Нови придобивки в гардероба - 34

• 82 412
  • 716
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
   Романтичен подарък от любимия... Просто съм влюбена в тях:  Flutter

Heart Eyes  newsm08  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 14 сеп 2013, 21:22 от Black Cat 13

# 601
  • София
Ботуши , отзад  Heart Eyes

Black Cat 13, очилата са страхотни, да са ти честити!

Последна редакция: сб, 14 сеп 2013, 14:47 от Bettie Page

# 602
  • Бургас
Лу , моля те сподели от къде е роклята Simple Smile

# 603
  • Belgium
bebaaa, роклята я уши моята шивачка по модела на Пучи  Heart Eyes

Дантелата е рязана и апликирана на ръка, изключително добре се получи.  Flutter

# 604
Лу, роклята е страшна  Heart Eyes

ботички
блузка  отзад
същата в черно
дънки

качеството е лощо, защото са снимани от телефон

# 605
  • София
  Романтичен подарък от любимия... Просто съм любена в тях:  Flutter

Този модел и аз го обожавам, но въобще не ми отива. Cry

# 606
  • Sofia
   Bettie Page, благодаря ти!  Hug

Романтичен подарък от любимия... Просто съм влюбена в тях:  Flutter

Този модел и аз го обожавам, но въобще не ми отива. Cry

Цинди, този модел и на мен ми стои доста екстравагантно, но точно това ме завладява в него. Мисля, че е възможно и сама да си втълпяваш, че не ти отива, защото наистина стои нетипично, на който и да било.  Sunglasses

# 607
  • София
Викаш да му дам шанс Mr. Green

# 608
  • Sofia
   Ами, да, ако наистина ти харесват, просто потърси и чуждо мнение, как ти стоят.  Peace Според мен, единственият вариант, при който тези очила не биха били удачен избор, е, ако човекът е с твърде мъничко лице; биха седели откровено комично, в такъв случай.  Simple Smile

# 609
  Романтичен подарък от любимия... Просто съм влюбена в тях:

СУПЕР са честити!
Въпрос: Не ти ли се закача косата и да те скубе отстрани по "завойте" Wink
Какви парички и откъде?

# 610
   Ами, да, ако наистина ти харесват, просто потърси и чуждо мнение, как ти стоят.  Peace Според мен, единственият вариант, при който тези очила не биха били удачен избор, е, ако човекът е с твърде мъничко лице; биха седели откровено комично, в такъв случай.  Simple Smile

Споредм мен пък, освен на модела рекламиращ очилата на много малко жени биха им отивали такъв модел Wink
 Повечето от нас ще изглеждат смешно... Peace

# 611
  • Sofia
   pinko, благодаря ти!  Hug Не, изобщо не ми закачат по извивките, даже и не бях се замисляла за това, преценени са явно. Взех ги за 357 лв. от оптика Leonardo, на промоционална цена са в момента, имаше доста цветове, но черните трябваше да ми ги пратят чак от клона им във Велико Търново, та не знам, дали точно този цвят не е изчерпан вече. Има ги, обаче, и в оптика Vista D'oro на Витошка, но нямам идея на каква цена.

Troy, може и така да е, не мога да преценя, дали на повечето хора ще им отиват; смятам, обаче, че много хора ги отписват с лекота, като прекалено екстравагантен модел, а пък в действителност не стоят чак толкова нестандартно.  Peace

# 612
Очилата са много хубави и точно нестандартният модел ги прави такива.  Heart Eyes
Би ми било интересно да се видя с нещо подобно.  Laughing

# 613
Black Cat , невероятни са очилата , преди седяха на витирната на една оптика Леонардо на главната в Пловдив и всеки път ги гледах с копнеж като минавах от там. И цената е много добра в момента. Малко нестандартни , но класата и елегантността си личи от далече.

# 614
Може би съм единствената в темата, на която очилата не й харесват, и не би ги приела дори като подарък, камо ли да дава пари да си ги купи.   tiptoe

Общи условия

Активация на акаунт