Нови придобивки в гардероба - 34

• 82 395
  • 716
  •   1
Отговори
# 60
Ами не е задължително, на моя мъж например не му действа добре поляризацията, твърди, че му е по-добре без. Не знам дали има значение, че има астигматизъм. Rolling Eyes

# 61
Поляризацията е особено полезна за шофиране или примерно каране на ски. Отблясъците на снега не пречат въобще. Специално за  Rayban, очилата  с поляризация имат Р след Рейбан надписа на стъклото, съответно поляризацията оскъпява модела с около 100 лева. За мен лично подобни очила са идеални. Имам два чифта други маркови очила Диор и Прада, но съм си ги взела по-скоро защото с тях изглеждам по-секси да го кажем, но си шофирам и зиме и лете само с рейбан, дори седят постоянно в колата. Цялата история е нещо като с високите токчета Laughing
Тествала съм поляризирани очила на Полароид, ами цената явно има значение... малко ме стряскаше, че сфетофара е син, а не зелен Laughing Дори с най-тъмния Рейбан цветовете са реални.

# 62
  • Sofia
Поляризацията е особено полезна за шофиране или примерно каране на ски. Отблясъците на снега не пречат въобще. Специално за  Rayban, очилата  с поляризация имат Р след Рейбан надписа на стъклото, съответно поляризацията оскъпява модела с около 100 лева. За мен лично подобни очила са идеални. Имам два чифта други маркови очила Диор и Прада, но съм си ги взела по-скоро защото с тях изглеждам по-секси да го кажем, но си шофирам и зиме и лете само с рейбан, дори седят постоянно в колата. Цялата история е нещо като с високите токчета Laughing
Тествала съм поляризирани очила на Полароид, ами цената явно има значение... малко ме стряскаше, че сфетофара е син, а не зелен Laughing Дори с най-тъмния Рейбан цветовете са реални.

Ох, няма да спра да научавам нови неща от този форум.  Crazy  hahaha Аз преди време точно се чудех какво е това "P" след емблемата на моите...

# 63
 И аз съм в търсене на нови слънчеви очила и се чудя на какво да се спра, доколкото чета и разглеждам по сайтовете са актуални огледалните, котешките очи и тия където за мен изглеждат като 3D очила WinkИзмерих доста модели и ни с едни не се харесах, харесвам ми като модели, но не ми стоят Sad
Да се разпиша в очакване на тези красоти:
Кецки Heart Eyes
Скрит текст:

Платформи:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 09 юли 2013, 01:59 от milushka

# 64
Тези очила на Прада са уникални, мерих ги ама съм ужасница с тях Mr. Green

# 65
Да се разпиша в очакване на тези красоти:
Кецки Heart Eyes
Скрит текст:

Ох, разкошни Heart Eyes
Честити!

# 66
  • Belgium
Milushka, страхотни са кецките и аз ги имам, но в сивкаво  Heart Eyes

# 67
  • Sofia
Milushka, страхотни са кецките и аз ги имам, но в сивкаво  Heart Eyes

А откъде сте си ги взели? Аз преди време обмислях да си купя, но ми се видяха труднодостъпни и се отказах. В Бг има ли ги или само от Ebay?!

# 68
Страхотни придобивки момичета и честита ни нова тема.

От мен едни  платформи  Heart Eyes Heart Eyes  - че само на тях намирам снимка - а напоследък ме мързи да снимам. / много удобни се оказаха/
http://static.bershka.net/4/photos/2013/V/1/1/p/1091/231/121/109 … amp=1363169603218

# 69
И от мен малко новости :
Скрит текст:

# 70
  • Belgium

А откъде сте си ги взели? Аз преди време обмислях да си купя, но ми се видяха труднодостъпни и се отказах. В Бг има ли ги или само от Ebay?!

Моите са от е-bay  Laughing

# 71
  • в 1001-та нощ
Страхотни придобивки момичета и честита ни нова тема.

От мен едни  платформи  Heart Eyes Heart Eyes  - че само на тях намирам снимка - а напоследък ме мързи да снимам. / много удобни се оказаха/
http://static.bershka.net/4/photos/2013/V/1/1/p/1091/231/121/109 … amp=1363169603218

страхотно изглеждат  Blush какво им е финикийското измерение, имаше ли и други цветове, примерно бежово  newsm78 Rolling Eyes

# 72
Запис  Peace много хубава темичка

# 73
Мерси момичета, мойте са от ebay Peace

# 74
   Heart Eyes много леки и безкрайно удобни
  Heart Eyes моята е малко по светло бежово

Общи условия

Активация на акаунт