Днес искам да благодаря на...

• 257 966
  • 951
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
... приятелите, които са до мен в труден момент
... лекарите, които си разбират от работата
... медицинските сестри и персонала за топлото отношение и грижи
... съдбата

# 631
Днес искам да благодаря на...
1. Господ, защото ми подарява нов ден с нови възможности
2. Семейството ми, защото ме подкрепя

# 632
Българите и изобщо всички доброволци в Македония.
Българският екип е бил един от първите да пристигне на мястото на бедствието, стана ми много приятно, като го чух днес сутринта.

# 633
Искам да благодаря на учениците си за усилията, които са положили на външното оценяване от Кеймбридж. Heart Eyes

# 634
  • Страната на чудесата
Любимият за това, че не спира да помага и да се ангажира с близките ми. Не спира да се държи с децата ми като свои и винаги говори за тях като за "наши" Heart Eyes

# 635
Искам да благодаря на този страхотен форум

# 636
Искам да благодаря на приятеля ми, който в почивния си ден ходи с мен по зъболекари, сготви ми обяд и отиде да ми вземе антибиотика. Heart Eyes

# 637
  • Страната на чудесата
Новите ми шефове и колеги затова, че са супер спокойни и не драматизират дори и в напрегнати моменти, дори и при грешки. Това прави адаптацията и обстановката толкова леки и приятни!

# 638
  • на Мелмак
Искам да благодаря на приятели , че ме отрезвиха , т.е. показаха ми истината !

# 639
На родителите ми, винаги в готовност да ме посрещнат на летището и гледайки ме вкъщи съм едва ли не като писано яйце!  За подкрепата и ходенето по ортодонти, за това, че майчето не ме остави да пътувам сама, като ми предстоеше да вадя и мъдреци!

# 640
  • на Мелмак
Днес специално на ММ , че се опитва да ме разведри  Heart Eyes

# 641
  • Страната на чудесата
Съдбата и бившият ми мъж затова, че прекрасната ми дъщеря я има и днес празнува 12 години Heart Eyes

# 642
  • в огледалото на живота
....БЛАГОДАРЯ на всички онези уникални и различни хора, които познавам и чиито живот преминава далеч от шума и суетата на света!

....БЛАГОДАРЯ им затова, че ме научиха, че въпреки всичко животът е хубав и си струва да се изживее!
 Heart Eyes

# 643
  • Варна
На себе си, че днес не допуснах да се ядосам или подлудя сама щото видиш ли днес бил последния ден за два задачи, а изпълнението им е свързано с повечко участници. Успяхме и съм доволна, а не уморена ...

# 644
  • Бургас
...на мен и на Бог,че ми дава сили и здрави нерви!

Общи условия

Активация на акаунт