МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 13

• 43 574
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
д-р Велева не работила там вече, д-р Колева също ....

Rolling Eyes Какво става в тази болница, че толкова добри лекари избягаха...
А знаеш ли къде работи сега д-р Колева?

# 271
  • Burgas, Bulgaria
да, д-р Колева дава консултации в Лайф ,вторник ,четвъртък и не знам кога ,налия ЛЛ е там и се засичаме редовно, каза ,че и с талони преглежда  и работи в Черноморска,но там не преглеждат деца които не са родени при тях  ....

# 272
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
да, д-р Колева дава консултации в Лайф ,вторник ,четвъртък и не знам кога ,налия ЛЛ е там и се засичаме редовно, каза ,че и с талони преглежда  и работи в Черноморска,но там не преглеждат деца които не са родени при тях  ....

Това пък е много тъпо, без извинение! Аз ще съм от Меден Рудник, примерно, и защото не съм родила при тях ще откажат да ми прегледат детето, така ли? #Crazy

# 273
Искам да благодаря и тук на целия екип на отделението по Неонатология в болницата, който е изключително мил и отзивчив и оказва невероятна помощ на родилките да се справят с грижите за бебчетата и с предизвикателството на кърменето. Разбира се, начело на всички е Светлина Николова, която е просто невероятна! Един от най- прекрасните хора, с които съм имала щастието да се запозная.
Благодаря ти, Светле! Благодаря на Господ, че те има! newsm51 newsm51 newsm51

# 274
Това пък е много тъпо, без извинение! Аз ще съм от Меден Рудник, примерно, и защото не съм родила при тях ще откажат да ми прегледат детето, така ли? #Crazy
Ами това е частна болница, имат си техни правила. Ти примерно като си от МР, ще влезеш в съседната врата на МЦ3 и там ще ти прегледат детето в неотложния кабинет Peace

# 275
Ами това е частна болница, имат си техни правила. Ти примерно като си от МР, ще влезеш в съседната врата на МЦ3 и там ще ти прегледат детето в неотложния кабинет Peace

А там има ли педиатър? Просто ми става чудно, разбира се, че болницата е частна и ще си определя правилата. Нас до сега никъде не са ни връщали, вярно, че някъде излиза по-скъпо от другаде, но както казах всяка частна болница има право да си определя правилата  Peace  Само ми е интересно как се връща притеснена майка и болно дете, това е  Peace

# 276
  • Бургас
Мамчета, имам въпрос към вас. От три дни ми е много премрежен погледът и очите ми сълзят от време на време. Споделих на една приятелка и тя ми каза, че е от бременността. Възможно ли е да е от бременността или да тичам при офталмолог, че е доста неприятно. Между другото гледам да не прекалявам с компютъра и сядам само по 20-30 минути дневно.

# 277
  • До морето :)
Да не е от кръвното?

# 278
  • Бургас
Възможно ли е? Аз принцпно съм си с ниско кръвно и в жегите може да е паднало повече, но не съм мерила скоро. Макар че пък винаги се усещам, како ми падне кръвното ми се вие свят ужасно много, имало е и дни да не мога да стана от леглото, но засега да чукна на дърво нямам тези симптоми.  Тази вечер ще кажа на мъжа ми да мине да купи един апарат за кръвно, че малките разказаха играта на предния, и ще пиша пак.

# 279
  • До морето :)
Мисля, че и при ниско, и при високо може да се получи този ефект, но да не те излъжа.

# 280
Най-добре отиди на офтамолог, аз съм чувала, че така става при повишено очно налягане  Rolling Eyes

# 281
  • Бургас
Мерих го, ниско е както обикновено -100/70, но това ми е нормалното, тъй че няма да е от него. Утре ще ходя на очен, може да е друго. Стискайте палци.  Hug

# 282
Мерих го, ниско е както обикновено -100/70, но това ми е нормалното, тъй че няма да е от него. Утре ще ходя на очен, може да е друго. Стискайте палци.  Hug

fingerscrossed  ще стискаме палци всичко да е наред

# 283
  • Burgas, Bulgaria
и при мен се получи това със замрежването , четох ,че от повишена захар може да е , аз имах такава ,но според лекарите на края на една бременност всичко било възможно ....Аз имам и проблеми с очите ако е от значене ..., много е неприятно ,но като се роди малката и всички болежки преминаха Simple Smile

# 284
  • Бургас
Днес ходих на очен и да се похваля всичко ми е наред  Shocked Казаха че най-вероятно се дължи на хормоните при напредналата ми бременност, било временно и всичко след раждането щяло да се оправи. Олекна ми  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт