Ти мъж ли беше, извинявай? Имаш потресаваща липса на асоциативно мислене!
Спорът започна от това, че шоколадът не е по-вреден като десерт в малко количество от една ябълка и това, което правят в английските училища, е глупост, незнание и каране с най-малко съпротивление.
Червеното вино също е полезно за сърцето, но предпочитам да не ме натискат да пращам детето с винце на училище.
бонбонбон, ти определено имаш дарба да мислиш асоциативно.

Да не говорим, че от думите на една потребителка (която по мое лично мнение си измисля с шепите), "правилно" асоциира ситуацията с всички английски училища, което не говори добре за асоциативното ти мислене. Всъщност, на някого да му е хрумнало, че проблемът не е в изядения шоколад, а в принципа?
Аз не съм с биология (хм, как пък да не съм; не сме ли всички с биология?). Нищо не разбирам от медицина и чакам да науча още нови неща от теб! Така се обогатих в последните дни, че вече преливам от знания.
Моя грешка, жена си 100%.
Ами мъжът ми е живял 7г в Англия и ми разказва. Може би образованието ти е английско и познаваш в детайли принципите на хранене там, че тръгваш да спориш?
За принципа може да е, ако е здравно обосновано. Също така натискът да огранича моето дете, за да не давало лош пример на другите деца, е дискриминация и не искам да ми натрисат чуждите семейно-възпитателни проблеми.
Като говорим за принципи, колко пъти трябва да повторя, че примерите, които давам, илюстрират принципа "абе аз като не го вервам, значи нема такова животно"?