Мит или истина е, че всеки мъж иска да има момче?

• 76 636
  • 484
  •   1
Отговори
# 30
Моят пък искаше и двете - и момче, и момиче, да било шарено. Но пък има две момчета. Доскоро врънкаше за трето, дано да е момиче, но изрично го предупредих, че от мен момиче няма да излезе, ако му е толкова мерак, да смени "козата"  Joy

# 31
Аз познавам, но в обратната посока - толерират дъщерите си, а синовете - да се оправят...
Затова ми беше странна темата  Simple Smile
И аз познавам такива, и то доста.

# 32
  • Някъде по Дунава
Мъжът ми винаги е споделял че няма преетнции за пола на децата. Е, сега има и от двата по едно  Mr. Green

# 33
# 34
Преди няколко месеца,когато док потвърди пола(аз си знаех още от началото) бях бясна на целия мъжки свят точно заради това:"Е,нищо де,другият път"  #2gunfire #2gunfire #2gunfire а коментара на девер ми" Еее,утешителна награда..."  просто ме довърши  #Cussing out
Явно това е още един примитивен начин да си ги премерят на кой е по-голям   ooooh!
На скоро на едно събиране познат (баща на две момИчета!) ме пита как съм могла да оставя мъжа си сам с толкова жени вкъщи(живеем със свекървата). Цялата мъжка аудитория замря в очакване на бурята. Отговорих му,че колкото и голямо да е семейството,когато мъжа е на място,той е достатъчен   Sunglasses Въпросният познат набързо смени темата,а ММ цял ден цъфтя като майска роза от кеф  Joy

# 35
Не всеки мъж, само ограничените интелектуално.

Но понеже са много, затова ги срещаш често, особено в България. В Саудитска Арабия са още повече.

# 36
Преди няколко месеца,когато док потвърди пола(аз си знаех още от началото) бях бясна на целия мъжки свят точно заради това:"Е,нищо де,другият път"  #2gunfire #2gunfire #2gunfire а коментара на девер ми" Еее,утешителна награда..."  просто ме довърши  #Cussing out
Явно това е още един примитивен начин да си ги премерят на кой е по-голям   ooooh!
На скоро на едно събиране познат (баща на две момИчета!) ме пита как съм могла да оставя мъжа си сам с толкова жени вкъщи(живеем със свекървата). Цялата мъжка аудитория замря в очакване на бурята. Отговорих му,че колкото и голямо да е семейството,когато мъжа е на място,той е достатъчен   Sunglasses Въпросният познат набързо смени темата,а ММ цял ден цъфтя като майска роза от кеф  Joy

На твое място след тази реплика няма да му дам да вижда детето, най-малкото това!

# 37
Чак толкова крайна не съм,но пък не забравям  Twisted Evil  Mr. Green И неговото време ще дойде  Whistling

# 38
Според мене така говорят, докато не си видят детето.

# 39
Оф, вярно, че във всяко клише има голяма доза истина, но аман от клишета, от криворазбрано мъжкарство, задръстеност...Mr. Green
Моят мъж искаше момиче и има момиче.

# 40
Преди няколко месеца,когато док потвърди пола(аз си знаех още от началото) бях бясна на целия мъжки свят точно заради това:"Е,нищо де,другият път"  #2gunfire #2gunfire #2gunfire а коментара на девер ми" Еее,утешителна награда..."  просто ме довърши  #Cussing out ...

Господи! Никога не съм чувала подобни думи. Направо се чудя какви са тези хора.
Бъди крайна толкова, колкото и той. Че от много доброта виждаш какво ти говорят. Покажи му съвсем ясно отношението си. Лично аз бих преустановила контакти с него, докато не се извини, а след това винаги ще се държа дистанцирано.

# 41
Аз пък се чудя как реагират мъже, за които момичето е "утешителна награда", ако им се роди момиче. Дали все пак бащиното чувство надделява и те променят виждането си или неглижират детето, защото не е техен наследник /което пък не знам колко глупав може да си, че да го мислиш/  Thinking И ако е второто как ще се почувства въпросният баща, ако майката го натири да се утешава сам някъде, като не е достатъчно удовлетворен от съдбата си  Twisted Evil

# 42
Мацки,не се палете толкова....Така написано наистина звучи кофти,но момчето не е лошо,отнася се с уважение към жените,просто реакцията му беше необмислена  Peace Иначе много се радва,винаги пита първо за бебка и няма търпение да се появи. А и този тип мислене изчезва напълно,когато се появи детето. Виждала съм много такива случаи,после откровено са си признавали грешката PeaceИмам един такъв познат-погледне ли дъщеря си,все едно вижда целия свят  Heart Eyes

# 43
...просто реакцията му беше необмислена...

Не го оправдавай. Голям човек е, съвсем обмислена си е била  Peace

# 44
Абе аз съм човек с чувство за хумор, ама такова нещо ако ми кажат и да съм бременна  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт