С какво ви дразнят снахите

• 49 301
  • 613
  •   1
Отговори
# 525
  • Fort Worth, TX
Ох, как прозират предстоящите свекърви и как им се стъжва, като си се представят натирени в десета глуха от бъдещите снахи... И точат зъби, точат. Голяма забава тая тема. Joy
Така съм ги заточила, че на Дракула мясам.Само да ми паднат ще им смукна кръвчицата за норматив.

# 526
Ох, как прозират предстоящите свекърви и как им се стъжва, като си се представят натирени в десета глуха от бъдещите снахи... И точат зъби, точат. Голяма забава тая тема. Joy
Така съм ги заточила, че на Дракула мясам.Само да ми паднат ще им смукна кръвчицата за норматив.
Добре е да си с подобаващите аксесоари. В Бран продават вампирски зъби Laughing

# 527
Е, що ме ограничаваш така, ти пък? Аз зъби съм наточила и за майка й, и за баща й, па ако има още някой друг, добре дошъл и той...

# 528
  • София
Аз от сега се заричам колко добра свекърва ще съм и как не мисля изобщо да се меся на децата и семействата им,ама знам ли колко ще изкукам до тогава  Thinking

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 21:51 от hetera

# 529
  • Fort Worth, TX
Е, що ме ограничаваш така, ти пък? Аз зъби съм наточила и за майка й, и за баща й, па ако има още някой друг, добре дошъл и той...
Точно така до девето коляно ще са захапани.Ние свекърви ли сме или лукови глави:-)

# 530
  • Ямбол
Ай стига сте се канили, че да не станете тъщи и да ви отидат заканите на вятъра.

# 531
Ай стига сте се канили, че да не станете тъщи и да ви отидат заканите на вятъра.
Ти какво? Зетьове ли ми пожелаваш?

# 532
  • Ямбол
Внимавай какво си пожелаваш!

# 533
  • Варна
Ауууу, тука май на клетви отива работата...
Нещо като: "Син да родиш - зет да ти доведе!"
Бягам надалеч аз...  tantrum

# 534
  • Fort Worth, TX
.Същото и за теб важи независимо какво дете имаш.злобна както винаги.

# 535
Здрава да си, Лиле! Пък аз, каквото дойде, ще посрещам. Не бери грижа! Wink

# 536
  • Ямбол

Същото и за теб важи независимо какво дете имаш.злобна както винаги.
Разбира се, че важи и за мен, кеф ми тъща, кеф ми зет. Ама проста няма да стана, че да не разбера когато някой се шегува.

Здраве и за теб, Луна!

# 537
Я, да видим как се действа в такива ситуации /Аз к`во ти казах, ти к`во разбра.../, чисто по свекървенски?  Mr. Green

# 538
  • Ямбол
Я, да видим как се действа в такива ситуации /Аз к`во ти казах, ти к`во разбра.../, чисто по свекървенски?  Mr. Green
Какво имаш предвид? И какво мислиш, че съм разбрала?

# 539
Какво имаш предвид? И какво мислиш, че съм разбрала?
Защо мислиш, че очаквам отговор? Crazy Приеми го като илюстрация на типа отношения! Grinning
Какво си разбрала, само ти можеш да кажеш.

Общи условия

Активация на акаунт