или както сме свикнали в Бг- казваш си ...М''ната му нали свърши и тръгваш
къде ще си разваляш деня на изписването с такива неща..... Ще сметнем всички на калкулатора предварително колко ще ни струва и после ще се наложи да заделим и по 200 лв отгоре- за всеки случай
В БГ винаги трябва да има бели пари за черни дни 

Имам епизотомия, и като ми падаха конците вкъщи ги броях до 17-тия, после вече спрях
Като допълнителна екстра получих и изсипване и още бонуси свързани с отделителната система, да се изразя по-културно
, това с "екстрата", което TDI сподели е въпрос на късмет и анатомия и дано не се случва на никоя мама, че е адски неприятно
каквото и да става с мен, важното е бебчо да е добре, това си повтарях докато раждах, а и сега.
Не съм раждала без окситоцин, за да мога да направя реално сравнение, но все си мисля, че природата си знае работата и ако си тръгнал нормално, нека е нормално 

Иии, много е важно да не се залежаваш
За минутка не съм седнала, даже тоновете ми ги мериха права, само когато трябваше да проверяват за разкритие и като ми слагаха упойката, после на крака в коридорчето, което гледа към паркинга 
На другия ден родих
Стискам палци днес да е твоят ден
Това вече е изпитано и то без роднини! С тази бременност бях на режим 9 месеца. Много полезна храна, много движение, много пиене на вода, вървене, чистене, готвене, масажи ((понеже с първата бременност беше точно обратно(нито готвих, чистих, движех, храната беше вредна) и пак преносих ..)) Всеки ден вървим по 4 часа и повече. Излизаме в 6 и се връщаме в 10 или 11 и то с детето. Даже и секс започнахме от няколко дена (това е нещо много значимо за мен, да се почувствам като жена и аз напоследък). Днеска на тоновете да видим доки какво ще каже, дано не е в секцио и ме приеме той! Препоръчани теми