МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 51-ва тема

• 57 124
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • SHOOT ME 10 $
1-ва е за класически обикновено. Ако искаш по-пухкав и по-надигнат програма френски , ако искаш да е без да е надигнат(равен отгоре), малко повече олио се слага и слагаш на програма за за сандвич(тостер или както там се нарича). Разликата е във времената на втасване, най-вече в програмите.
Пропуснах да кажа. Правя и междинни грамажи. За грамажа определям като сумирам продуктите и ако искам да е по-изпечен, освен определянето за коричка включвам на по- голям грамаж. Ако не - съответно по-малкия. Всичко е до опит и преценка.
,

По-добро обяснение от това - здраве му кажи!
 Да благодарим на Ani Kabouquet

# 76
  • Sofia

Ти само последния пост ли четеш? И според теб трябваше да чака 3 часа за да и отговориш.

Последна редакция: пт, 12 юли 2013, 23:01 от Ani Ka

# 77
  • SHOOT ME 10 $
Ani Ka, доста преди това бях и отговорил (до колкото можах разбира се).Ако се върнеш малко назад,ще видиш.Аз се извинявам, но имам и други занимания. Peace Опитах да бъда внимателен, нищо повече

Последна редакция: пт, 12 юли 2013, 23:22 от midkoo

# 78
  • София
Да не ви изпусна  Hug

# 79
Благодаря, че ми помагате! А поста на Ani Ka го прочетох, когато пуснах моя, явно заедно сме писали и ще се съобразя с препоръките ти!

# 80
  • София
Здравейте на всички!

Отскоро имам хлебопекарна, след години категоричен отказ да се сдобия с този уред  Mr. Green Но така или иначе вече сме оборудвани, та да покажа и днешното ми пълнозърнесто хлебче.

# 81
Момичета и момче Simple Smile,

Моля помагайте, че забравих значението на програмите на гръцки на машина "Силвър Крест".

# 82
а казвала ли си ни ги , за да ги помним и да ти ги напишем  newsm78

# 83
а казвала ли си ни ги , за да ги помним и да ти ги напишем  newsm78

Бонго, сладкиш ти наш, Hug

Не съм ги казвала, разбира се, само се надявах някой да има такава и да ми ги напише.
Иначе не знам как да ги препиша на гръцки, а само глико разбирам ипо логиока се ориентирам п времето.
Търсих в руски форуми, но там си ги пращали на мейл само, а не ги публикуват.

# 84
  • София
Момичета и момче Simple Smile,

Моля помагайте, че забравих значението на програмите на гръцки на машина "Силвър Крест".

ТУК в средата на екрана в ляво можеш да изтеглиш упътване за работа на подобна машина.

# 85
  • София
  Нана, за "отскоро" имаща, много добре си се справила. Peace

# 86
Мерси много ! Hug

# 87
  • София

Благодаря, Тайне. Аз честно казано нямам претенции към изгледа му, важно ми е да им е вкусно на двамата ми мъже. А пък и хляб много рядко си позволявам.

# 88

Благодаря, Тайне. Аз честно казано нямам претенции към изгледа му, важно ми е да им е вкусно на двамата ми мъже. А пък и хляб много рядко си позволявам.
Малко извън темата, за което моля да ме извини аудиторията. Нана, силно съм респектирана от волята и успеха ти (хармонично тяло), та не знам как успяваш хем да готвиш всеки ден за двама мъже, хем да задържаш постигнатите килограми  вече години.
Много ти се възхищавам.

# 89
  • София

Малко извън темата, за което моля да ме извини аудиторията. Нана, силно съм респектирана от волята и успеха ти (хармонично тяло), та не знам как успяваш хем да готвиш всеки ден за двама мъже, хем да задържаш постигнатите килограми  вече години.
Много ти се възхищавам.

Ами просто не искам вече да ползвам тези панталони по обичайния начин  Mr. Green Mr. Green

http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.26731827

Но ти благодаря много за милите думи! Трудно е само в началото. След това с воля и желание нищо не ти прави впечатление.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт