Днес искам да благодаря на...

• 257 800
  • 951
  •   1
Отговори
# 660
Днес искам да благодаря на приятеля си, че ме научи да имам железни нерви и да слагам дразнителите на заден план.  ooooh!

# 661
Благодаря на двама човека, които ми помагат да свърша нещо много голямо в живота ми........ bowuu

С цялата ми обич!  bouquet   

# 662
Всяка сутрин, благодаря на Бог, че се събуждам жива, здрава и обичана. За мира в главата ми и спокойствието около мен.
А днес специално искам да благодаря на фризьорката си при която бях снощи и останах много доволна  bouquet Юле, златни ръце имаш! Благодаря ти!

# 663
  • Има много детски смях.
На съпруга ми и на Фортуна, че ни срещна.

# 664
На прекрасното същество което спи все още ММ. Благодаря ти за цялото търпение и разбиране  newsm76

# 665
Искам да благодаря на двете аптекарки, които работят в аптеката под нас. Колкото пъти съм отишла и съм помолила за лек, винаги са ми давали най-ефикасното, без значение от цената.
Днес ме спасиха от ужасен зъбобол, който ме мъчи 4ти ден.

# 666
Прекрасна тема!Прави впечатление на колко много хора благодарим по една-единствена причина-проявената от тях доброта!Българите са добри,кротки и търпеливи.Все богоугодни черти.Това ме кара да бъда оптимист за родината ни.И понеже отворих темата за добротата у българина,нека припомня нещо.Преди години беше обявен конкурс за любимата дума на българина/припомням по памет/.Сред думите начело бяха майка,родина...Но на първо място нашите сънародници обявиха думата "Благодаря"!Всички бяха същисани!Докато не излезе най-сетне Л.Левчев и не обясни неговата гледна точка.А именно,че за да благодариш на първо място трябва да имаш вътрешната сила да го сториш...Браво на нашите сънародници!Иначе искам да благодаря на д-р Милен Врабевски за всичко,което прави за България!

http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=835&aid=18846

# 667
На сестра ми! Никога не сме 'типичните' сестри - сплотени.. Случи се така, че животът ни отдалечи в различни посоки. Но наскоро направи един невероятен жест за мен, който не очаквах. spoko

# 668
На две бивши колежки, които ни организираха страхотна среща на колеги от предната работа! Heart Eyes bouquet Беше незабравимо! Hug

# 669
  • на Мелмак
На дъщеря ми.
Накара ме да си направя страхотен подарък  Heart Eyes

# 670
На хората, които ми подадоха ръка в труден за мен момент.
Благодаря за добрината !

# 671
  • На десетия....
На д-р Костова, д-р Тошев, д-р Дахов и д-р Ранкова  1 во очно отделение Александровска болница. За грижите и отдадеността в професията и към пациентите Hug

# 672
  • София
Искам да благодаря на жената до мен, защото сме заедно и винаги ме подкрепя и обича.

# 673
На приятелите ми, които бяха до мен в най-трудните моменти и ме подкрепяха!  Heart Eyes

# 674
Благодаря, че мина една страхотна година. Надявам се и следващата да е още по-добра.

Общи условия

Активация на акаунт