Мит или истина е, че всеки мъж иска да има момче?

• 76 772
  • 484
  •   1
Отговори
# 90
И от висотата на опита си на първородна дъщеря с малко братче:

Не е мит, истина е.

# 91
А ако мъж има вече момиче(та) и не дава зор за "поправителен", това означава ли, че вероятно не спада към категорията?

Не е мит, истина е.

T.e. по поведението на баща ти, съдиш за всеки мъж?

# 92
Аз затова твърдо заставам зад тезата си ,че това дали един мъж иска момче
се корени в неговото семейство ,ако още от детството му е възпитавано неуважение  към женския пол
и това колко са велики само мъжката част на обществото,а жените освен за послушници за друго не трябва да стават-какъв да бъде резултата.

# 93
А ако мъж има вече момиче(та) и не дава зор за "поправителен", това означава ли, че вероятно не спада към категорията?

Не е мит, истина е.

T.e. по поведението на баща ти, съдиш за всеки мъж?

Не, по поведението на общо взето всички наоколо. Даже баща ми дава най-малко
знаци. Но цялостното обществено настроение клони към идеята за "поправителен".

# 94
...Но цялостното обществено настроение клони към идеята за "поправителен".

Явно инстинктивно избягвам такива хора, защото не се сещам за желаещ поправителен в обкръжението ми.
Затова ми стана чудно...

П.П. Днес се сетих за горкия Бекъм, колко пъти се наложи да се яви на поправителен, ама при него пък за момиче  Joy

# 95
  • София
Е, то пък, Бекъм ще вземе да се оплаква! наали не ги ражда той!

# 96
То и Пош Спайс не ги ражда баш, има си цип на корема...

# 97
Моят мъж определено искаше момче и когато научихме пола на бебето след 3Д прегледа беше доста разочарован и до последно таеше някакви скрити надежди за момче.Но сега тя е на тати принцесата и постоянно се гуши в него и се утешават взаимно, когато аз играя ролята на "лошата майка/съпруга" с непрестанните си забележки по адрес и на двамата.

# 98
Аз също смятам, че всички искат момче. Освен може би ако пред очите им не е израстнала племенница или малка сестричка, с която да имат по-голяма разлика в годините... Тогава вече наистина гледат равностойно и на двата пола  Wink
Но ако си читав човек  Rolling Eyes , дори и да искаш момче, а да ти се роди момиче с времето като я гледаш как расте пак така осъзнават, че не са "на загуба". Мой познат, мъжкар и като поведение и като визия също беше така, предпочиташе момче, нали "живо и здраво каквото и да е", но се надяваше на момче... Има дъщеря и е влюбен в нея  Simple Smile Всеки път като говори за нея се превръща и той в детенце с пламъче в очите, нищо, че е 2 метра висок и още толкова широк, гледаш го и него детенце  Wink Иска и друго дете, по възможност този път да е момче, но това не е, за да си "поправи грешката", аз самата искам и момче и момиче, връзката е различна  Simple Smile Силна и при двете, но различна и искам да я усетя както с дъщеря, така и със син Simple Smile И той така, както и други мъже  Wink

# 99
Истина е, че мнозинството мъже искат син. По мое мнение са над 75%.  Вече дали са 80% или 95% не знам.

# 100
  • София
Истина е, че мнозинството мъже искат син. По мое мнение са над 75%.  Вече дали са 80% или 95% не знам.

А ако се абсолютно честни и не се опасяват, че някой може да е наранен или сърдит - 100% от мъжете искат син! Crossing Arms

# 101
Само не мога да разбера ,защо след като мъжете са отговорни за пола на детето
се сърдят не само на себе си ами и на половинките си,и на дъщерите си ,и на целия свят

# 102
  • София
Защото само от около петдесет години се знае за този факт. Обратното е наслоявано хилядолетия наред, то се е пропило в културата. Както виждаш, петдесет години не могат да изкоренят суеверията.

# 103
Моят твърдо искаше момиче и продължава да иска, ако имаме друго дете.

# 104
Нито е мит, нито е истина. За всеки си е различно и индивидуално. Как може такива обобщения не мога да разбера? Laughing
Иначе според мен е най-хубаво да има както син, така и дъщеря. Peace Тези семейства, в които има деца само от единия или от другия пол са по-нещастни според мен, аз израстнах в семейство с три дъщери и ако имах поне един брат щеше да е по-хубаво. Затова в днешно време ако един баща ги кара еднакви е най-добре да се потърси лекарска помощ в осеменяването. Ужасно некомфортно би ми било ако имаме две или три момчета - аз сама с 3 или 4 мъже?! На него пък би му било некомфортно и самотно да е сред 3-4 жени. Тъй че да живее разнообразието!

Общи условия

Активация на акаунт