Нови придобивки в гардероба - 34

• 82 390
  • 716
  •   1
Отговори
# 30
  • София
опитах да намеря очилата на Линдзи, но и аз без успех.

бих опитала в "звездната мода", не знам как (предполагам работа... ау усетих се как тръгват слуховете  Stop), но меркантилница за мен е експерт, питала съм и ми е давала инфо    bouquet Heart Eyes.

# 31
Записвам се и аз в темата, защото ви чета от няколко седмици и има интересни неща.   bouquet

В момента много искам очилата на Tom Ford
Скрит текст:
и воалетката на Jil Sander
Скрит текст:

И двете са от един клип, но аз ще си ги нося в съвсем други комбинации.

# 32
  • София
Момичета кажете откъде мога да намеря хубави цели бански

в Триумф в момента има много готини модели, аз си взех 1 и много харесах още 1, но нямаше моя номер

# 33
  • Belgium
Очилата на Линдзи ми приличат на този модел на Tom Ford:

# 34
И аз смятам, че очилата са на Том Форд. Peace

# 35
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a кецките са жестоки  Peace
+1 Heart Eyes
май трябва и аз да се обзаведа с едни на платформа newsm78

аз първо го видях в нета, но ми се сториха дървени, обаче вчера се понесох към банкомата в мола на ет.2 и минавайки край един магазин ги видях на стената  ooooh! ..... + намаление от 240 - на 167 лв, заспаха ми на крака и стоят прибрано, еми Господ бе решил да ми ги натика в ръката Crossing Arms аз няма вина  Blush

а мъжът ми също ги хареса много  Peace

# 36
Очилата на Линдзи ми приличат на този модел на Tom Ford:

Според мен не са тези, онези сякаш са доста по-големи. Приличат си по формата само.

# 37
  • Бургас / София
House of Harlow Chelsea 1960 Sunglasses са очилата на Линдзи

# 38
# 39
  • Бургас / София
Aurora ще проверя там, дано са и на нормални цени Simple Smile

# 40
Диор имат подобни очила Wink

Скрит текст:

# 41
  • Belgium
Повечето марки имат cat-eyes модели  Laughing

Така че дори да не са 1 към 1 с тези на Линдзи, има огоромен избор.

Аз лично най-много харесвам cat-eye моделите на Prada и Bvlgari:

# 42
Аз пък се чудя на нещо друго Simple Smile как става така, че виждате едни очила и решавате, че искате такива? Аз не нося слънчеви очила защото просто не мога да си намеря такива, които да ми отиват. По същата причина, нося едни и същи очила с диоптри от вече 7-8 години Simple Smile

# 43
  • Belgium
Ааа Troy, тука навлизаме в необятния свят на влиянието на звездите/марките върху поведението на потребителите  Laughing

Желанието за притежание на даден артикул зависи от много неща: ако го носи твоя любима звезда, ако бранда е имиджов/модерен/любим и т.н. Може и просто самата форма много да ти допада.

Аз лично пазарувам толкова много онлайн, че горе-долу знам кое ще ми отива на формата на лицето. Или мериш модела на живо и после го поръчваш онлайн, защото излиза по-изгодно.

Има хиляди варианти  Laughing

# 44
о аз очила така не мога да си купя, меря, харесвам се и тогава.
Като се замисля и с панталоните съм така, че той може да ми става, ама да не се харесвам как ми стои  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт