С какво ви дразнят снахите

• 49 303
  • 613
  •   1
Отговори
# 510
Първо, написах в множествено число, което включва и сина ми. Не упреквам само снаха ми за това.
Второ, смятам, че да се хвърля храна е неправилно, който и да го прави.
Те си купуват всичко необходимо, слава богу, но все пак всеки може да си прецени нуждите и да не прекалява с количествата, които купува.
Аз съм от поколението, което цени това, което има, защото знае, че могат да  те настигнат и "черни дни", та не е лошо човек да се учи и на пестеливост.

# 511
  • Бургас
Първо, написах в множествено число, което включва и сина ми. Не упреквам само снаха ми за това.
Второ, смятам, че да се хвърля храна е неправилно, който и да го прави.
Те си купуват всичко необходимо, слава богу, но все пак всеки може да си прецени нуждите и да не прекалява с количествата, които купува.
Аз съм от поколението, което цени това, което има, защото знае, че могат да  те настигнат и "черни дни", та не е лошо човек да се учи и на пестеливост.

И аз мразя да хвърлям храна. Купувам само неща, които знам, че ще се изконсумират и няма да се наложи да отидат в коша. А и като знам колко е скъпа храната гледам да не изхвърлям, защото всеки ден като хвърлиш по нещо, за месеца все едно си хвърлила парите за едни обувки  Grinning

# 512
  • София
Момичета,  K.A.G. е напълно права в случая.
Май проблемът със снаха ти е някъде другаде, а не в пълния хладилник и изхвърлената храна?
Независимо дали има други проблеми със снахата и/или със сина, хвърлянето на храна е много, много лошо нещо.  Sad

# 513
  • Canada
Е па дай да ядем мухлясали манджи, за да не ги хвърляме, а ?

# 514
  • София
Е па дай да ядем мухлясали манджи, за да не ги хвърляме, а ?
Не трябва да се стига дотам да има такива.

# 515
  • Варна
Момичета,  K.A.G. е напълно права в случая.
Май проблемът със снаха ти е някъде другаде, а не в пълния хладилник и изхвърлената храна?
Независимо дали има други проблеми със снахата и/или със сина, хвърлянето на храна е много, много лошо нещо.  Sad

Да, абсолютно е вярно, че това е много лошо нещо!
Но когато не става въпрос за твоята храна, не би следвало чак толкова да те дразни...
Аз също много мразя да хвърлям храна и да купувам ей така просто, за да е пълен хладилника. Свекърва ми е точно обратното - тя обича да се чуства изобилието и когато се развали, не се сеща да я изхвърли. Когато живеехме заедно, направо побеснявах като видя разни бурканчета с мухлясали сладка и лютеници да се търкалят с месеци в хладилника...  #Cussing out
Сега хладилника й на село е в пъти по зле, защото мен ме няма да го прочиствам от негодното. но изобщо не ме дразни. Организмите, които са се създали в разните бурканчета, кутии и опаковки, вече измислят колелото, но това не е мой проблем....  Crossing Arms

# 516
  • Бургас
Според мен ако хвърлянето на храна е единственото нещо, което "дразни" K.A.G. в снаха й, това е чудесно. По-добре да те дразни с нещо дребно пред това да имате сериозни проблеми и различия. Дето се казва - бели кахъри.

П.П. Ние хем искахме в темата да се запише баш свекърва да сподели с какво я дразни снахата, хем й скачате отгоре. Ами само това я дразни жената в снаха й и го сподели.

# 517
  • Варна
П.П. Ние хем искахме в темата да се запише баш свекърва да сподели с какво я дразни снахата, хем й скачате отгоре. Ами само това я дразни жената в снаха й и го сподели.

Ееее, разбира се, че ако това е нещото, което единствено я дразни, просто няма какво да се обсъжда!
Ама ние не "й скачаме отгоре". Поне аз не съм си го и помисляла...  Naughty Просто се опитваме да я успокоим и дадем примери, че в това отношение хората са с различно виждане и едва ли ще може да ги промени. Затова да си затваря очите като мен и да си свирка...  smile3534

# 518
Ох, само си представих как свекърва ми рови в хладилника ни и се дразни пред отворената врата.  Laughing
Извинете за отклонението, моята свекърва няма достъп до хладилника.

# 519
  • Варна
Ох, само си представих как свекърва ми рови в хладилника ни и се дразни пред отворената врата.  Laughing

По този въпрос K.A.G. поясни още в началото защо се налага да "рови" в хладилника им...
Аз също "ровя" в хладилника на свекърва ми на село, защото когато сме там на гости не мога да стоя със скръстени ръце и да чакам да ми сервират, отсервират и т.н. При положение, че там винаги има много друга работа, с която аз съм им заявила, че няма да се занимавам, мога поне да я отменя в това докато сме там! Струва ми се, че е доволна...  newsm78

# 520
  • Ямбол
Не се иска много мозък да си предвидиш храната така, че да не ти мухлясват манджите.
Само си представих хладилник с храна, която стои дълго в него и ми става лошо.

# 521

Леле, какво ли може да ме сполети. В тази жега да нямам достъп до хладилника. Да зареждам отсега хладилната чанта за евентуалната снаха.

# 522
Момичета,  K.A.G. е напълно права в случая.
Независимо дали има други проблеми със снахата и/или със сина, хвърлянето на храна е много, много лошо нещо.  Sad

Да, абсолютно е вярно, че това е много лошо нещо!
Но когато не става въпрос за твоята храна, не би следвало чак толкова да те дразни...
Аз също много мразя да хвърлям храна и да купувам ей така просто, за да е пълен хладилника. Свекърва ми е точно обратното - тя обича да се чуства изобилието и когато се развали, не се сеща да я изхвърли. Когато живеехме заедно, направо побеснявах като видя разни бурканчета с мухлясали сладка и лютеници да се търкалят с месеци в хладилника...  #Cussing out
Сега хладилника й на село е в пъти по зле, защото мен ме няма да го прочиствам от негодното. но изобщо не ме дразни. Организмите, които са се създали в разните бурканчета, кутии и опаковки, вече измислят колелото, но това не е мой проблем....  Crossing Arms

Аз съм съгласна - мразя да хвърлям храна и за мен също хвърлянето на храна е лошо нещо. Гледам да преценя какво ще ни е необходимо, а ако нещо остане - добре, че имаме кучета. Иначе при нас ситуацията е същата, свекърва ми обича да има от всичко и купува храна,но разликата е там, че не я оставяме да се развали - или гледаме да я оползотворим, или я даваме на кучетата:) 

А К.A.G, ти говорила ли си със сина и снаха си по този въпрос?

# 523
  • Canada
Много издребнявате вече.

# 524
  • София
Ох, как прозират предстоящите свекърви и как им се стъжва, като си се представят натирени в десета глуха от бъдещите снахи... И точат зъби, точат. Голяма забава тая тема. Joy

Общи условия

Активация на акаунт