Електронни четци - X

• 66 681
  • 759
  •   1
Отговори
# 705
  • в тристайна гарсониера :)
По повод свързването на акаунта от фейса на Киндъл, моят акаунт е свързан, но когато опитам да постна нещо ме праща към съпорта. Ако някой е успял моля да сподели   bouquet

# 706
  • МАРС
Някой да каже каква е идеята на регистрирането на Киндъла в Амазон, защото аз се чудя дали изобщо да го регистрирам и има ли полза от това.

# 707
Някой да каже каква е идеята на регистрирането на Киндъла в Амазон, защото аз се чудя дали изобщо да го регистрирам и има ли полза от това.

Можеш да си правиш колекции на Киндъла и да си подреждаш книгите в тях. Peace
За друго не се сещам newsm78

# 708
Благодаря, момичета за съветите, четеца е в гаранция, имам го за по-малко от година, но гаранцията не покрива щети, причинени от потребителя  Sad Явно ще се купува нов.

П.С. беше в калъфче, но явно това не го е предпазило - извод - всичко трябва да пазя от опустошителите в къщи.
Да са ти живи и здрави, пък гледам скоро и трети активен ще имаш...
По принцип застраховките ги покриват, но често сумите са безумно високи.

Мерси на всички, които ми отговориха за Kobo mini, сега като се замисля 5' екран си е предимство за девойка, която ще чете основно в градския транспорт, хем е по-лек, а и с една ръка ще може да го държи.

# 709
Откровено казано, един инч разлика си е голямо нещо; мен лично дори този 6 инчов екран ме дразни и искам по-голям, за 5 никога не бих се навила. Разликата в тежестта и размера не е голяма, все се събират в дамско чанте.
Също и видимостта на страницата... удобството за четене, да речем, намалява с размера на екрана. Лично мнение, разбира се.
Та... всеки сам си решава, но за мен "минито" е резервен вариант за случаи, в които не може да се влачи основният четец, а не основен четец...

# 710
Някой забелязвал ли е дали времето, което пише, че остава до края на книгата е вярно  Party

# 711
Време?  newsm78

# 712
  • На планетата Земя
Сигурно засича време, за което си стигнал примерно до страница 150 от общо 328 страници. И преизчислява, ако четеш със същото темпо среднопретеглено, ще стигнеш до края за ... дни.

# 713
  • София
При моя Kindle Touch функцията с времето, което остава за четене, от време на време се прецаква и се е случвало да показва час, а пък да ми остават няколко часа четене. Иначе е сравнително точна. Естествено, трябва да почетеш известно време за да пресметне скоростта ти, затова най-неточно показва в началото.

# 714
Моя Киндъл 4 няма такава функция.

# 715
Ами и аз това се зачудих - примерно на книга от 1000 стр ми дава, че за 20 часа ще я свърша..знаеш ли никога не съм чела 20 часа без прекъсване  Joy ама ако е вярна функцията е готино такова  Party На мен в долния ляв ъгъл ми излиза колко време ми остава до края на главата, а в долния десен ъгъл ми пише колко ми остава до края на книгата.

# 716
  • В най - голямото село
Момичета,записвам се при вас.Вече съм собственик на Kindle Paperwhite.Още го разучавам,досега не съм имала ел.четец  Simple Smile

Със здраве да си го ползваш!

# 717

Със здраве да си го ползваш!
[/quote]
   bouquet

Момичета,нещо не мога да си регистрирам Киндъла в Амазон.Пише ми,че формата на мейла  е невалиден  Close Пробвах и с yahoo адрес,и с abv...не става.Къде бъркам?

# 718
# 719
Вчера дойде и моето Киндълче! Много му се радвам, макар да пипам като замаяна екрана по инерция, забравяйки, че не е тъч  hahaha
Благодарение на вас се справих с калибрето и качването на книги. Четох в къщи малко снощи, защото още нямам калъф и ме е страх да го разнасям в градския транспорт така.
Обаче цяла нощ сънувах, че чета...  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт