Парфюмни размисли и страсти - 173

• 68 053
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Всякакви мазета вземам и ракиени с вино, и мухлясали с шайгите. Whistling
Обаче Монталови не, там има много уд, а желаните мазетета миришат на влага, дървени стелажи, мухъл и ракии, вина, пелини, щайги със загнили плодове. За кисело зеле и сурова туршия не съм питала, но ще звънна! Mr. Green

Фокси,
Скрит текст:
приема се поканата, щом си любезна домакиня!
Laughing Wink

# 676
Здравейте момичета...нахлувам в темата Embarassed....

След обстойно изчитане на темата освен , че ми замириса ( съвсем сериозно) от лаптопа  Crazy...успях да си отбележа няколко парфюма за пробване ..., но това което ме интересува е дали може да препоръчате нещо с аромат на кокос/цитруси...плодово, но същевременно трайно..
Мисля, че имам проблем с трайността на парфюмите ooooh!, моята кожа не ги поема ли, или не знам , но това ме нервира. #Cussing out.

Единственият парфюм , за който прочетох , че има нотка на кокос бе на Дженифър Лопес( не се сещам името) от преди някъде 10-15 страници ( май newsm78)

Мисля, че се вкарах в беля , попадайки на тази тема  ooooh!

Записвам се в темата. Whistling
Ще се радвам някой да помогне.  bouquet

# 677
Много силен кокос има във Версаче Кристал Ноар. Супер силен и траен парфюм е и сега му идва времето. Има го навсякъде за проби. Супер секси и е харесван от много хора.
добре дошла! Тази тема е разоряваща и много трябва да се внимава с нея. Предупредена си! Mr. Green Hug  bouquet

# 678
Денси..благодаря за отговора  bouquet...
Така казано от теб,, малко ми трябваше и реших-утре право в мола Joy smile3508

# 679
Пробвай непременно и лятната Бронзова Богиня 2013 на Ести Лаудер, но тя мирише на плажно масло, на горещи тела въргаляни в горещ пясък и на летни приключения. За съжаление е доста нетраен, но е много хубав и също секси парфюм.
Наистина кокос има и при Дженифър Лопес пробвай.

# 680
  • The Evergreen State
Някой има ли желание да ми разкаже за Малката черна рокля на Герлен? Намитам разлика между ЕДТ и ЕДП. Но не мога да избера.

stenly, аз имам ЕДП от 2012, съвсем скоро си взех една симпатична 30тица и смятам да карам с него тази есен. За малко през пролетта пръсках и тоалетната вода. Има разлика между тях определено. И двата са с отлична трайност, с две думи много френски и герленски (усеща се онова "герленското" особено в парфюма). Тоалетната вода също е много приятна и нежна но парфюма е с повече характер. И двата стават за по-студено време защото са сладки и топли.

# 681
Някой може ли да ми каже кой парфюм имитира новия 306 на Рефан? Много ми е познат, но не мога да се сетя newsm78

# 682
Някой може ли да ми каже кой парфюм имитира новия 306 на Рефан? Много ми е познат, но не мога да се сетя newsm78

Можеш да попиташ тук:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=244565.0

# 683
Мицуко, благодаря!
Намерих списъка, който търсех, става дума за Alien, хаха, не можа да ми изкристализира и това е Laughing

# 684
Хахлувам в темата с въпрос : как да увелича трайността на парфюма си?
Хидратирам кожата си ежедневно и се ексфолирам 1-2 пъти в седмицата - купих си Alien , но дори и той не остава траен, нито пък се усеща от километри както е по принцип  Cry Ако Alien не е достатъчно силен , то тогава кой ?

# 685
ти вероятно привикваш с парфюма
по-добре питай хората около теб дали го усещат
ако не, по-голяма доза?  Whistling
пп сега, със захладняване на времето, доста парфюми стават по-осезаеми  Wink

# 686
Няма как да я увеличиш. Елиън е безумно траен, но най-вероятно ти свикваш с парфюмите си и не ги усещаш, а шлейфа си е след теб и другите хора те усещат хубаво. Попитай някого да видиш как те усещат хората.

п.п. Писали сме заедно с Буб. Heart Eyes Hug  bouquet

# 687
А, Бубанка ме е изпреварила, и Денси и тя.  Grinning
А редовен ли е парфюма? По колко пръскаш?

Стенли, ЕдТ на Черната рокля е по-харесваният аромат, но въпросът е как Ти ги усещаш нещата. Аз съм от препочитащите ЕдТ, няколко пъти правих паралелен тест, но е въпрос на лично предпочитание.

# 688
  • София
Всякакви мазета вземам и ракиени с вино, и мухлясали с шайгите. Whistling
Обаче Монталови не, там има много уд, а желаните мазетета миришат на влага, дървени стелажи, мухъл и ракии, вина, пелини, щайги със загнили плодове. За кисело зеле и сурова туршия не съм питала, но ще звънна! Mr. Green

Фокси,
Скрит текст:
приема се поканата, щом си любезна домакиня!
Laughing Wink

Ако знаете как мирише мазето в блокчето на офиса ми!
Направо полудявам от кеф!
Само там бих си стояла.
Нещо като Коко Мадмоазел, ама само мухлясалата нотка.
И аз си търся такъв парфюм!

# 689
Имам Премиер на Гучи. Нищо особено, приятен, не твърде траен, харесвам си го. Въпросът ми е Обсешън на КК дали е подобен като миризма и трайност?

Общи условия

Активация на акаунт