Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е препоръчителното лечение за епизиотомия?
Какви са препоръчителните лечения за проблеми с кърменето?
Какво е препоръчителното лечение за зърната след раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е препоръчителното лечение за епизиотомия?
-
Какви са препоръчителните лечения за проблеми с кърменето?
-
Какво е препоръчителното лечение за зърната след раждане?
За зърната след раждане се препоръчва използването на компреси с риванол и подмиване с йодирана вода. Някои майки са доволни от специалните лепенки с хидрогел, които помагат за по-бързото заздравяване на рани. Освен това се споменава използването на крем за зърна с пречистен ланолин и препоръчването на въздух, слънце и други мерки за бързо възстановяване.
-
Какви са мненията за климатиците на Fuji Electric?
-
Какви са мненията за епидуралната анестезия при раждане?

Иначе като изискване ми е да е универсално и лесно за произнасяне навсякъде по света. Хубаво би било и да си има имен ден
А за момиче имах няколко варианта, но фаворит ми беше София.
,забавляваш много!!!
Явно без подплънки ще е трудно. Ако средно цедя по 100 мл. от всяка гърда, за да я изпразня съвсем, колко трябва да се огранича, за да намаля лактацията? Старая се да сведа до 140 от двете (понеже сега малко мъча детето с шише, искам да позаздравеят зърната, та тези 140 мл. включват и това, което той изяжда). Опитах се да цедя само толкова, колкото той яде на хранене, но се препълвам много бързо. Не ми харесва при всяко навеждане да тека, ужасно е 

Без друго не мога да спя от очакване, за първи път се доближавам толкова близо до термин. Имам такова нетърпение, каквото и за първо дете.
и много благодарим за милите думи! За нас е истинска награда да знаем, че сме били полезни

и досега къртихме. Хубаво е, ма**а му!
Не искат ли да те приемат до края на седмицата хамериканците?