/, но все пак не са дневните ти за кафе
.... За избора на екип все си мисля ,че ако ходиш на ЖК при един от лекарите в Девата , би следвало той да ти е на раждането. Моя приятелка миналата година роди там и нейният водещ лекар просто и каза каква смяна ще е и кога да дойде в клиниката
все пак лично лекарят не взима нищо от избора - и разбира се ако държиш на него пак ще му дадеш нещо -за съжаление в БГ е така - но поне ще е за него самия ,а не за болницата .....
или диоптър.
.
това определено ще е един от въпросите ми когато отида на оглед
За родилно отделение ще ви трябват следните неща: тоалетни принадлежности за мама, може някакви дрехи, евентуално, ако решите да слезете долу до кафето и не ви се ходи по нощница /на мен не ми пречеше, повечето майчета така си ходят, но в стаята ми двете момичета слизайки долу, си обличаха "цивилните" дрехи
/, джапанки за баня /техните са хавлиени, не става да се мокрят/, хавлии /в калкулатора пишеше, че има, но нямаше/, за бебчо евентуално сухи и мокри кърпички /за посрещане на някакви нужди когато сте насаме, може да се случи да повърне, вие да се изцапате нещо и така/, дрехи за изписването може да ви донесат допълнително /макар аз да влязох и излязох с едни и същи
За бебчо нищо друго не ви е необходимо, нито козметика /в болницата ползват на Хип и бебоците ухаят божествено
/, нито дрешки /освен за изписването, но не прекалявайте и там, нямате никаква нужда от комплекти с 20 и нагоре части
/. За дрешките бяха писали от болницата, че се ползват само техни /препоръчително е/ от гл.точка на хигиенизиране, методи на изпиране и обработка, а и за 3-5 дни да отидете и да се приберете с един чувал мръсни бебешки дрешки, няма смисъл
Всички дрешки са чисти и добре изглеждащи, няма скъсано /да не говорим, че вие почти нищо няма да видите от тях, през повечето време бебоците са увити в пеленки
/

... съм се изцъклила тези дни от работа
" Та се замислих, че нито един татко не се е включил в нашата тема! Мъже, къде сте???? Ама така е, като си мислят, че бременеенето е само женска работа 
.
Препоръчани теми