На коя дата ви превеждат майчинството?

• 188 337
  • 765
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря за бързия отговор

# 601
Здравейте!
Някой знае ли към кого да се обърна? Имам следният проблем - на 03,05,2016 имам съобщение че на 28 април 2016 са ми изплатено обезщетението за майчинство. От тогава нямам превод нито съобщение. В първата година от майчинството съм.

# 602
  • Пловдив
Здравейте!
Някой знае ли към кого да се обърна? Имам следният проблем - на 03,05,2016 имам съобщение че на 28 април 2016 са ми изплатено обезщетението за майчинство. От тогава нямам превод нито съобщение. В първата година от майчинството съм.

Да не ти е изтекъл болничният от педиатъра през април?

# 603
Нищо не са превели гадовете, явно в четвърък.

# 604
Здравейте,и аз бях в болничен до 04.06,попълнила съм документи,но утре няма да получа майчинство за дните от Юни,а си мислех,че ще е утре.Имате ли идея просто информативно кога мога да получа първото си майчинство,чак август ли ще бъде?Нали уж превеждат само от 1 до 5 ,затова си мисля че ще е август ,а това не ми допада хич.Имам ПИК код и не пише абсолютно нищо.Само последния ми болничен и това е
И при мен е същотото положение. Болничния ми беше до 06.06, но родих на 1ви. Не успяха да ми го издадат до 10то число и сега ще чакаме чак до август най-вероятно..

# 605
Нищо не са превели гадовете, явно в четвърък.
Аз имах превод вчера.

# 606
Вчера си зададох въпрос тук - проверих имам ведомост, но не съм проверявала на банкомата дали имам преведени пари, а и за двата месеца / май и юни са преведени парите по ведомост. А възможно ли е да не получавам вече смс за преведени пари?

# 607
  • Пловдив
А възможно ли е да не получавам вече смс за преведени пари?

Да
Щом имаш ведомост,имаш и пари в сметката

# 608
Аз днес нямам нищо. Дори не знам къде да гледам за ведомост.

# 609
  • Пловдив
Аз днес нямам нищо. Дори не знам къде да гледам за ведомост.

Днес няма преводи.Утре.Като днес трябва да ти излезе ведемостта,за да имаш превод утре.Гледаш на Спраки-Получени обезщетения.Трябва да имаш Пик код

# 610
Здравейте,на 09.07.2016 г. ми свършва първата година майчинство .Срока за подаване на документите за втората година е 09 Август,искам да попитам след като се подадат документите,кога ще е първият превод?А за тези 9 дни от Юли ,до края на този месец ли трябва да получа превод или? Благодаря Simple Smile

# 611
  • Пловдив
Здравейте,на 09.07.2016 г. ми свършва първата година майчинство .Срока за подаване на документите за втората година е 09 Август,искам да попитам след като се подадат документите,кога ще е първият превод?Края на  АВГУСТ месец А за тези 9 дни от Юли след 9 ти юли или до 5 ти август ще ти ги изчистят  ,до края на този месец ли трябва да получа превод или? Благодаря Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 юли 2016, 15:41 от ♥Elfita♥

# 612
А от втората година ,кога трябва да е първият превод при условие ,че документите ще бъдат подадени на 05.08 или на 08.08 ?Съвсем се обърках,извинете ме Simple Smile

# 613
Здравейте!
Много Ви моля, имам нужда от помощ! На 18.03.изтече първата година от майчинството ми. За втората година пари не съм започнала да получавам. Имаше проблем с документите, но счетоводителката на фирмата ги подаде отново на 17.06. Знаете ли кога ще започнат да ми се изплащат парите? Много се притеснявам. И да Ви попитам на кой адрес мога да пиша на Ной и да попитам за моя случай?
Предварително много благодаря!
Лек ден!

# 614
  • Пловдив
А от втората година ,кога трябва да е първият превод при условие ,че документите ще бъдат подадени на 05.08 или на 08.08 ?Съвсем се обърках,извинете ме Simple Smile

Края на Август
Редактирах и горния си отговор,защото съм прочела,че първата година ти изтича на 9 ти юни

Здравейте!
Много Ви моля, имам нужда от помощ! На 18.03.изтече първата година от майчинството ми. За втората година пари не съм започнала да получавам. Имаше проблем с документите, но счетоводителката на фирмата ги подаде отново на 17.06. Знаете ли кога ще започнат да ми се изплащат парите? Много се притеснявам. И да Ви попитам на кой адрес мога да пиша на Ной и да попитам за моя случай?
Предварително много благодаря!
Лек ден!

Извади си ПИК код от НОИ,за да видиш какво става с теб.На сайта на НОИ-Контакти и пишеш до НОИ,което ти обработва документите

Общи условия

Активация на акаунт