Мит или истина е, че всеки мъж иска да има момче?

• 76 775
  • 484
  •   1
Отговори
# 105
Само не мога да разбера ,защо след като мъжете са отговорни за пола на детето
се сърдят не само на себе си ами и на половинките си,и на дъщерите си ,и на целия свят

Ми не е съвсем така. И двамата родители са отговорни за пола.  Мъжете със сперматозоидите, жените със средата в кояйто те попадат.

# 106
Моите наблюдения са, че винаги отговарят- няма значение. Мисля, че младите хора не отдават значение на приказките от хилядолетия- момче- момиче. Традициите не са това, което бяха. Който толкова се е заинатил да има момче, тогава да помисли и за всички останали от миналото догми за това. Едно време да имаш момче е било голяма отговорност, за момичето винаги се е знаело, че един ден ще отиде в къщата на мъжа и ще продължи чужд род. Сега не мисля, че някой отдава значение на тези неща и дори вече не се разсъждава така.

# 107
се сърдят не само на себе си ами и на половинките си,и на дъщерите си ,и на целия свят

Ми не е съвсем така. И двамата родители са отговорни за пола.  Мъжете със сперматозоидите, жените със средата в кояйто те попадат.

За пола на детето, изцяло отговорност носи мъжът с неговите X и Y хромозоми.

# 108
  • София

За пола на детето, изцяло отговорност носи мъжът с неговите X и Y хромозоми.
Но тялото на жената "подпомага" едните или другите. Wink

# 109
Забравих да спомена, че макар и много чакано бебе, аз също исках момиче неистово, не мога да си се представя майка на момче Rolling Eyes но още ме галят думите на д-р Томова по време на феталната морфология, казвайки, че Господ дарява с дъщери тези, които обича Heart EyesНе съм вярваща и Господ едва ли ме обича, но може би част от нежеланието ни за син и на двамата с мъжа ми е факта, че нямаме нито един читав мъж в семействата. В родени март 2012 пък имаше бум на момченца, за мъка на доста от майките Laughingза татковците не знам.

# 110
Забравих да спомена, че макар и много чакано бебе, аз също исках момиче неистово, не мога да си се представя майка на момче Rolling Eyes но още ме галят думите на д-р Томова по време на феталната морфология, казвайки, че Господ дарява с дъщери тези, които обича Heart Eyes
Това пък е такъв сексизъм, че нямам думи. Някои се оплакват от обратното, но сексизмът срещу жените не се решава като се говорят сексистки простотии за мъжете. Едва ли не момчето е наказание. Наистина момиче по-лесно се гледа, понеже и майките сме жени, а при момчето трябва повече бащата да помага и да говори с него по деликатни мъжки въпроси.

# 111
Аз съм чувала и друга глупост, че добрите жени, Господ не ги прави свекърви.

# 112
Сексистка съм, не крия.

# 113
  • София
Е, нали трябва да се омекоти факта от родилото се момиче - затова са и тея глупости господ дето ги обичал давал момичета и бла бла.
И изобщо не виждам кое е вярно, че момиче се гледа по-лесно?! Shocked Особено като пубертяса и майките следят ежемесечните събития дали идват в правилния ред!
Както се казвало в една приказка - десет деца да имах, все синове ги исках..ама уви..в другия живот  Wink

# 114
десет деца да имах, все синове ги исках
като че ли това не е глупост ooooh!
и то казано от майка на дъщеря...

# 115
Е, нали трябва да се омекоти факта от родилото се момиче - затова са и тея глупости господ дето ги обичал давал момичета и бла бла.
И изобщо не виждам кое е вярно, че момиче се гледа по-лесно?! Shocked Особено като пубертяса и майките следят ежемесечните събития дали идват в правилния ред!
Както се казвало в една приказка - десет деца да имах, все синове ги исках..ама уви..в другия живот  Wink

Права си. Сега момичета са по-агресивни и щури от момчетата. Някъде четох и научно обяснение за това. Нали след незнам си колко хиляди години полът ще е един.

# 116
И по моите наблюдения повечето мъже искат момчета, но после като видят момиченцето и им се разтопява сърцето  Grinning. Моят мъж също иска момче, ние още не знаем пола, затова ме учуди скоро като каза за пръв път, пък може и да е момиче и се усмихна, което ме обнадежди малко за мисленето му  Grinning.

# 117
Зависи си от детето, да процентно има повече палави момчета от колкото момичета, но има и палави момичета, които са непослушни, така че това не е гаранция. И съответно има кротки момчета. Моето е кротко и може би затова не съжалявам, май всички предпочитаме кротки деца, които не ни създават много грижи и проблеми. Peace За съжаление много момчета имат хиперактивност, но моето слава Богу няма, пък и тя може да се контролира по някакъв начин.

# 118
  • София
десет деца да имах, все синове ги исках
като че ли това не е глупост ooooh!
и то казано от майка на дъщеря...
Това, че имам дъщеря не ми дава право да съм мечтала за син? Shocked

# 119
Казах, че цитата е глупост. Всеки да мечтае да каквото иска, поне една моя мечта се сбъдна Peace

Общи условия

Активация на акаунт