Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 40

• 59 307
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Момичета,може ли някоя да ми препоръча хубав хайлатер? Не искам да ползвам сенки,пудри и тн.вместо него,не ми стои по същия начин.Но досега така и не съм намерила от къде да си купя,знам само на алверде,но не ми харесва..а продавачките не знаят даже какво е това.Препоръчайте нещо от средния клас,не искам Мак или Криолан,а други марки не знам да имат. newsm78

# 526
Момичета,може ли някоя да ми препоръча хубав хайлатер? Не искам да ползвам сенки,пудри и тн.вместо него,не ми стои по същия начин.Но досега така и не съм намерила от къде да си купя,знам само на алверде,но не ми харесва..а продавачките не знаят даже какво е това.Препоръчайте нещо от средния клас,не искам Мак или Криолан,а други марки не знам да имат. newsm78
Определено този -

Страхотен продукт за скромните шест лева. Още може да се открие в някои магазини на Лили и където предлагат Есънс.  Peace

# 527
Това не е ли блестяща пудра просто  Rolling Eyes защото аз искам специално хайлайтер,който е чисто бял на цвят като брашно изглежда..не кафеникаво като пудрите.

# 528
  • в 1001-та нощ
белият шоколад на буржуа  Peace

# 529
мерси,не се бях сещала..добре ли озарява?целта ми е да отразява светлината наистина силно,този на алверде примерно ми е слаб.

# 530
Нещо, което любителките на озарителните продукти могат да очакват с нетърпение:

http://www.temptalia.com/laura-mercier-spellbound-face-illuminat … w-photos-swatches
Това ще ме заболи сърцето да бръкна с четката вътре Grinning Много е готино

И аз съм за белият шоколад на Bourjois и за хайлайтера на Catrice (този в черната кутийка). Но той не е бял, а златно-розов. Но наистина блести страхотно Heart Eyes

# 531
Ох, момичета, кажете нещо максимално подобно на YDK от Naked 2.

Тези сенки са ми любими, а не ми се купува цяла палитра, другите цветове не ги ползвам.
YDK  придобива телесен цвят като го нанеса и клепачът ми става като полиран/ гланциран, с нищо друго не мога да постигна този ефект.

# 532

A конкретно Satin taupe + all that glitters на MAC правели абсолютно същата сянка.

# 533
  • USA, Steak State
Има го и като единична сянка, не е нужно да купуваш цялата палитра заради него.

Освен това има и близначета http://www.makeupbyjoyce.com/2011/02/swatches-urban-decay-ydk-vs-stray-dog.html

# 534
Супер, благодаря ви  bouquet
Satin taupe го имам, липсва му точно сребристия шимър, който се трансформира буквално в лустро върху клепача. Това е идея да смеся с all that glitters. Peace
 TheBlackWidow , никъде не съм я срещала самостоятелно, поне в сайтовете, които продават марката. Ако знаеш от къде може да се вземе, моля те сподели.

# 535
Супер, благодаря ви  bouquet
Satin taupe го имам, липсва му точно сребристия шимър, който се трансформира буквално в лустро върху клепача. Това е идея да смеся с all that glitters. Peace
 TheBlackWidow , никъде не съм я срещала самостоятелно, поне в сайтовете, които продават марката. Ако знаеш от къде може да се вземе, моля те сподели.
тук го имат Simple Smile
http://www.beautybay.com/cosmetics/urbandecay/g/eyeshadow/

# 536
Jackie Lynne  Hug  Hug

# 537
  • USA, Steak State
Хехе, Жаки ме е изпреварила.

Аз имам навика да си харесвам сянка на марката и да я купувам по два пъти, защото вскеи път като отворя някоя от двете Нейкед се изумявам колко е яка. Simple Smile Така имам дублирани Verve and YDK

# 538
Няма по  добри от техните сенки, поне за мен. Добре си сторила Peace
Поръчах си я сянката заедно със сет за вежди, като пристигнат ще кажа заслужава ли си. Grinning

# 539
Не можех да пусна снимки на предизвикателството, нека сега да ви покажа какво бях направила.
Правих два грима, един в синьо а другия цвят на морската вода през ноща Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт