Пелени и гащички за многократна употреба 10

• 29 853
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Tanishte, взех ги от www.babykind.co.uk, че бяха на промоция. Мисля, че Алексчето беше писала за нея. Сега обаче няма налични. Според мене покрай коледните празници ще има много добри оферти, аз затова сега изчаквам, иначе искам още няколко бройки по-стабилни пеленки да си взема, та да съм спокойна с тях и на по-дълъг път.

И аз от тази промоция взех, ама само две и сега ме е яд. Много ги харесвам. Ще се оглеждам и аз:)

# 646
Sojourn Видях твоята оферта за подялба на поръчката. Свързах се с теб на лични, надявам се не е много късно... А успя ли да попиташ търговеца дали разминаването в описанието и заглавието е по-скоро грешка?

Аз се опитах да "задам въпрос", но трябва да имам акаунт в е-бей, който уви аз нямам. Та бих искала да помоля някой с такъв да попита конкретно за тази оферта. http://www.ebay.co.uk/itm/30pcs-Baby-Organic-Bamboo-Cloth-Diaper … sh=item3cd6cc2738
Доста ми допадна цената за бамбукови пеленки... че и органик.
Благодаря ви, че споделяте.

# 647
  • София
искам да попитам собствениците на поп ин дали им гладите подложката, бамбуковата. пише, че не се гладят... не че се натискам, но на джобовете си ги гладя..

Дори не ми е хрумвало да гладя пелени  Whistling

# 648
Аз не бих купила точно от тоя търговец, половината коментари за него са на чинглиш, а последното е това: "SCAM! Don't BUY diapers.Contactd ALVA.Seller has MULT. F.ACCOUNTS, CASE OPEND". Стискам палци който е поръчал, да си получи пеленките.

# 649
Мдааа..... последните пет коментара са отрицателни. И все за пелените. Неизпратени, фалшив номер за проследяване на пратката... Неутралните и те са само за пелените - върнал им бил парите.  Пише "ревизирани" - това означава, че първоначално са били отрицателни ли?
Има нещо гнило в Китай  Rolling Eyes

# 650
  • София
Здравейте. Реших да продам част от плените си, понеже вече сме големи и позлваме само малка част от всичките. Ето обявата:

http://prodavalnik.com/mnogoratni-peleni-komplekt-8-peleni-11-po … chichki-i33236005

Ако някой ги вземе до петък правя отстъпка (имаме рожден ден и събирам за по-специален подарък Simple Smile)

Пелените са в добро състояние, много качествени. Ако някой нещо има да пита нека е на ЛС ил ив продавалника, че рядко влизам във форума напоследък.

# 651
И моите пелени още ги няма Sad
Дано да дойдат. Ще пражаля 60 лв., ама си мислех, че сме уредени и няма да го мисля повече.

# 652
bflm ... благодаря за сянката на съмнението, което хвърли и задържах топката. Слава богу, че не успях да поръчам. Продавача май вече е блокиран  в ибея. Ето на какво попадам, публикувано е преди 6 часа http://community.babycenter.com/post/a45231427/ebay_seller_zhangzhiwen985  Имаше едно момиче, дето беше поръчало от него. Дали няма да изгори с парички?

# 653
И моите пелени още ги няма Sad
Дано да дойдат. Ще пражаля 60 лв., ама си мислех, че сме уредени и няма да го мисля повече.

И аз точно това си мислех, ама май съм се объркала... Че и хора тук подведох...

Писах на китаеца още преди да поръчам, понеже не ми ставаше ясно от описанието пелените бамбук ли са, микрофибър ли са. Отговор не получих до следващия ден, но ги поръчах въпреки това, понеже реших, че на тая цена си стува да се вземат, па ако и да не са бамбук.

Сега, виждайки как отрицателните мнения за китаеца станаха много за кратко време, писах на една от опарените, която вече си е получила парите обратно. Тя каза, че се е свързала във фейсбук с Алва да пита за нашия китаец и оттам са й казали, че имат двама продавачи в ибей - "Sorry, but we did not know this seller, we have 2 account on ebay, one nicebluesky, the other one is good-seller003".

Преди малко получих имейл и от ибей, в който пише какви са им процедурите по оплаквания за недоставени пратки и некоректни търговци. Ето : http://pages.ebay.co.uk/help/buy/resolving-problems.html
Така че сега почвам да пиша оплакване и да си търся парите.
Много се извинявам на момичетата, които подведох, пускайки тук тази фалшива оферта.

# 654
Няма страшно. Отворете кейс в ибей, ще ви върнат паричките.

На мене ми дойдоха dudeybaba пеленките от тоя търговец в ибей, дето също му е блокирана обявата, ама Little Bloom май са по-хубави. От новите 10 само 2 са с хубава поларена вътрешност, другите са с полиестерна някаква. Освен това са ми пратили от тънките бамбукови подложки, а от микрофибърните - с някакви с копчета по тях (няма за какво да се закопчаят обаче) Simple Smile

По-натам, ако поръчвам още китайски джобове, ще пиша изрично да ми пратят такива с мека поларена вътрешност (fleece).

celika, какво стана с твоите пеленки? Доволна ли си?

# 655
... а от микрофибърните - с някакви с копчета по тях (няма за какво да се закопчаят обаче) Simple Smile

На Алва има подложки с копчета за модела, който е с double gussets, може такива да са  Grinning

# 656
От новите 10 само 2 са с хубава поларена вътрешност, другите са с полиестерна някаква.

Това за dudeybaba ли? Аз имам чувството, че тези двете марки са едни и същи пелени. Дори етикетите сам им едни и същи. А как изглежда тази полиестерна вътрешност?

celika, какво стана с твоите пеленки? Доволна ли си?

Пффф, нещо се обърка... днес ще дойдат уж.

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 07:34 от celika

# 657
Ужас! Всичките са с въпросния гаден плат отвътре. Този път нямат нищо общо с DudeyBaba, които имам. Маса китайски са си.

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 12:12 от celika

# 658
celika, и моите dudeybaba са такива. Според мене като се купуват китайски, трябва изрично да се посочва, че искаш с поларена вътрешност, за да не хитруват.

# 659
Ами аз ако знаех, че има с друга вътрешност, щях да пиша, ама не знаех. Те и отвън не са същите.

Общи условия

Активация на акаунт