С какво ви дразнят снахите

• 49 371
  • 613
  •   1
Отговори
# 420
Ако снахата ми заяви че детето ядяло само пет неща и тя само това готви, не ще се меся, ами сигурно страшна война ще има. Naughty

# 421
  • София
Ако снахата ми заяви че детето ядяло само пет неща и тя само това готви, не ще се меся, ами сигурно страшна война ще има. Naughty

Нещо не си ме разбрала,аз готвя за мен и мъжа ми доста повече от 5 неща,но отделно винаги правя за сина ми едно от тези пет неща,за да не яде сух хляб.

А как според теб трябва да го "науча" да яде разнообразни манджи?
Освен да му сипвам насила в устата друго не ми хрумва.Да не казвам как мъжа ми един път му е ядоса и насила му вкара една лъжица грах в устата и после това дете 2 часа рева и не искаше да хапне нищо цяла вечер.

Дано не станеш свекърва,че отсега ми е жал за снаха ти,чисто хипотетично.

# 422
  • Бургас

Интересно как ще я водиш тази борба, като снахата живее отделно от теб и я виждаш два пъти в годината. Да не говорим ако живее в чужбина. Сигурно ще я пукнеш от скайп тормоз  Laughing

# 423
А на мен пък, ако някоя патка ми обясни, че 20 гр шоколад са вредни за моето отроче, ще я навра там, де слънце не огрява! Тъй да ми е омръзнало от дебели свини с комплекси за външния си вид, които се бъркат в дневното меню на всички околни, все едно са абсолютни специалисти-диетолози, че и аз ще почна война! Все едно д-р Емилова е фиданка или пък не е наясно как да се храни! Ама ха!

# 424
Моите 2 години само мусака ядяха. Някакси така от инат. И си казах - защо да си късам нервите, нека си ядат - месо, зеленчуци, картофи, яйца, какво му е на манджата.  Виж ако бяха кренвирши и бисквити, друго. 

# 425

Интересно как ще я водиш тази борба, като снахата живее отделно от теб и я виждаш два пъти в годината. Да не говорим ако живее в чужбина. Сигурно ще я пукнеш от скайп тормоз  Laughing

Сигурно. Ще намеря начин. Crossing Arms

Аз още не мога да повярвам че майка НАИСТИНА си храни детето с пет неща и не се шегува. Shocked Sick ooooh!

Аз също имам злояди деца, но заради тях точно станах по-добра от професионален готвач. Това че е злоядо значи само че го храниш невкусно.

# 426
Аз също имам злояди деца, но заради тях точно станах по-добра от професионален готвач. Това че е злоядо значи само че го храниш невкусно.
Голяма глупост каза! Това, че го държиш на сурова диета и упорстваш да му даваш ябълки (каквито не обича примерно), те прави много лоша майка и готвачка сигурно!

# 427
Голяма глупост каза! Това, че го държиш на сурова диета и упорстваш да му даваш ябълки (каквито не обича примерно), те прави много лоша майка и готвачка сигурно!

Сигурно те прави лоша майка ако не умеееш да си нахраниш детето здравословно и разнообразно с неща които му харесват.

# 428
Ами дефинирай какво значи разнообразно, де! То и Гуинет Полтроу успява да нахрани семейството си разнообразно и без половин грам месен продукт - срещу 300 долара на човек месечно. Продуктите не са някаква безкрайна бройка, а и досега не съм видяла никъде, абсолютно никъде, меню, което е за повече от седмица. 5 манджи са за половин седмица, през останалото време детето се муси.
Имам си любим цирк на тема храна - всякакви "дами" се правят, че не ядат иначе полезния чесън и лук, нали, нищо, че с тях манджата става много по-вкусна, но иначе промотират здравословното хранене.

# 429
  • София
Радвай се,че не ти се е паднало истински злоядо дете.
Интересно,че не само аз готвя лошо,ами и двете му баби и готвачите в ресторантити,където е ходил и домакините на гости,когато сме били канени,понеже той никъде не иска да яде.
А колко добре готвя са ми казвали много хора,така че не ме интересува злостния ти коментар.Ти нали си супер готвачка  Wink

Само за сравнение аз и брат ми сме израснали в един дом и сме яли едни и същи неща и до ден днешен брат ми яде много малко храни,а аз съм почти всеядна и нямам много претенции какво има за ядене.В крайна сметка всичко си е до човек.

Повече не мисля да коментирам по темата с теб,защото съм чела доста пъти как обичаш да се караш с хората из форума.

# 430
Ами дефинирай какво значи разнообразно, де! То и Гуинет Полтроу успява да нахрани семейството си разнообразно и без половин грам месен продукт - срещу 300 долара на човек месечно. Продуктите не са някаква безкрайна бройка, а и досега не съм видяла никъде, абсолютно никъде, меню, което е за повече от седмица. 5 манджи са за половин седмица, през останалото време детето се муси.
Имам си любим цирк на тема храна - всякакви "дами" се правят, че не ядат иначе полезния чесън и лук, нали, нищо, че с тях манджата става много по-вкусна, но иначе промотират здравословното хранене.

Като казвам разнообразно, това означава едно и също ядене да не го повторя по-рано от след няколко години (ако изобщо го повторя).

В света съществува безгранично количество съчетания на продукти и като ми говори някой за злоядост, това за мен значи че не са намерени нужните комбинации за този човек.

# 431
Ааааайде посмали, Манго! Да не го повторела с години, ти се изкара някакво недооценено тиганено светило! Мъжът ми е бил години готвач във всякакви кухни и не може да измисли чак толкова разнообразно, стига само до 3-4 месеца. Ако сменяш само грамажа на сладката царевица, това не е разнообразие.

# 432
Ааааайде посмали, Манго! Да не го повторела с години, ти се изкара някакво недооценено тиганено светило! Мъжът ми е бил години готвач във всякакви кухни и не може да измисли чак толкова разнообразно, стига само до 3-4 месеца. Ако сменяш само грамажа на сладката царевица, това не е разнообразие.

Това е самата истина. Аз МРАЗЯ позната храна и познати вкусуве. Нищо не ме отвращава повече в живота от еднообразието. Не само в яденето, но и в него в частност.

# 433
  • Бургас
Дано внучето на Лизет да не е злоядо, че иначе снахата ще го отнесе, че е некадърна майка  Mr. Green

Лизет, аз деца нямам, но въпреки това знам, че има изключително злояди деца, които могат да ядат само две-три неща. И това независимо колко добра готвачка е майка им.
Какво ще кажеш за децата, които имат огромен апетит и ядат всичко, каквото им попадне ............въпреки, че от манджите на майките им може да ти се пригади. И двата случая ги има и те опират до това какво е детето, а не майката.

# 434
Това е самата истина. Аз МРАЗЯ позната храна и познати вкусуве. Нищо не ме отвращава повече в живота от еднообразието. Не само в яденето, но и в него в частност.
Хубаво де, разбрахме, че си модна мацка, може да пропуснеш квалификациите за чуждите готварски умения и деца - нито ги знаеш какво готвят, нито някой теб те знае дали не караш на пържени спагети с три вида месо цял месец. Проблемът не беше какво мразиш, а че се правиш на важна и уникална без нужда.

Общи условия

Активация на акаунт