На коя дата ви превеждат майчинството?

• 188 407
  • 765
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте ! До края на месец Април бях в болничен и ми го преведоха.Интересувам се ще взема ли този месец майчинство за Май ?

# 496
  • Пловдив
Здравейте ! До края на месец Април бях в болничен и ми го преведоха.Интересувам се ще взема ли този месец майчинство за Май ?

Обезщетението за май го превеждат юни месец.Отделно заради прехода болничен-декларация нещата могат да се забавят повече при тел

# 497
Здравейте, аз не получих превод на 28.04.2016. На статус на документа ми пишеше, че е изпратено писмо за отстраняване на нередности. На 28.04 отидох лично в НОИ да попитам какво се случва. Обясниха ми, че счетоводителя сбъркал някаква отметка и затова е въпросното писмо. Служителката в Нои ми обясни, че няма да чакат корекция от работодател и че на 05.05.2016 ще имам превод. Да, ама не. До момента нямам дата на ведомост и статуса на документа е : В момента се обработва, така седи от миналия Петък. Днес сутринта ходих пак до Нои, казаха ми, че има ведомост, но чак за 10.05.2016..... За тогава да чакам-евентуално. Вече се отчайвам от това размотаване... Да не говорим,как оставят детето ми без пари... Дори за Великден.... Моля, някоя мама да сподели,има ли инфо, попадала ли е в подобна ситуация??? Нека някоя мама, която не е имала превод на 28.04 да каже какво са й казали от НОИ.....

# 498
Здравейте, аз не получих превод на 28.04.2016. На статус на документа ми пишеше, че е изпратено писмо за отстраняване на нередности. На 28.04 отидох лично в НОИ да попитам какво се случва. Обясниха ми, че счетоводителя сбъркал някаква отметка и затова е въпросното писмо. Служителката в Нои ми обясни, че няма да чакат корекция от работодател и че на 05.05.2016 ще имам превод. Да, ама не. До момента нямам дата на ведомост и статуса на документа е : В момента се обработва, така седи от миналия Петък. Днес сутринта ходих пак до Нои, казаха ми, че има ведомост, но чак за 10.05.2016..... За тогава да чакам-евентуално. Вече се отчайвам от това размотаване... Да не говорим,как оставят детето ми без пари... Дори за Великден.... Моля, някоя мама да сподели,има ли инфо, попадала ли е в подобна ситуация??? Нека някоя мама, която не е имала превод на 28.04 да каже какво са й казали от НОИ.....
А писмото не се ли чете? Докато не пише, че ма плащане, не чакай пари.

# 499
Някои знае ли дали тази седмица на 26 или на 31 май ще има превод на майчинство

# 500
  • Italia
Аз мисля,че на втори юни ще има превод

# 501
  • Пловдив
Някои знае ли дали тази седмица на 26 или на 31 май ще има превод на майчинство

Няма да е през май месец превода.
На 2 ри юни ще  е

# 502
Превода за май ще е на 31.05.2016г.

# 503
  • Italia
Ами всъщност странно нещо се случва с майчинството. Сестра ми получи парите днес, а на мен още няма ведомост. По принцип нали е от първо до пето число на месеца?  Thinking
Вие откъде разбрахте,че превод ще има на 31.05?

# 504
Здравейте. На 23ти април излезнах в 45дневния преди раждане. Преди това ползвах болнични няколко месеца, които ми изплащаха всеки месец на 18сто - 19сто число.
Чудех се, дали ще има промяна на датата на изплащане сега, след като новия болничен е вече за бременност? А дали ще има промяна след раждането на детето? Малко ми е объркана ситуацията с майченства, болнични и т.н. та се извинявам, ако въпроса ми звучи глупаво и не е за тук Peace

# 505
  • Пловдив
Здравейте. На 23ти април излезнах в 45дневния преди раждане. Преди това ползвах болнични няколко месеца, които ми изплащаха всеки месец на 18сто - 19сто число.
Чудех се, дали ще има промяна на датата на изплащане сега, след като новия болничен е вече за бременност? А дали ще има промяна след раждането на детето? Малко ми е объркана ситуацията с майченства, болнични и т.н. та се извинявам, ако въпроса ми звучи глупаво и не е за тук Peace

Докато не ти ги изплатят,никой не може да ти каже предварително кога ще е .
Има голяма вероятност да е като предните ти болнични

# 506
Здравейте мами, имате ли представа на коя дата трябва да преведат майчинството за този месец. Правих опити да се свържа с НОИ , но безуспешно, нито на имел получавам отговор нито на зелена линия успявам да се свържа. Нямам ПИК код и ми е невъзможно да проверя

# 507
  • Пловдив
Здравейте мами, имате ли представа на коя дата трябва да преведат майчинството за този месец.

Няма още дата.Вероятно ще е на 2 ри юни

# 508
Здравейте мами, имате ли представа на коя дата трябва да преведат майчинството за този месец.

Няма още дата.Вероятно ще е на 2 ри юни

Благодаря Simple Smile

# 509

Докато не ти ги изплатят,никой не може да ти каже предварително кога ще е .
Има голяма вероятност да е като предните ти болнични
Благодаря за отговора. Дано да изместят датата, че ми е много кофти тази, но в крайна сметка каквото е - такова. Peace

Общи условия

Активация на акаунт