Електронни четци - X

• 66 700
  • 759
  •   1
Отговори
# 720
Зиг, честито - със здраве да си го ползваш   bouquet
А толкова лесно ли се драскат киндълите? Аз още нямам калъф и протектор, но въпреки това си го разнасям с мен навсякъде  Blush

# 721
Мерси   bouquet!
Аз се страхувам не от надраскване, а че ще го изпусна например. Не че калъфът ще го спаси... Но просто не очаквах да е толкова мъничък, лек и крехък  Heart Eyes

# 722

Обаче цяла нощ сънувах, че чета...  hahaha

Joy
Toва ме разсмя искрено!

Аз протектор за екрана така и не си купих, но калъф си взех, понеже ми е много крехък иначе. По-добре го усещам в ръцете си, когато е с калъф. Това лято обаче изпитах остра нужда от непромокаем калъф за плажа. Много ми липсваше, а песъчинките се завират навсякъде.

# 723
Ясно, да. Аз си чакам мойте от ибей, дано дойдат скоро  Crazy
А тези, които сте с Пейпъруайт - специален въпрос  Mr. Green защо като отидеш да регулираш осветлението и пише най-долу да се използва през нощта, а най-горе през деня, като реално най-долу ти е без осветление и трябва така да четеш през деня, а пък нагоре регулираш както ти е удобно за през нощта..Абе не знам дали разбрахте, ама няма логика в това, което пише на Киндъла  Thinking newsm78

# 724
beauty_ Логиката е в това, че когато четеш на тъмно очите ти ще се напрягат, ако увеличих подветката на макс, пък и ако някой спи до теб няма да му е комфортно определено. Аз отначало четях с подветска почти максимално увеличена, но почти веднага се уверих, че когато я сложа на 5-6 ми е перфектно за нощно четене. Препоръчват през деня да е увеличена, за да може да се постигне контраст, който максимално да се доближава до хартия.

# 725
wish за теб  Peace http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR1 … t=0&_from=R40

Аз пробвах с протектори,но ми блестеше и ги махнах.

# 726
Ясно, да. Аз си чакам мойте от ибей, дано дойдат скоро  Crazy
А тези, които сте с Пейпъруайт - специален въпрос  Mr. Green защо като отидеш да регулираш осветлението и пише най-долу да се използва през нощта, а най-горе през деня, като реално най-долу ти е без осветление и трябва така да четеш през деня, а пък нагоре регулираш както ти е удобно за през нощта..Абе не знам дали разбрахте, ама няма логика в това, което пише на Киндъла  Thinking newsm78

аххаха,и аз се чудех точно същото в началото...Но както казва Elfadora ,вечер слагам на 6 и ми е ок.
Аз още не мога да му се нарадвам на кинделчето...разкошно е.Как съм живяла без него досега  Crazy

# 727
  • Пловдив
И аз много се разлигавих с електронната си книга и се чудя как съм живяла без такава джаджа. Дори ми се струва, че на нея се чете по-бързо, отколкото обикновена книга  Mr. Green

# 728
Ааа, ясно. Аз чета вечер на 3 и не си представям да увелича докрая, много ме натоварва  Tired Благодаря за отговорите   bouquet

# 729

Идеално. Има и розовичко (нали съм си по кифленските аксесоари, та и калъфът ми е розов).  Flutter
За другото лято ще съм го оборудвала за плажа. Мерси! Simple Smile

# 730
  • UK
Моят Нук пак заби. По същото време на същото място. Явно си е от студеното.  Tired
Вкъщи и през деня нямаше проблеми.

# 731
dejie възможно е да е от температурата. Аз пък веднъж го прегрях, бях го сложила на таблото на колата и съм пуснала парното, което директно е духало в него. Като го пуснах едвам цепеше- едно лагване, едно зареждане и рефрешване на всяка страница. След 30мин се оправи.

# 732
  • Монреал
Благодаря, момичета за съветите, четеца е в гаранция, имам го за по-малко от година, но гаранцията не покрива щети, причинени от потребителя  Sad Явно ще се купува нов.

П.С. беше в калъфче, но явно това не го е предпазило - извод - всичко трябва да пазя от опустошителите в къщи.
Да са ти живи и здрави, пък гледам скоро и трети активен ще имаш...
Laughing Мерси

И тъй като се оглеждам за нов четец имам въпроси:
1. Сложно ли е конвертирането на ипъб файловете за да стават за Киндъл?
2. Колко време горе-долу издържат Кобо-тата. Гледам един на старо за 30$, който бил ползван 2,5г и се чудя заслужава ли си или ще издъхне след месец?

# 733
Как точно се качват цитати във фейсбук от Нуук?

# 734

1. Сложно ли е конвертирането на ипъб файловете за да стават за Киндъл?

Съвсем не. През Calibre става за секунди.

Общи условия

Активация на акаунт