Пелени и гащички за многократна употреба 10

• 29 841
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Момичета кокичета имам една питанка - искам да пусна една поръчка и се двоумя между следните две оферти:

http://www.littlelambnappies.com/nappy-kits/cotton-nappy-kit-40

или

http://www.dudeybaba.co.uk/bulk-orders-20xbbnappies.asp - от тези 2 пакета са горе долу на същата цена като горните 40 броя.

така или иначе за 2 бебета мисля това да е 40 броя мисля, че ще ме оправят, но не знам какво ви е мнението за едните и другите. На първите нещо не ми е ясно на картинката пише, че към пакета се включват: cotton boosters x 40 и washable fleecy liners x 40 - обаче в описанието не пише да има  boosters  newsm78 newsm78 newsm78 - та това лееко ме озадачава.

Моля ви за мнения, кое от двете си заслужава повече. Предварително благодаря  Hug Hug Hug

# 661
Маги, първите не са джобове, нали си видяла?

# 662
Алексче видях, но и доста попрочетох тук, че много мами не пъхат подложките в джобовете, а само ги слагат върху самият джоб, та аз като човек, който никога не е ползвал, се водя от споделените мнения и за това питам по-добре ли е да се насоча към джобове, че тези първите пък ми се виждат по-мекички и хубави, знам ли и аз, то май като чета и се пообърквам повечко  newsm78 - много съм зле  Mr. Green

# 663
Тези ще съхнат по-дълго, това би било проблем евентуално. Иначе марката е качествена.

# 664
Тези ще съхнат по-дълго, това би било проблем евентуално. Иначе марката е качествена.

имаш предвид първите на LittleLamb ли съхнат по-дълго?

Аз останах с впечатление, че и тези с джоб също се перат целите и джобът и самата подложка, а ако са бамбукови те също съхнат по-дълго или пак не съм разбрала нещо  newsm78  Hug

# 665
Да, тези на Little Lamb имах предвид.

Аз бамбукови джобове не съм имала и нямам представа колко време съхнат. Тези, които са от изкуствена материя, излизат почти сухи от пералнята.

# 666
Алексче  Hug Hug Hug много благодаря за мнението, аз държа на бамбук или памук, нещо изкуствените материи не ме блазнят.

А нещо по въпроса за описанието, който ме обърква леко - много ще съм признателна на повече мнения и препоръки, че започвам да дебна оферти и намаления и направо пускам поръчка. Не искам китайски и тези двете към момента покриват изискванията ми, но съм объркана...може и да греша, ама нали уж са от английски сайтове, таа за това съм се насочила към тях  Hug Hug  Hug

# 667
Dudeybaba са си баш от "китайските", да ме поправи някой, ако греша.  newsm78

А от Little lambs ще имаш по 10 на ден на бебе, което значи, че ще трябва да переш всеки ден... не знам как ще стане със съхненето, ако нямаш сушилня...

# 668
А тези джобове - не се ли перат и те целите (джоб+подложка), което пак са ми 10тина на бебе на ден  newsm78? или има някакъв шанс подложката да задържи и да не оклепа самият джоб, който да мога да ползвам пак само, че с вече сменена подложка? Пак се извинявам ако задавам тъпи въпроси, наистина дори не съм виждала на живо такива пелени, адски ми е неудобно, но вярвам, че ще срещна разбиране  Hug

# 669
Маги, споко, нали затова е темата.  Laughing  Hug

Значи, идеята на джобовете е, че съхнат много бързо (за бамбуковите нямам представа обаче, те не са много разпространени), т.е. 10 джоба на бебе са достатъчни и ще са изсъхнали до другия ден, че и по-рано. Могат да се ползват и повече пъти, да, ако подложката се слага отвън и джобът не е изцапан.
Подложките съхнат за различно време, в зависимост от това от каква материя са, но те са значително по-евтини от самите джобове, т.е. човек може да си купи 10 джоба и 20 подложки, да речем, за да му стигат.
А тези на Little lamb ще съхнат по-дълго и няма как да ги ползваш втори път, защото това са вътрешните пелени, които попиват урината. Ако сушиш без сушилня и то през зимата, не знам дали ще са изсъхнали до другия ден, за да ги ползваш отново. По-скоро не, според мен. Ако имаш сушилня, вероятно ще са ти достатъчни. Аз нямам опит със сушилня.

С моето бебе сега ползвам защитни гащички + тензух или прифолд, отиват поне по десетина на ден.

# 670
maggie_m, загледах се и аз в офертата на Little lamb, но наистина при положение, че комплектът включва по 20 пелени от размер, това означава, че ще имаш по 10 на бебе... което както и да го погледнеш, и със сушилня може да не е достатъчно. За тези на DudeyBaba не видях, но предполагам, че са едноразмерни, т.е. с два пакета ще имаш по 20 на бебе, което вече е добре.

Да допълня: без сушилня на бамбуковите джобове ще им трябва половин-един ден в зависимост от температурата... може и повече, ако е много студено.

# 671
 Подложките отвьн е лесно пырвите 4 месеца, после става трудно.
Бамбуковите джобове съхнат по-бавно от всичко друго.

# 672
И за цял ден няма да изсъхнат бамбуковите, ако не са до парно, например.

# 673
Джинджи от офертата на Dudeybaba - планирам 2 комплекта х 20 броя, което излиза същата цена като 40 от littleLamb. Мерси за пояснението и на теб и на всички, които ми помагат  Hug Hug Hug

# 674
Да кажа и аз за бамбуковите джобове - бавно съхнат. През последните слънчеви дни им трябва цял ден на южен простор. Ако не са на директно слънце през цялото време, може по ластиците още да са влажни в края на деня... За през зимата още не знам как ще е, но за бамбук си планирам минимум по два дни на съхнене, дори и до парно... Микрофибърните джобове съхнат за часове.

Бамбуковите пелени със защитни гащички съхнат още по-бавно от бамбуковите джобове - също около ластиците на крачета и гръбче - както и да се простират - там си е нагънато и трябва повече време.

Маги, виж тук: http://www.ebay.co.uk/itm/Washable-Reusable-Pocket-Cloth-Nappy-F … sh=item35cccc0afd - вярно, че не са бамбукови, но поне за първите два месеца на бебчетата няма да се притесняваш за съхненето. За след това би могла да си вземеш бамбукови джобове, защото и времето ще започне да се затопля... Според мен офертата е доста добра - 10 пелени излизат 50 лева някъде. Единствено бих си купила други подложки за тях... А всякакви видове пелени можеш да разгледаш в център Естествени идеи и поне да си ги видяла визуално и да знаеш какво поръчваш...

Общи условия

Активация на акаунт