Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е препоръчителното лечение за епизиотомия?
Какви са препоръчителните лечения за проблеми с кърменето?
Какво е препоръчителното лечение за зърната след раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е препоръчителното лечение за епизиотомия?
-
Какви са препоръчителните лечения за проблеми с кърменето?
-
Какво е препоръчителното лечение за зърната след раждане?
За зърната след раждане се препоръчва използването на компреси с риванол и подмиване с йодирана вода. Някои майки са доволни от специалните лепенки с хидрогел, които помагат за по-бързото заздравяване на рани. Освен това се споменава използването на крем за зърна с пречистен ланолин и препоръчването на въздух, слънце и други мерки за бързо възстановяване.
-
Какви са мненията за климатиците на Fuji Electric?
-
Какви са мненията за епидуралната анестезия при раждане?
)
аз така и така будувам, да взема да доготвя някоя манджичка, че утре да съм рахат. Днес готвих и народа изяде всичко. Ама нали имам нова фурна и котлони и сега ми е кеф да готвя.
Крия се, за да пия, че моя син по голямо пиянде и от мене. Поне знам, че на мен се е метнал.

Искам да избягам от вкъщи.Защо плаче?Кажете ми защо плаче?????Храним се от 14ч та до сега.Иска все на ръце и на гърда.Изцеди ми гърдите и двете,т.е. изпила е около 60мл(толкова цедя попринцип)Тъй като продължаваше да смуче ръката си й дадох и 50мл АМ.Това е прекалено много за нейното коремче.Явно не е гладна.Защо тогава плаче?Когато я гушна спира,но оставя ли я в креватчето изпада в истерия.Какво да правя?Разплаках се,чувствам се безпомощна.Изобщо ставам ли за майка??

Така или иначе всяка сутрин ми вика и днес няма да е, щото нямам 6-то чувство, та да му обещавам нещо за подкуп, дано му се появи чувството 

влязох в банята, да се оправя, а те изтичаха на порции. Викам на ММ "Айде, точно както се бъзикахме - отиде ми вечерята." Затворих пак за душче и като отворих вратата той - с йенската тенджера пред вратата - вземи си вика да не ти е гладно като отидеш. Душица. Обясних му, че няма смисъл и се обадих на док все още от банята. Той не е от Стара Загора и ми каза да отивам в родилното и че щом нямам болки, чак утре ще правим секцио. Но като затворих телефона и усетих първата контракция. Чудих се преди това що е това кръст-мръст, менструални болки, дали ги имам? Е, не може да се сбърка.
При следващото отваряне на вратата ММ стоеше облечен отпред и ме подканяше да побързам, че ще родя.
Събрахме багажа, който оставаше, като междувременно се смяхме много на разни моментни шаш-чета и оглупявания. Като цяло обаче, и двамата запазихме самообладание и ни избиваше повече на смях, отколкото на притеснение. Док се обади, че е звъннал на дежурната да ме приеме, казах му, че контрациите са почнали и след малко пътувахме към АГ-то. ММ много се вълнуваше, че ще види вече Ема и току се опитваше да бърза, но аз му забранявах, че контракциите си бяха кофти. А той само подвикваше радостно "Бягайте, карам родилка!" Стигнахме там, контракциите бяха доста зачестили, но кратки и леки, както щях по-късно да разбера.
Дори не било 23:55 а 2-3 минути по-късно, но ги закръгляли. Та на косъм за 04.07, но сега най-прекрасната дата е 03.07.2013. Всички познати ме бъзикат, че по-често тръгвали за нормално и раждали секцио, пък аз обратно. От години все си мислех, че ще е така и ако някой ми беше казал какво ще се случи, щях да му се изсмея. Сега не съжалявам за нищо, важното е че тя е добре и точка.