МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 13

• 43 485
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
ТДИ спокойно,никой няма да му даде да наднича зад първана,който поставят и пред теб...за да види кървищата и останалите Sick.
А дано, ама..
На съквартирантката мъжа и снимал по време на операцията.. Simple Smile останах изумена, защото на нас ни казаха, че ММ ще го сложат да седне до главата ми и толкоз.. Верно не гледах видеото на мацката, но таткото беше много ентусиазиран.
Както не веднъж съм писала, ние заплатихме за присъствие, но нашия тати не влезе, но пък видя как извадиха бебуна, т.к. вратата на операционната беше отворена и той си надничаше - хилех му се, намигахме си, снима беба 3мин. слад раждането.. Нашия тати само каза "Много кръв имаше бе!", а аз само отговорих "Ти сладолед ли очакваше да има?..!". Повече и двамата не сме коментирали ситуацията Simple Smile
..но за мен най-важно беше това, че преди и след операцията беше плътно до мен.. Simple Smile Живот и здраве другият път пак така Simple Smile

# 661
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Нашия тати само каза "Много кръв имаше бе!", а аз само отговорих "Ти сладолед ли очакваше да има?..!"

Joy  Joy  Joy

ТДИ спокойно,никой няма да му даде да наднича зад първана,който поставят и пред теб...за да види кървищата и останалите Sick.Най вероятно ще го позиционират до главата ти и да ти държи ръката...ооо колко мило,какава подкрепа,ето това е мъж Flutter

Ама то и параванче ли имало? Тази подробност не я знаех  Laughing
Ами ние снощи пак си говорихме - ще присъства човека, решил е и това е Simple Smile
Ще трябва да си коригирам заявлението  Thinking

Аз пък качих 5кг. за един месец, а до сега качвах по 1кг., някои месеци и нищо (общо съм +10 от началото) и Татарова ме изпрати за кръвна захар...пък аз не я питах дали има съмнения за нещо и сега треперя какво ще покажат резултатите  Rolling Eyes четох разни страшни неща за гестационни диабети и т.н. дано да няма нищо  Praynig  На всичко отгоре и никое от момичетата в отчетната не са я изпращали за изследвания, още повече за кръвна захар и сега съм в още по-голям филм  Crazy

Ивка, ти кога си на преглед? Мога да дойда до болницата да се видим в кафето?

# 662
ТДИ аз съм на 31.10 сега при Драгнева от 16ч!А ако не ти е удибно,може някой друг ден,ще помоля тати да ме метне до кафето на Девата.
А виж за тези изследвания им два вариянта или тя да се е усъмнила в нещо или просто да е мн принципен лекар и да иска да си ти пусне всички изследвания,за да сте спокойни!
А за параванчето,така ми обясни Панайотова,че имало....

# 663
Има параванче, да, но по-смелите бащи надничат, че и снимат. Wink

# 664
  • Бургас

Аз пък качих 5кг. за един месец, а до сега качвах по 1кг., някои месеци и нищо (общо съм +10 от началото) и Татарова ме изпрати за кръвна захар...На всичко отгоре и никое от момичетата в отчетната не са я изпращали за изследвания, още повече за кръвна захар и сега съм в още по-голям филм  Crazy

Мен ме пратиха. Не че съм качила кила, досега общо са 9. Просто лекарят искаше да се увери, че всичко е ок.

# 665
Бях будна на моето секцио. От двете ми страни имаше по един анестезиолог, двама опериращи лекари, акушерка, Светлето, която чакаше да вземе малката... май имаше и още някой. Моето мнение е, че присъствието на мъжа ми само би ме притеснило в този момент. Това си е сериозна операция. Само щях да го мисля къде точно да го сложим, че нямаше място около мен.  Joy Joy Joy
 А и честно казано вързана, упоена, разкрачена, с катетър и абокат, закачени системи и отворен корем никой освен екипа не ми се иска да ме вижда. Само биха ме притеснили повече. За присъствие на бащата по време на нормално раждане съм ЗА, но за секцио-абсурд.
Мое мнение. На смелчаците-успех! Simple Smile

# 666
Ох, до сега писах, писах и накрая сесията ми изтече и нищо....

Захарта ми е 5.3, до колкото виждам от референтните стойности до 6 е нормално.  Thinking Утре ще звънна на Татарова - тя така иска да й се обаждам като си взема резултатите, а не да чакам до следваща консултация.
Ивка, Тинтина - за това, че е много стриктна и загрижена спор няма - за мен д-р Татарова е най-внимателната и най-добрата АГ, на която съм ходила, пък не е като да не съм посетила достатъчно  Rolling Eyes
И най-обстойните прегледи прави също  Peace

Сега от 31-ва седмица ме вика през седмица - в 33-та, в 35-та и т.н. вас викат ли ви така през седмица? Защото мен с  първата ми бременност не са ме викали така  Thinking Но тогава не ме е следяла и Татарова де Simple Smile

# 667
След 30 седмица, прегледите са така по принцип.....друг е въпроса кой колко го прави. Явно в Света София си имат такава практика.....аз веднъж съм попадала на Татарова там и също мога да споделя, че е много внимателна и обстойна  Peace

Аз утре съм на първите тонове и после и те на 2 седмици...... Wink. Но така ми е спокойно и определено се радвам на грижите , които се оредлагат, защото след всичките чудесии и проблеми, които пребивяхме покрай проблемното забременяване и неуспешното ин витро....сега напрежението с износването на бременността е много голямо   ooooh! и също се радвам, че най сетне включиха в екипа и д-р който да е наясно с репродуктивната медицина  Peace

# 668
  • Бургас
Записвам се да следя темата!

# 669
Ами Тди,на мен една ЖК ми се падаше 31г.с,после 33+4 трябваше да отида до Агто да си взема 45дневния болничен преди термин и тогава пусна да чуе тоновете на бебека,и сега Жк се пада 35 г.с,така че горе-доло си ходя на две седмици!
Под сектрет да кажа че ходих и междинно пак на тонове ей така за спокойствие,оказа се че дори няма да ги плащам,защото си водя при тях Жк..!

# 670
Здравйте, момичета! На 22.10.2013г с планувано секцио се роди дъщеричката ни. Изписаха ни преди три дни.Вече сме у дома и се гледаме. Благодарности на д-р Минчев - старши и д-р Минчев- младши, на целия екип по време на операцията и на всички, които се грижеха и за двете ни там. Кой каквото го интересува да пита, отговарям на всякакви въпроси.

# 671
Честита дъщеричка! Жива и здрава е  Heart Eyes

# 672
  • Бургас
а така и ти си мина по реда Simple Smile

Да ти е честито малкото слънчице и много да я слушате Simple Smile

# 673
Честита дъщеричка, Айла  Hug Аз да се похваля че ни падна пъпчето днес  newsm68

# 674
Айла , честита дъщеричка! Да ти е здрава, много щастлива и много да ви радва и слушка  Hug

Разкажи моля те как мина операцията, ти с каква упойка беше, кой ти беше анестезиолог?
И да питам, понеже сега в отчетната се водят едни дискусии, пък аз все забравям да питам - нали за бебето нищо не се носи - имам предвид дрешки, шишета и т.н.? Само за изписването вече?

Lady Ice, добре че е паднало Hug
Аз на Борко още му го пазя, като имах идея като имам 2-ро дете (ама каква съм била ентусиастка още след раждането  Laughing) да им хвърля пъпчетата заедно, на едно място, за да са заедно в живота  Party

Аз в отчетната писах, но тук не съм, че звъннах на д-р Татарова за захарта и тя каза, че стойностите са нормални, прочетох й и останалите резултати - хемоглобин, пита ме за урината дали имам бактерии - нямам и пак беше много мила и загрижена както винаги. Под нейно наблюдение и след консултация си позволихме кратка семейна почивка и за това ме нямаше тези дни  Party  пих си всичко както ми го е изписала и нямах никакви проблеми  Peace  
Не знам как ще й се отблагодарявам на д-р Татарова, като знам в какво състояние отидох при нея и при Хубчев - след 2 прокървявания с контракции и болки  ooooh!  а сега и по почивки ходя  Party

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 17:52 от TDI

Общи условия

Активация на акаунт