Мит или истина е, че всеки мъж иска да има момче?

• 76 729
  • 484
  •   1
Отговори
# 225
Прочетох отново и разбрах защо не сме се разбрали.  Laughing  Нофелет е говорил конкретно по темата, Риъл Умън е извадила фразата му от контекст, за да илюстрира свои офтопик размисли, а аз съм се заблудила, че пише по темата и съм отговорила съответно с това.   Laughing

# 226
Прочетох отново и разбрах защо не сме се разбрали.  Laughing  Нофелет е говорил конкретно по темата, Риъл Умън е извадила фразата му от контекст, за да илюстрира свои офтопик размисли, а аз съм се заблудила, че пише по темата и съм отговорила съответно с това.   Laughing

A така. Аз нямаше да мога да обясня.  Embarassed Аз за това писах, че и о други теми съм споделяла  това мнение.  Simple Smile

# 227
Глупост е.

Аз бях убедена, че ще е момиче, майка ми и той - момче...Победих  Mr. Green, а той я обожава!!!!!

Нещо, което може и да прозвучи грозно - не искам да имам момче...... Те не са като момичетата. Peace

# 228

Нещо, което може и да прозвучи грозно - не искам да имам момче...... Те не са като момичетата. Peace
А недей така,прекрасно е да имаш и момченце,
с тях е винаги приключение Joy

# 229
И с момиченцата е винаги приключение.
Най-"обичам" някой да се изцепи, че момичета се гледали по-лесно. Този някой разбира се няма деца или има момче/та.

А има и момченца дето никак не са приключение, ако щеш вярвай.

Едно такова, поверено на артритната си 75 годишна баба да го гледа с години. Тя понеже и беше по лесно заради годините и артрита, го беше научила по цял ден само да седи примерно на дивана.
Това момче на 5 годинки, като ходеше на рождени дни, седеше на стол през цялото време, а другите деца, момичета и момчета дивееха  и вършееха. А майките им гледаха момчето и въздишаха, "Ах, колко лесно дете"
Аз пък си мисля "какво ли не му е наред на това дете?".

Естествено че която майка си има момченце, ще предпочете момчета, а която момиченце - момичета.

Но какво ли ще предпочетат майка или баща които си имат и момче и момиче.

Абсолютно безсмислено противопоставяне, малко като София срещу провинция.

Не всички мъже са еднакви и е глупаво да се слагат под един знаменател.
Все пак има много образовани и неувредени мъже.

# 230
  • тук-там
Всеки мъж иска да има момче, докато не се роди дъщеря му! Peace

Сега, да не се върже някой....
Повече момчета се раждат по време на война - доказано е.
Мъжката рожба е един вид закрила и работна ръка - за семейството и като ....цяло въобще. Бедните имат повече момчета.

Преуспелите мъже имат момичета, на тях закрила им не трябва. Laughing

# 231
Още като разбрахме, че съм бременна мъжа ми каза, че предпочита да е момиченце..аз също. То си е до човека. Както каза  preyala не може всички мъже да се сложат под общ знаменател.

# 232
Повече момчета се раждат по време на война - доказано е.
Бедните имат повече момчета.
Преуспелите мъже имат момичета, на тях закрила им не трябва. Laughing

И как, по дяволите, стига до тези изключително аргументирани и научно доказани заключения Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 233
  • София - Рим и обратно
Как, как....то и в приказките е така - Имало едно време един беден дървар, който имал трима сина.....

НО:

Имало едно време един цар, който имал 3 дъщери, коя от коя по-хубава..... Laughing

(Това беше специално за nofelet smile3534)

# 234
Да, вярно Simple Smile Убедихте ме вече  Joy

# 235
За войната е статистически доказано.

# 236
  • тук-там

И за бедните....

# 237

И за бедните....
За бедните, не знам. Войната води след себе си бедност, така че не ме учудва.
По темата, днес много се ядосах на въпрос какво искам да е третото ни дете. Аз отговорих, че не се интересувам, искам само, ако може да е здраво! Човекът отсреща, явно не разбиращ задълба в темата "Може би момче, че е по хубаво?". Голяма простотия, голяма глупост.

Таткото не се интересува от пола. Дори не желае да го знае преди да се роди детето.

# 238
И къде го пише?

# 239
И къде го пише?

Навсякъде, където пише на тема "война", се споменава и че по време на война се раждат повече момичета. Това, дори и в часовете по история са ни го казвали като любопитен факт.

Общи условия

Активация на акаунт