Днес искам да благодаря на...

• 257 811
  • 951
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря на майка ми, че съм се родил в най-красивата държава
на съпругата ми за търпението и на всички който ме карат да се усмихна от все сърце Благодаря!!!

# 646
Благодаря на служителите в лицево-челюстна хирургия на ВМА за професионализма и милото отношение. Heart Eyes

# 647
  • Sofia
Благодаря на хората, пишещи в темата 17 мига ... в този форум тук, че ми върнаха надеждата в истинските хора  bouquet bouquet bouquet

# 648
На Бог, че ми даде сили да се справя с всички трудности през тази година и, че ми подрежда нещата по най-добрия, за мен, начин! bouquet
Също и на форума, че ми помогна с инфо да си намеря работа! bouquet

# 649
Искам да благодаря на родителите ми, че стоят плътно зад гърба ми и когато се запъна ми дават силен тласък, за да се справя. Искам да благодаря на приятеля ми, че е безкрайно търпелив с мен. Искам да благодаря не една вярна приятелка, която ме подкрепя и съветва, а наскоро много ми помогна да подбера правилните думи, за да изразя чувствата си и да бъда правилно разбрана, вместа да оклепам пейзажа, както бях започнала да правя... Днес особено съм благодарна на Господ и медицинския екип в Пирогов, които днес се погрижиха за близък човек на приятелката ми. Моля се да имаме хепи енд с тази беда!

# 650
Аз днес съм в прекрасно настроение и искам да благодаря на моята приятелка, благодарение на която живота ми е по-лек и хубав!

# 651
  • Страната на чудесата
На приятел затова, че се грижи за децата ми като за свои и за пореден ден ме отмени в родителските задължения, за да мога да направя всичко нужно за едно домакинство в единственият си почивен ден.

# 652
.... на един Човек, че го има....  bouquet ura  newsm59     !!!  

Joy https://www.youtube.com/watch?v=MhoS2CeMGTM  Joy

newsm24    bouquet  smile3509

# 653
На всички пишещи във форума. Като чета тук ми е някак си по-малко самотно...  Hug

# 654
На всички пишещи във форума. Като чета тук ми е някак си по-малко самотно...  Hug
Hug

# 655
Днес благодаря, с цялото си сърце на техника с климатика, че дойде толкова бързо и отстрани проблема! С това ме спаси от измръзване! Laughing

# 656
  • here and now
... любими хора, които прекараха времето си с мен и ме накараха да се почувствам значима... щастлива...

# 657
На CTramell, тя си знае! bouquet

# 658
искам да благодаря на вселената Heart Eyes

# 659
  • here and now
Искам да благодаря на двама Човека, които дори не попитах как се казват, защото ми смениха гумата на колата пред вкъщи, докато съседите ме заобикаляха отдалече.

Общи условия

Активация на акаунт