На коя дата ви превеждат майчинството?

• 189 816
  • 765
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
в края на април да има още един превод.

Peace

да

# 151
Обичайно получавам майчинството си първият вторник или първият четвъртък на месеца, но сега като от 1 до 6 май ще бъдат почивни дни, има ли вероятност НОИ да се "излъжат" и преведат парите по - рано?
Ще се "излъжат" и през април ще има два превода както беше през декември. После през май ще залеете форума с питане защо цял месец сте без пари както стана през януари.

# 152
  • Пловдив
После през май ще залеете форума с питане защо цял месец сте без пари както стана през януари.

Точно така ще стане  Joy
Как се забравя,че през април си получил два пъти и ще търсят и през май парички.Че даже януари някои отричаха да са получавали втори път през декември

# 153
здравейте,тъкмо щях да пиша,превели са майчинството,за май месец,днес тъкмо се ядосвах,че след пазар,съм затрила малка сума пари,сега сядам и проверявам превели са ги,всяко зло за добро.

# 154
  • Пловдив
здравейте,тъкмо щях да пиша,превели са майчинството,за май месец,днес тъкмо се ядосвах,че след пазар,съм затрила малка сума пари,сега сядам и проверявам превели са ги,всяко зло за добро.

Не за май,а за април

# 155
А на мен днес са ми превели парите за март. Точно в средата на март ми изтича първата година от майчинството и започва втората. Та днес са ми превели 170лв за десетте работни дни март. А кога ли ще получа за април?

# 156
  • Пловдив
А кога ли ще получа за април?

май

# 157
Здравейте! Работодателят ми ме осигурява на минималната работна заплата и съм в болничен от февруари. Платеният ми отпуск по майчинство започна на 19 май. През месец май са ми преведени 2 пъти суми от НОИ - 15.05.- 50лв., 27.05.-112лв. Ще ви бъда благодарна,ако ми кажете дали ще ми бъдат превеждани още пари (тъй като тези ми се виждат малко за април месец) и ако да последните ли ще са те преди да родя (терминът ми е на 3 юли)? И също така,колко време след като родя ще започнат преводите за майчинството? Благодаря ви, предварително  Wink

# 158
  • Пловдив
Здравейте! Работодателят ми ме осигурява на минималната работна заплата и съм в болничен от февруари. Платеният ми отпуск по майчинство започна на 19 май. През месец май са ми преведени 2 пъти суми от НОИ - 15.05.- 50лв., 27.05.-112лв. Ще ви бъда благодарна,ако ми кажете дали ще ми бъдат превеждани още пари (тъй като тези ми се виждат малко за април месец) вадиш си ПИК код от НОИ и виждаш какво и защо ти превеждат и ако да последните ли ще са те преди да родя (терминът ми е на 3 юли)? И също така,колко време след като родя ще започнат преводите за майчинството? до 135 я ден е болничен и ще ти ги превеждат както са ти болничните месец за месец.след като изтекат 135 те дни ще ти превеждат обезщетението до 5 то число Благодаря ви, предварително  Wink

# 159
Здравейте,някой получил ли е болничен този месец?Аз родих но 07.05.2014.Получих на 15.05.14 и на 20.05.14 съответно 357 и 102!дали ще ги пуснат утре ?Ще отида до нои да си извадя пик но другата седмица.А как по друг начин мога да се свържа с тях,зада ги попитам?Мисля че ако им си обадя няма да ми дадат инфо,защото информациятя е класифицирана?

# 160
  • София
Привет и от мен , но имам странно питане... Болничните (последните 135 дни ) ми свършват на 27 юли ... демек края на юли ще ми преведат болничните за юни и частта от юли ... а доколкото разбрах обезщетенията ще са до 5 число , но на кой месец, т.к. остатъка за юли ще е до 5 август или до 5 септември?
Мерси предварително  Peace

# 161
  • Пловдив
Anichka1987 ,остатъкът от юли ще е през август.Заради декларацията не може да се каже кога точно.Отнема време представянето й и обработката.Целия август до 5 ти септември.И така докрая на 410 те дни

# 162
  • София
Много благодаря за бързия отговор ♥Elfita♥ , леко раждане   bouquet

# 163
Назначена съм на договор на 8 часа, какво да правя с майчинството в другата фирма? юне знам доколко е сигурна тази работа в момента и не ми се иска да местя документите на новото място все още, но имало някакъв закон за някакви часове, които не трябвало да се надвишават.  newsm78

# 164
  • Пловдив
Не може да имаш 2 трудови договора на 8 часа.Ако първият ти е на 8 часа,сега вторият да е на 4 ри часа

Общи условия

Активация на акаунт