асиметричен цип, а аз искам с такъв по средата, стандартен  Grinning

# 476
  • Sofia
Момичета, влизам с молба за спешен съвет... за тази есен си взех дрехи предмно черно, синьо и сиво. Иска ми се да си купя цветна чанта и съм се спряла на бонбонено-розова, ако може и да е лак или нещо по-така, но не твърде официално ( тъй като съм предимно с детето). Някой виждал ли е нещо, което отговаря на описанието? Rolling Eyes утре съм на сватба и много ще съм благодарна ако ми помогнете:)
img15.prodavalnik.com/images_prodavalnikcom/28457119_1_585x461_rev001.jpg  
Нещо такова, но не държа да е марково или да е тип куфарче:)

Последна редакция: чт, 29 авг 2013, 12:42 от janin4eto_87

# 477
  • Belgium
janin4eto_87 точно подобен тип чанти на тази, която си показала (имитиращи популярните Candy Bag на Furla) има в Tendenz.

Много са бюджетни и има всякакви бонбонени цветове - жълто, корал, синьо. Но пък са доста обемни. За официален случай не стават.

Другият вариант е онлайн, например в Asos имат голям избор и можеш да филтрираш по цвят и големина при търсенето.

Мило, всичко в страхнотно, обаче обицата е... Heart Eyes

От e-bay ли е?

# 478
  • Sofia
Лу, страхотна си:) още днес ще погледна...точно такива като на фурла, но не прозрачна искам:)) ако  трябва ще си купя и една по-малка за сватбата, но ако поръчам от асос-може ли да дойде до утре... Rolling Eyes

# 479
  • Belgium
О, не ако ти трябва за утре, онлайн пазаруването не е вариант.

Общи условия

Активация на акаунт