Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 123

• 46 599
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
newsm44 предположих в предишната темата за рамазан/рамадан и вижте какво излезе:

Ramadan (Arabic: رمضان‎ Ramaḍān, IPA: [rɑmɑˈdˤɑːn]; Persian: رمضان‎ Ramazān; Urdu: رمضان‎ Ramzān; Turkish: Ramazan) is the ninth month of the Islamic ......

Lia, така предположих, благодаря ти за потвърждението!

# 31
Намерих в темата за Мерхамет снимка, която веднага поствам /не знам дали е нова newsm78, но вуйче ми се вижда остарял newsm78/

Последна редакция: ср, 10 юли 2013, 00:56 от lia-martin

# 32

Place cards representing those that died during #occupygezi protests are laid in Gezi Park, which is [for] now open to the public (7/9/2013) - в памет на загиналите на протестите! А паркът днес е бил отворен за посетители....

# 33
Има нещо нелогично в снимката от вечерящите на Ердо, които Гери казва, че май са членове на партията му - лелите са гологлави. При положение, че Ердо плаща луди пари, за да забражда, някак странно... Да не е някакъв вид демонстрация от сорта "вижте ни, и ние сме демократични".  newsm78

# 34
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
И на мен скоро ми минава това през акъла. Имаше някакво друго събитие на ердогановата империя, та гледайки женките на него ми хрумна, че нарочно са подбрани модерни мадамчета  Mr. Green Явно забрадките са им били в коша за пране този ден  Joy а аз съм била заета с гардероба на Нежо  Mr. Green

Наскоро чух един много хубав коментар по повод случващото се в Египет и Сирия, но спокойно може да се отнесе и за Турция. Ще цитирам по памет: "Толкова много проблеми за едно толкова евтино парче плат."

http://tks.ibb.gov.tr/

камерите в Истанбул са пуснати вече, но Истиклял не фигурира. Мисля че и други липсват.

Последна редакция: ср, 10 юли 2013, 08:22 от lacunababe

# 35
  • AMS
Привет, патета!!!  Hug Hug Hug
Благодаря за новия филм Celal ile Ceren!!! Тегля го!!!

Скрит текст:
Малко не по обичайното време, но сега имам минутки да споделя за рама/д/з/ана. Учудва ме това - честито, дето върви из фейсовете. Ами, честито, според мен, е когато дойде шекер байрама. т. е. след месец. А сега е трудно време на пост и молитва, според корана и най вече обичайте. От изгрев до залез слънце не се слага нищо в уста. Нещо както нашите пости. Казват му уруч. От него са освободени децата, бременните, жените в цикъл и болните. Младите държат уруч не всеки ден, но в повечето дни го спазват, защото така и така на масата се събират покрай старите. Готви се по много. Семейството избира един ден, в който дава храна на другите. Ами това съм научила от тукашните си контакти. Извинете за отклонението. Това, което направиха снощи на улицата, много ми хареса

# 36
Имаше някакво друго събитие на ердогановата империя, та гледайки женките на него ми хрумна, че нарочно са подбрани модерни мадамчета  Mr. Green Явно забрадките са им били в коша за пране този ден  Joy а аз съм била заета с гардероба на Нежо  Mr. Green

Ма Лакунка Hug, ти и тия "мадамчета" Joy Joy Joy ли искаш да переш? Не схванах връзката нещо newsm78 Heart Eyes
Скрит текст:

Дива Hug, мерси за разясненията, хич не им ги знам постите и празниците на комшиите!  bouquet

# 37

Cry Cry Cry ноу комент!

Лиа, не бе, аз щото нали се водя щатна перачка в турско  Mr. Green

# 38
Привет дами!

Shocked
И Сарп ,и Ръза насочват към трагичната новина за 19 годишния Али:

Rıza Kocaoğlu ‏@RizaKocaoglu 1h
#aliismailkorkmazıkimöldürdü

sarp akkaya ‏@akkayasarp 1h
#aliismailkorkmazıkimöldürdü

и много въпроси...

Shocked
19 yo Ali Ismail Korkmaz was beaten up in Eskisehir by AKP thugs
He lost his life an hour ago. RIP.

When Ali Ismail went to hospital they sent him back to his house saying you're OK. He then had a cerebral hemorrhage

Shocked
бащата на Али Исмаил:

Shocked Shocked Shocked
Police officers who worked at Gezi protests honored!!!
http://-ne-taka-/13LGfjD

Shocked
Ruling AKP approves midnight bill to curb authority of chambers supporting Gezi.

http://www.hurriyetdailynews.com/ruling-akp-approves-midnight-bi … 01VUrum3Q.twitter

Shocked
Protests are being organised tonight all over Turkey to commemorate all the lost ones.

Последна редакция: ср, 10 юли 2013, 15:05 от iss0o

# 39
Значи и тази вечер очакваме "празнични красоти"   Outta Joint

видео от снощи

и още едно: an ordinary day in Istanbul!

Последна редакция: ср, 10 юли 2013, 15:30 от lacunababe

# 40
 Sad да почива в мир момчето  Praynig Flowers Rose
дано няма други  Praynig дано...

юруууш  Mr. Green Crazy

# 41

ааа, Пенде, тия - десните, ако трябва да ги пера и гладя  Joy Joy Joy зор ще видя  Mr. Green

# 42
малко хумор  Mr. Green

# 43

да почива в мир младата му душа!  Cry  Flowers Rose

# 44
ааа, Пенде, тия - десните, ако трябва да ги пера и гладя  Joy Joy Joy зор ще видя  Mr. Green
не се кахъри  Hug туй не се пере  Mr. Green, само стой далеко   Outta Joint Crazy

въоръжени и много опасни  Joy
Скрит текст:
от нашата партия  Peace Laughing

Общи условия

Активация на акаунт