Нови придобивки в гардероба - 34

• 82 420
  • 716
  •   1
Отговори
# 615
Може би съм единствената в темата, на която очилата не й харесват, и не би ги приела дори като подарък, камо ли да дава пари да си ги купи.   tiptoe

Не си единствената, но такъв е пазара в БГ... за да си позволя да нося такива очила в Англия трябва да съм най малкото Елтън Джон  Laughing

# 616
  • Sofia
за да си позволя да нося такива очила в Англия трябва да съм най малкото Елтън Джон  Laughing

А, защо смяташ така?  Simple Smile

# 617
Защото имам поглед върху това какво се носи и в двете държави и мога да направя сравнение Wink
 В Бг модата е ( ако изобщо може да се нарече мода) колкото по скъпо толкова по добре и без оглед на това дали ти седи хубаво, дали можеш да си го позволиш и т.н.

# 618
# 619
  • София
Защото имам поглед върху това какво се носи и в двете държави и мога да направя сравнение Wink
 В Бг модата е ( ако изобщо може да се нарече мода) колкото по скъпо толкова по добре и без оглед на това дали ти седи хубаво, дали можеш да си го позволиш и т.н.

След като си си го купил, значи можеш да си го позволиш. Айде, стига с тъпотиите ви.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 20:14 от Циндил - Пиндил

# 620
  • Belgium
Troy, ти си ми любимата хейтърка от форума (с най-добри чувства)  hahaha
Можеш да разбуниш дори тема за плетки, сигурна съм  Wink

Моделът на Прада наистина е много специфичен и трябва да се пробва преди да се купи.

Много е модерен не само в България, принципно лудването по него тръгна от международните блогърки, които всички си го накупиха и се убиха да се снимат с него Laughing

Има и много бюджетни варианти, ако не му се дават на човек маса пари.

# 621
Troy, ти си ми любимата хейтърка от форума (с най-добри чувства)  hahaha
Можеш да разбуниш дори тема за плетки, сигурна съм  Wink

Моделът на Прада наистина е много специфичен и трябва да се пробва преди да се купи.

Много е модерен не само в България, принципно лудването по него тръгна от международните блогърки, които всички си го накупиха и се убиха да се снимат с него Laughing

Има и много бюджетни варианти, ако не му се дават на човек маса пари.

Модерни модерни, колко да са модерни ? До сега не съм ги виждала никъде по улиците Simple Smile Няколко блогърки се изказали за нещо и хайде половината българки решават, че това е много модерно Simple Smile
Не съм хейтърка, просто обичам да провокирам хората да помислят Simple Smile Хвърлила съм око на една друга тема подобна на плетките, но за сега само си трая, но и аз не знам до кога  Mr. Green

Циндил_миндил, айде сега всички знаем с цената на какво се купуват телефони и разни други неща в БГ Simple Smile Това че някой е дал 2/3 от заплатата си за да си купи очила/телефон/ или каквото и да било за мен означава, че не могат да си го позволят и само се мъчат да си надскочат възможностите Simple Smile
Ако аз се похваля, че съм си купила нещо, което не е според възможностите ми най много да предизвика повдигане на веждите и никой няма да се прехласва да ми казва браво Simple Smile

# 622
  • Belgium
А, по улиците този модел го има много и не говоря за България, а за Франция и Италия например.

Дай да не ровя в Street Style сайтовете да показвам  Laughing

Не знам ти в коя страна си, може там да не се е наложил този модел  Wink

# 623
Две снимки с стрийт стайла не значи, че е толкова често носен модел Simple Smile
Модела сигурно можеш да го видиш на Роял Аскот ( то там само откачени неща носят ), или пък най много да видиш Елтън Джон закичен с тях Simple Smile

# 624
  • Belgium
Тц, това лято бях и на двете места и с очите си видях доста момичета с този модел  Laughing

В България обаче се среща по-често.

# 625
Аз пък целогодишно си седя тук и до сега не съм видяла някой издокаран с тях Simple Smile До Роял Аскот още не ми се е отворил път, но като отида ще пиша  Laughing

п/с В Бг е голям хит да се носят очила на главата като диадема  Mr. Green

# 626
  • Sofia
   Боже Господи, момичета, аз само няколко часа бях навън, а вие накъде сте задухали темата.  Simple Smile

Колкото до очилата, хич и не съм гледала, дали са модерни (не следя модните тенденции), дори предпочитам повечето хора да не ги носят или изобщо да не са запознати с модела.  Wink Относно цената, смятам, че когато душата ти дълго време копнее за нещо, независимо, дали е материално или духовно удоволствие, си струва да се ограничиш от нещо друго, да проявиш търпение, да си го "изстрадаш", ако трябва, но да си угодиш и да се самопоглезиш, няма нищо по-надъхащо от това.  Blush

Не мисля, обаче, че и цената от 350 лв. е висока, като за маркови очила, даже клони към ниска. За щастие, познавам и доста млади българи, чиито стандарт на живот позволява покупката и на доста по-луксозни артикули; не смятам, че това, което сте писали по-нагоре за ограничаването и мизерстването в името придобиването на скъпа вещ, е валидно за по-голямата част от бг населението. Тук масово хората гледат да минат "тъничко", залагайки на ментаци, в което аз не виждам никаква логика и ми лъха на голяма комплексарщина. Когато нямам възможност да си позволя нещо, просто не го правя.  Peace

Но, хайде, стига съм философствала, че оспамихме хубавата темичка.  Hug Давайте повече снимки на придобивките, да ни пълнят очите и да ни празнят портфейлите.  Twisted Evil

# 627
Хайде сега, според мен пък именно българките са едни от най грозно облечените и евтино изглеждащи. Wink
и съм далеч от мисълта да се подигравам защото знам какви са причините, но точно те да говорят за мода, модни цветове и тенденции определено ми е малко смешно  Peace
Ходя си в БГ не за да следя модните тенденции, а за да видя родителите си  Wink

# 628
  • Sofia
Хайде сега, според мен пък именно българките са едни от най грозно облечените и евтино изглеждащи. Wink

Тук съм съгласна с теб, но и в чужбина съм виждала ужасяващи модни недоразумения.  ooooh!

# 629
  • Варна
Troy Срещам те тук таме по темите и с удоволствие чета постовете ти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт