Юлката не мъти вече като квачка, а е горда тя кърмачка! - тема 33

• 29 996
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Мерси за отговорите момичета, четох че тия на Моторола уж били най-добри, та затова сега се чудя....Харесах един ама много скъп и се чудя има ли смисъл да се изхвърлям толкова пари?

# 436
  • София

Въпрос към вече родилите мами:  Mr. Green
Спите ли вече по корем?
(Ох, много е мазохистичен въпросът, знам, нооо... садо-мазо искам май вече  hahaha
Аууу сега като рече и се сетих.Сънувах нощес,че някакъв полицай ме пита точно този въпрос.Защо толицай и защо се интересува как спя...ми не нам.Та пита ме той:"Спиш ли по корем сега?" ,при което го поглеждам със зъл поглед му отговарям"Ми спи ти по корем с тези цици напращели.Тъпанар!"

....

rotfImbo rotfImao rotfImbo
Ох, ш'пучина!

Данче, какво е туй чудо - индукция? Я прошепни насам, сладко ли е и с кафе върви ли?  Mr. Green
Инак Жалина нали днес е на сватба, завалийката  Crazy Та като друсне 2-3 хорца, добре ще й дойде за раждане, блазе й.

Ама вие ся не ми честитете така сериозно, аз само на майтап да става  Laughing

А за Кейт не гледахте ли? Вчера по новините имаше спец репортаж за тоя нейния термин. Пак казаха, че бил прах в очите. А народът щял да познае, че Кейт е постъпила за раждане по въоръжен полицай пред болницата, когото са приготвили  Rolling Eyes Знаци, мола ви са...

Хаха, Мисти, да не ми връщаш насън за Иво?  Joy Joy Кажи си, кажи си, тъпкано ми го набутай!

# 437
  • Бургас
Хаххахахах Кейт с нейните знаци.....мен ще ме познаете че раждам ако видите пред болницата да крачи нервно насам натам мъжа ми и да пуши цигара (непушач е ) Simple Smile

# 438
  • София
Добрютро от гладници и компания Simple Smile))))

wwwaz, за отоците: моята лекарка ми предписа biogame, това са чисти протеини и помагат да изпишкаш повече течности, има ефект, то е без рецепта, хората, които ходят на фитнес го пият, купи си 1 кутия, 12 и нещо беше и 3 пъти на ден, сутрин, обед и вечер пий, на мен не знам от какво, но предполагам и от това много бързо ми минаха отоците, появиха се на 3тия или 4тия ден и изчезнаха на 7мия или 8мия. Може да се кърми с това, няма проблем. За оченцето, наистина кърмата действа, може да промиваш и с физиологичен р-вор, ако нещо продължи има няколко варианта, или е конюнктивит или бактерийки, които се лекуват с капчици или има запушено слъзно каналче, което се лекува с масажи, ама дано не е това, че е малко тегаво, ако се наложи ще разказвам, но вярвам, че няма да има нужда  Hug

Хайде, Мисти, стискам палци Simple Smile)))  Hug Сандалке, стискам и за теб, все пак друго си е на термин ;Р И за индукция не питай, а окситоцин де Simple Smile

Руми, може да е бебешко акне, може да е от жегата, надали е нещо страшно, мажи с някакво кремче за овлажняване, може и Бочко, ама според мен Судокрема е за дупе, той е с цинк, знам ли, по-скоро аз не бих го ползвала...

# 439
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Гифт, това са си пъпчици от кърма или претопляне. На Марти помня, че точно по бузките и вратлето се появиха - ситни, мънички, досаднички. Интензивния крем на д-р Тайс спаси положението за има няма 2 дни. Той държи кожата мазна и не позволява да се застоява по нея нищо.

# 440
Колежки , много ме боли главата , вече 2 дни. Дали може да се пие нещо обезболяващо , точно преди раждането. Много се чудя дали да не си купя една опаковка Нуровен и да я изпия на веднъж  #Crazy толкова ми е зле.

# 441
Да не си вдигнала кръвно? Нали от високо кръвно боли глава, измери го и ако е високо трябва да отидеш в болница. МОже пък да е признак на раждане, гледам, че ти е термин днес   bouquet

# 442
miriana86 само за такъв признак на раждане не бях чувала

тече ми и кръв от носа , та и аз си мисля , че може да е от кръвното
никога не съм го вдигала , а съм с ниско кръвно

# 443
  • София
Здравейте и от нас! Четох ви много по диагонал и ако пропускам неща, ако някой нещо е питал, моля да пита пак : ) Глупи, много съм доволна от болницата, най-вече от лекарите - страхотни професионалисти! Малко акуерките са иди - дойди, ама пак е по-добре от държавна болница според мен! Стаята ми я чистеха по 3-4 пъти на ден, носеха ми нови нощници, нови чаршафи...всичко, което поисках. Обезболяването също е на поискване. Само храната е много кофти - не я яж! Ако може, слизай до кафе-ресторанта и яж там.

Сандалчее, честит термин! Постът ти със забърсването на долните шкафове с корема почти ми отвори раната от смях!  Mr. Green

Ние вече влизаме в някакъв режим с кърменето, но от снощи започнах да се цедя, защото кърмата ми беше издула гърдите чак под мишниците. Ако имам късммет, днес ще поръчам количката! Simple Smile

Отивам да спя!

# 444
При раждане всякакви признаци може да са от значение, при всеки е индивидуало, доста неща изчетох през тази бременност, но доки ми мери кръвното 90/60 (винаги ми е такова, виско никога не съм имала и аз) Попитах доктора, ако го вдига какви ще са симптомите и той ми каза, че започвало да боли глава   bouquet

# 445
Гифтче и аз да похваля като Катето кремчето на  д-р Тайс,Нахткерцен май беше...Много помагаше на Петьо ,но той като цяло не е бил с проблемна кожа.
В този ред на мисли,след всяка смяна на памперса ли се маже с крем дупето  newsm78 Че нещо съм забравила тази подробност.И другото ,което исках да питам е ,от кога започнахте да къпете с бебешка козметика ?Защото нещо ми се върти в главата ,че докато не падна пъпчето само с вода го действах мойто ,даже и с нищо не съм го мазала след къпане.Не ,че съм купила козметика де  Crazy Нямам пари сега ,ще чакам болничния  Crossing Arms
Кро, пий повече течности ,обади се на лекар...знам ли,то така накрая за всичко да се съмняваш/Може да е един от първите признаци на раждането  Praynig Praynig
wwwaz ,за оченцето на бебето аз бих ти препоръчала и отвара от лайка,добре прецедена.МОйто бебе едно време не можеше да си отвори очите след сън  Shocked На всяко оченце промивка с ново тампонче и готово.Аз ползвах тези за грим ,които са.Не знам дали е било редно ,но с памук много сложно ми се виждаше.
Мъхче ,добре звучиш  Hug За коя болница става въпрос ,да питам и аз  Hug
Сандалке ,индукция е предизвикване на раждането.Слагат ти хапче ,пускат ти любимия ти окситоцин и чакат.....да се постигне някакво разкритие.И аз като теб ще чакам заветните 4 ,5 см....сънувам ги даже тези числа Mr. Green
Аз преди бях питала ,сега пак ...как точно го мерят това разкритие  ooooh! Всеки док знае колко санта му е пръста ли? Laughing Laughing

# 446
  • varna
Добрутру и от нас  Mr. Green Сандалке, не те е срам, да пускаш такива вкусотии, потекоха ми лигите, сега ще ходя да си прося систъра да ми направи  Twisted Evil
Мен от вчера някакви лежерни обаждания в кръста ме мъчат, ама до там - искам да раждам вече пък, писна ми!

# 447

Въпрос към вече родилите мами:  Mr. Green
Спите ли вече по корем?
(Ох, много е мазохистичен въпросът, знам, нооо... садо-мазо искам май вече  hahaha

Преди да забременея, спях по корем, по време на бременността - на една страна, сега мога да спя и права    Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сандалче, честит термин! Пожелавам ти, да си първата от целия форум /ако не се лъжа/, родила на термин Simple Smile  Hug

# 448
Ааааа,Адриан на Терп нали и той се роди на термин ,ако не се лъжа  Flutter Flutter Flutter
Днес всеки трети пост ще е мой ,но без мъж и дете съм изцяло ваша  Mr. Green
Абе това Тео бебе много са го развалили от едно време  Sick Преди всичко ухаеше на бебе точно ,а сега мирише на някакъв евтин парфюм Sick  Сано ли да взема ,какво да взема...четох на много са недоволните и от Персил  newsm78

# 449
Добро утро от гладният хищник. Вече сгънах 5-6 мекици и съм готова за тонове. Само моето човече да се наяде и то, че яде по 1 час.

Нещо не спах хубаво, все по трудно заспивам. Цяла нощ мислих какви ли не глупости, имах си и болчици и сутринта пак нищо.

Сандалке, честит ти термин.

Данче, аз винаги съм ползвала Тео бебе, но последният път като го купих от карфур и беше разреден. Направо полудях. Аз взимам течен. Не съм мислила за друг прах, най много да си купя нормален, но по хубав и да пера с него. аз и без друго пера и нашите и на детето с 1 прах.
Мъхче благодаря ти  Hug Аз като цяло съм спокойна, всичко ще е наред. Ох това кърмене на близнаци ми се струва такова предизвикателство, а ей го на вие вече влизате и в ритъм.

Хера, нали трите с мисти ще сме заедно, чакай ни Simple Smile

Мисти, хайде дано чувството на мъжа ти се окаже вярно, ама да ни хаване и останалите Simple Smile

Хайде аз излизам, като се върна половината да сте родили Simple Smile)) леко и като кокошки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт