Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е препоръчителното лечение за епизиотомия?
Какви са препоръчителните лечения за проблеми с кърменето?
Какво е препоръчителното лечение за зърната след раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е препоръчителното лечение за епизиотомия?
-
Какви са препоръчителните лечения за проблеми с кърменето?
-
Какво е препоръчителното лечение за зърната след раждане?
За зърната след раждане се препоръчва използването на компреси с риванол и подмиване с йодирана вода. Някои майки са доволни от специалните лепенки с хидрогел, които помагат за по-бързото заздравяване на рани. Освен това се споменава използването на крем за зърна с пречистен ланолин и препоръчването на въздух, слънце и други мерки за бързо възстановяване.
-
Какви са мненията за климатиците на Fuji Electric?
-
Какви са мненията за епидуралната анестезия при раждане?

.
Че ще ми се наложи и аз август да раждам.
А твоята Далия защо е по-малка от моето бебе, което още не се е родило, сигурна ли си в килограмите
Честито ти цикъл, като стана на въпрос, че кога пък ти спряха лохиите та и цикъл успя да ти дойде, аз все си мислех, че около месец са тия лохии?! Явно при секцио е различно 
Кърменето не знам, не разбирам
Що бе свекървата не каза, може ли да дойда преди да се роди бебето, да помогна за основното чистене, ами викала искам да дойда като се роди, за да се снимаме пред родилното, и после ако трябва да помагам за бебето, викам на ММ че за какво ще помогне за бебето - ще кърми вместо мен нощно време, че да се наспя или ще сменя памперсите, дето не знае какво пък е това, хайде и без нея ще мина първоначално, само дето и нея ще трябва да мисля, дали е нахранена и дали не й е удобно. Оооо забравих, трябва и бабините деветина да си каже тя
Майка ми вика - не те е срама, ама тя била стара за да чисти, искаш да се измори, ами аз пък съм бременна как пък мен не съжалиха 
знаеш ли ти колко случая четох дето с тези предизвикани раждания, не стига че търпиш болките на раждането ми накрая - секцио, та болките и на секциото ужас, отказвам

,а пък от теб чакаме новината!
Да видим и кралските особи дали ще се похвалят.